DAGEN BARA GÅR


Dagen har gått hur snabbt som helst, även fast jag inte har gjort någonting. Legat i soffan och kollat på tv och suttit vid datorn, det är ungefär det jag har gjort. Pluggat lite också, men tappade lusten redan efter en sida. Nu har jag precis ätit och pratat med bästavän i telefon, hon är saknad. Vi har massvis med planer och förut hade jag lyckorus, eftersom att allt inte är klart än så vill jag inte gå ut med något i bloggen. Nu ska jag snart kolla på big brother och sen ska jag nog gå och sova. Behöver verkligen sömn så jag orkar med skolan imorgon, JAG VILL VERKLIGEN INTE! Att träffa klassen är inga problem alls, eller allt annat bra folk. Men allt skolarbete, allt plugg och speciellt alla prov. Det dödar mig, på riktigt. Aja, imorgon efter skolan så kanske jag ska fixa en grej. Annars så är det någon modevisning med mamma och syster som gäller på kvällen, har ingen aning om vad det är. Ska fixa lite på rummet nu och sen så börjar big brother, så jag antar att det här är sista inlägget för idag. Så vi hörs imorgon istället. Godnatt mina änglar och sov så gott!

I helgen blir jag brunett igen, om jag nu vågar.

GODMORGON

Som rubriken sa, godmorgon. Jag vaknade vid elva någongång och idag ser det ut att bli en riktig hemmadag tillsammans med min mysdress. Måste plugga också och sen ska jag ta mig en rejäl dusch. Kanske ska iväg på en grej med pappa ikväll, men vi får se hur det blir. Just nu går det skidor på tv och gud vad lätt det är att man fastnar. Ska sluta skriva massa onödigt här och gå och äta frukost istället, och dricka min älskade daim oboy. PUSS!!


GLÄDJE SORG OCH KÄRLEK

Sitter här denna natt också och drömmer mig bort med min älskade i hörlurarna. Tankarna är uppe i hög varv denna natt också, men jag trivs. Lägenheten är tyst och jag kan sitta här i lugn och ro, ingen som stör eller tränger sig på. Jag kan bara vara, och det är så avkopplande. Klockan blir bara mer och mer, jag bryr mig inte. Har all tid i världen, jag älskar verkligen den här stunden i livet. Ensamhet! Även fast det kan vara förjävligt ibland. Och då det finns dagar man verkligen inte vill vara ensam, utan att det är då man vill ligga i en varm famn och bli omtyckt, behandlad med massa kärlek. Men nu på natten, när det är mörkt utanför mitt fönster. Då trvis jag bäst själv. Kanske ska blåsa ut mina värmeljus som brinner så vackert rakt framför mig och dricka upp mitt te. Lägga huvudet på kudden och sova.
Och vakna upp imorgon inse att det är en ny dag och nya möjligheter.


UNDERBAR DAG, FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Klockan bara tickar iväg, som vanligt. Kan inte fatta att det bara är en dag kvar utav detta lov, och bara en dag kvar tills jag börjar skolan igen. Min dag har varit toppen! Började med att jag mamma och Kjell åkte iväg till Linde för att fixa lite grejer, två timmar i en bil med dom på morgonen, finns bara ett ord för det. KATASTROF! Jag blev mobbad, från när vi lämnade Örebro tills vi kom tillbaka. Nästan synd om mig. När vi kom hem så fixade jag mig och sedan åkte vi ut till marieberg och ikea, där min dag spenderades tillsammans med mamma, Kjell, Moa, hennes mamma och bror. Fick med mig många fina saker hem och bästa köpet idag var nog min efterlängtade mysdress. Efter marieberg så åkte vi hem till mig, Moa hängde med och lite senare kom hennes mor. Jag fick en jätte fin jeans jacka utav henne och gud, den kommer användas som tusan i sommar! Moa och jag har varit duktiga och skruvat ihop mitt "sängbord" och det var dösnyggt. Bara några få detaljer kvar på mitt rum nu sen är det helt klart och jag trivs, storm trivs helt enkelt. Sen har min kväll spendreas med en skrattande och underbar Moa, med ansiktsmask, dipp gurka & morötter och melodifestivalen. Dom åkte hem vid tio och då hamnade jag i soffan med min kära mor, kollandes på nothing hill. Måste vara världens bästa film, jag kan alla repliker utantill. Nej ska bädda upp sängen nu och sedan vara lite social imot mina änglar. Detta vart ett mega lång inlägg, men jag hoppas ni står ut.
PUSS UNDERBARINGAR. Vi hörs.

EN MINNESVÄRD KVÄLL










VAD GÖR JAG UPPE?

Jag skulle ju sova, för flera timmar sen. Med fastade med datan i knät, pratandes med mina underbara vänner på msn. Klockan är halv två, jag ska alltså upp om sju timmar ungefär, kanske dags att sova snart iallafall. Men jag orkar inte, även fast jag vet att när jag väl har lagt huvudet på kudden så kommer jag att somna på mindre än en sekund. Sitter här, alldeles ensam i mitt lilla rum mitt i natten. Med massa tända ljus och hörlurarna på, musiken dunkar på max. Måste då tala om att jag har gått och blivit kär, i Bruno Mars. Det är sinnesjukt så bra han är. Jag verkligen avgudar hans musik. Har inte brytt mig så mycket om honom förut, men nu när jag verkligen har börjat lyssna, och verkligen tagit in texten. Så kan jag inte sluta. I LOVE IT! Funderar på också, om jag ska börja trixa lite med bloggen, ändra lite i designen. Fast nej, det får nog ta och vänta tills imorgon. Ska stänga ner alla pogram och sen ska jag få somna till min älskade inatt istället. Så får det blir, sweet dreams som det kallas. GODNATT MINA ÄNGLAR! För sista gången idag, jag lovar.

KOLLA IN BLOGGEN!!

Min lilla sötnos har gått och skaffat sig en blogg. WOLID! 
 
Han är så söt, min lilla vän. Jag var ju inte lite glad när jag såg det här..

JAG SÄGER NU GODNATT

Nyss kollat på big brother och ska snart gå och lägga mig i sängen. Är jätte trött, även fast jag sov tolv timmar i natt. Imorgon ska jag upp tidigt, eftersom att jag ska med mamma till Linde en sväng. Sen åker vi ut till marieberg, ikea och skopunkten med Moa och Eva. Kvällen är som idag, oplanerad. Men jag skulle mer än gärna vilja sola solarium, det var jätte länge sen och det är något jag längtar till. Nej, ska röra mig mot sängen nu. Vi hörs imorgon helt enkelt. GODNATT MINA KÄRA VÄNNER!

Hur glad på en skala ett till tio vart jag när min syster kom hem med sån här mat till mig förut (?!?!?!??!) Minst 143.


"CHACHA BLOGGEN"

Idag är det Jonas födelsedag, killen som fyller 15 bast. Han blir alltså byxmyndig, får köra moppe och blir alltså lite mognare. Du är en kille som jag har spenderat många dagar med och har en hel hög utav minnen, som är klockrena. Tillsammans blir vi granfältarna. & dom knäppa ungarna. Med dig har man alltid ett leende på läpparna och är alltid lika glad. Du är en underbar vän Jonas och ett riktigt snyggt skidproffs. Grattis på födelsedagen, hoppas den blev bäst. Likaså du är


JAG BARA ÄLSKAR ..

..FREDAGSMYYYYS!!




EN NATURLIG SANDRA

Det blev inget med marieberg och det där idag, istället tog jag mig en lång dusch med ansiktsmask och hårinpackning. Nu låter jag mitt hår självtorka, så nu är det alldeles lockigt, så grymt gulligt alltså. Blir en hemmakväll i soffan för min del idag, och jag klagar inte. Jag trivs urbra i min tjocktröja och mina filtar. Ska snart äta middag med mamma och sen så blir det film för min del. Senare ska jag trixa lite med designen. Vi hörs under kvällen. HAAAAJDO.

I WANNA BE FOREVER YOUNG


Jag minns tiden då jag var liten. Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden. Höjden av smärta var när barbiedockan tappade benet. Värsta gråten var när man ramlade och skrapade knäet. Största rädslan var monstret under sängen. Nu finns nästan bara skitsnack, kärleken har förändrats till en stor lek. Smärta är när du skär dig i handleden. Värsta gråten är när killen du älskar mest sårar dig. Största rädslan är att förlora sina bästa vänner. & aldrig åter igen få dom tillbaka.


BARA TRE SMÅ DAGAR KVAR

FÖRLÅT för att jag inte bloggade igår, varken på morgonen eller på kvällen. Men jag gick upp så hilma tidigt (nämligen halv sju!!!!!) och hann inte blogga. Vid åtta gick jag iväg till bussen där jag mötte Emma & Bea. Vi drog iväg till storstenshöjden där min dag spenderades. Den var mer än toppen och jag älskar verkligen att åka skidor. Vi fikade, var som galna i backen, fastnade i liften och skrattade hela dagen. Bilder kommer när jag har fått dom utav Emma, dagen var i allafall bäst! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag till Marieberg, Ikea och andra affärer med mamma & Kjell, så dags att skynda sig lite. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, jag är öppen för ideèr. Så kvällen är ett frågetecken än så länge. Känner mig så stressad över att lovet snart är slut, tiden bara rinner iväg och jag har ingen aning om vart det har tagit vägen. Men mitt lov har helt klart varit bäst och jag ångrar ingenting, får hoppas på att slutet blir lika bra det. 
Nej, måste duscha nu. Vi hörs senare. PUSS!  

DENNA BÄSTA TJEJ ÄR HEMMA, ÅÅÅHÅÅHÅH JAG ÄR SÅ GLAD.

EN TRÖTT SANDRA

Kom hem ifrån pappa runt sju tiden, och då packade jag upp min extrema väska som jag hade haft med mig. Efter det hamnade jag med datan i knät, ännu en gång. Jag börjar bli en såkallad datanörd, inte okej Sandra. Nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen. Därför blir det inte ett roligt inlägg eftersom jag inte kan lägga in bilder eller någonting. Imorgon blir en lång dag, och därför behöver jag sova nu. Ska upp klockan sju redan. Men jag hör av mig imorgon innan jag drar och vart jag ska, det blir en överraskning. Godnatt underbaringar och sov så gott. PUSS! ♥

MOT STADEN!







GODMORGON

Har precis kommit ut ifrån duschen och ska nu torka håret. Skönt med sovmorgon. Efter det ska jag äta lunch och sen ska jag faktiskt börja fixa mig. Vi drar härifrån vid tvåtiden. Jag vill inte! Då drar vi hem till pappa och firar honom, han fyller år idag. Så grattis pappa, på bara din dag!! Därför blir det nog inga ner inlägg idag, ska hinna spendera tid med farmor också. Så vi hörs ikväll helt enkelt. Ha en bra dag, mina änglar!

INGET VARA FÖREVIGT.

Efter att ha pratat med bästavän i ungefär två timmar i telefon så säger jag godnatt.


DET VÄNDE PÅ EN LITEN SEKUND


Är detta slutet, på våran vänskap? På det starka vi har byggt upp? Att förlora något värdefull som man har funnit, då gör det ont. Det hugger till i hjärtat. Jag vet att jag inte klagar på mycket, iallfall inte det här och det vet du. Jag brinner inombords, det känns verkligen som att detta är slutet, på riktigt. Jag känner mig tom, och misslyckad.  Mina tårar bara rinner, jag vill ha det som förr. Alla minnen som vi skapat, dom spelas inom mig. Dom sitter fast i mitt hjärta, jag kan inte bara släppa dig. Vem ska nu säga dom orden som du jämt sa till mig? Tårar som rinner, ni har säkert hört det förr. Men nu är det på riktigt, du var det finaste jag har mött. Ska en kille få komma i mellan oss, IGEN?! Men jag ska vara stark, stå upp och vara rak i ryggen. Jag ska blunda och låsas att jag inte ser. Jag ska visa att jag klarar det här, och ta mig tillbaka. Visa att jag klarar detta, som jag har klarat allt annat. Det sägs också att det som sårar en, det gör en människa starkare. & då jävlar ska jag ta mig tillbaka. 
"They say that bad things happens for a reason"

I DIMMAN AV MÖKRET

Min kväll har spendreas i soffan med en massa filtar och en glas cola. Har suttit med mina hörlurar och lyssnat på en massa deppig musik, det är så skönt. Tankarna tar över istället och jag vill inte åka hem imorgon. Jag blir berör av låtarna, det får mina tårar att falla och det får mig att inse. Väldigt mycket. Pratade nyss med min kära vän Wolid i telefon, han är verkligen grym på att göra mig glad, och när jag säger glad så menar jag överlycklig. Han får göra resten av min kväll på msn, han är knäpp. Vi hörs senare. CIAO!

"sandra, kolla min nick. det är t dig!!"
Snacka om att jag vart glad när han skrev så.


MYSKVÄLL PÅ LANDET


PÅ LANDET

Gårdagen vart mer än klockren, i love it. Emma kom hem till oss, vi gjorde inte så mycket egentligen. Vi satt och pratade, om allting. Sen planerade vi våran torsdag som jag ser fram imot, något sjukt. Tänker inte avsölöja några detaljer än. Men UNDERBARA TJEJER, helt klart. Vid fem, sex så drog dom hem och pappa kom och hämtade mig och min syster, det var då dags för hockey. Örebro tog hem vinsten med 4-1 och tredje perioden var så grymt rolig att kolla på. Vilket drag det var. Efter matchen så sprang jag in i min kära vän Jonte som jag såg på avstånd, gjorde en riktig hockeytackling och gud vad duktig jag kände mig. Fick världens största kram och det gjorde lätt min kväll, efter kvällens dåliga humör. Efter det så åkte vi och hämtade min lillsyster och sen åkte vi hem till Farmor. Kom hem ganska sent och därför hann jag inte blogga då, jag hade iallafall en andledning denna gång. Jag och lillasyster gick och la oss på en gång och jag måste bara säga att min lillasyster är så sjukt söt när hon sover, det är sinnesjukt. Hon vaknade upp vid sju, medans jag gick upp vid tio. Är dödstrött, men känner mig så hilma taskig ifall jag ligger och sover hela dagen när jag är här ute. Sen då har jag och Farmor suttit och pratat, jag måste nog ha världens bästa farmor. Nu har jag precis bytit om, mössan är på huvudet och dom fula mjukisbyxorna har jag på mig också. GUD VAD JAG ÄLSKAR DET HÄR LIVET! Ska snart äta lite lunch och sedan beger jag mig ut. Måste bara säga att jag glömde min kamerasladd och min kamera hemma, fy skäms Sandra. Så därför kommer det inte att bli några nya bilder, utan ni får stå ut med dom gamla istället. Lillasyster kom precis och sa, "Sandra din datanörd, det är mat nu". Man känner sig verkligen älskad. Nej, men dags att röra på fläsket. Vi hörs. HAAAAAAAAJDO!


TRY TO SLEEP WITH A BROKEN HEART


Från att jag låg i din famn, så ligger hon nu där istället.
Jag förlorade min bästavän och min
tvilling, när ni två fann varann.


EN GLAD CHEY

När Elin kom hem till mig igår så drog hon, jag och Emma till Mellringe. Vi gick runt och skrattade, enligt Elin så skämde jag och Emma ut oss. Men broshan, man ska leva livet! Efter en stund så träffade vi Filip, Pontus, Martin, Johan och Markus. Sen tog vi bussen hem, jag har nog aldrig frysit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår. När Elin och jag kom hem så myste vi till det med oboy och mackor. Sen spenderades våran kväll i sängen, men massvis med filtar, många bra filmer och massa varmt och gott te. Klockan tre, när vi hade blivit pigga igen så hade vi sumobrottningstävling, tror det slutade lika igår faktiskt. Även fast jag är bättre än henne, får skylla på att klockan var mycket. Vi vaknade nyss upp och ska precis äta frukost. Idag får vi besök av Emma som kommer hit och gör våran dag. Ikväll står hockey på schemat, Örebro vs Leksand och efter det drar jag ut till Farmor. Nej, nu står Elin och skriker efter frukost så bara att skynda sig upp. Jag hör av mig senare. EN FET FETTMA KRAM.


KNÄPPA UNGAR!

Jag tog en långdusch förut och efter det kom söta Emma hit och jag har tillbringat min dag med henne. Vi har mest suttit framför datan och sen har vi även fixat våra bloggar, lite grann iallfall. Sen bakade vi världens godaste jordgubbspaj och åt det tillsammans med massvis vaniljsås, livet. Nu ska vi fixa oss och sen drar vi till mellringe tillsammans med Elin som är påväg hit. Måste röra mig nu. Jag hör av mig ikväll. EN FET PUSS ALLTSÅ.

Min "älskade" vän, som nyss sa till mig, JAG HATAR DIG SANDRA!
Och ta åt dig av mina ord, då känner man sig verkligen glad.


ANOTHER DAY

Jag känner mig sjukt stolt. Jag ställde klockan i morse, bara för att jag skulle hinna städa mitt rum. Så halv tio var jag uppe och nu blev det äntligen klart. Jag är mega glad för det. Nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen.
Vi hörs sen, innan jag drar iväg. CIAO.


i miss you, my dear

LEV LIVET

Ögonen ramlar ihop snart, så jag flyttar mig till min säng. GODNATT MINA UNDERBARINGAR!

Imorgon träffar jag denna tjej, typ mega bra awesome bäst. Stort leende på det.

EN BRA START PÅ LOVET

Det är riktigt tur att jag har så underbara vänner som kan mitt hemliga lösenord till min blogg, så att dom kan blogga när jag smiter iväg hela dagarna. Jag kom precis hem och nu sitter jag i min stora tjocktröja och bara myser, har en kopp te framför mig och gud vad jag älskar mitt liv just nu. Jag har haft världens bästa början på lovet och jag ser fram imot detta lov, som tusan. Dagen började med att jag och mamma kom en sväng till staden, sjukt mysigt. Jag fick med mig väldigt mycket hem och jag är glad för det. Jag visar bild imorgon, men tack min kära mor ♥ Efter det kom pappa och hämtade mig, jag åkte hem till honom och hade en underbar dag, eller eftermiddag med min lillasyster. Vi lekte och skojade, hamnade till slut i soffan med min mobil och spelen. Efter det åkte vi och hämtade Elin för att sedan åka vidare, ända till Frövi för att hämta min hund och för att ge min vän Jonte en kram på födelsedagen! Jag fick som jag ville och jag var sjuk nöjd, längesen jag träffade den killen. Efter det, släppa av Elin hemma hos henne och fortsätta till Örebro. När vi kom hem till pappa igen så gick jag hem till Moa och har tillbringat min kväll där. Har haft grymt roligt, vi har gjort allt och ingenting. Jag har skrattat så mycket att jag fick ont i magen.  Bilder kommer, trodligen imorgon. Jag har också kommit på, att jag vill flytta till solhaga. Det är verkligen ett måste, typ flytta dit när skolorna slutar (?) Det blir toppen. Nej, nu ska jag vara social mot mina vänner på msn en stund, sen ska jag faktiskt sova. Vi hörs lite senare, innan jag sover. På riktigt. POSSPOSS

hemlig cheey

bara för att jag är bäst så slänger jag in ett inlägg åt sandra :)
sandra umgås just nu med sin vän moa och dem har säkert hittat på nåt kul busungar som dem är :*
imorgon ska jag hem till sandra och vi ska nog umgås med emma,  SUPER!
nee orkar inte skriva mer nu, ha-ha.
sandra är underbar!
det var allt för mig så får vi se när jag smyger in hit igen.
peace out ♥


VÄRLDENS STARKASTE VÄNSKAP ♥

STOREBROR!

Idag är det en speciell dag också, för idag är det min storebrors födelsedag. Du fyller 14bast idag, min lilla vän. Jag hoppas du får en bra bra dag, verkligen och det är surt att jag inte kan vara där och gratta dig. Jag lovar att du får två kramar nästa gång istället. Du är en människa som är underbar Jonte, från topp till tå. En glädjespridare och en fantatsikt vän. Med dig kan man prata med om allt, du är en utav mina bästa vänner. Jag är lyckligt lottad som har dig, du äger en stor del utav mig. Min hockeykung, min glädjespridare, min storebror, mitt fotbollsproffs och min vän Jonathan Fagerlund, Jag älskar dig ♥



SOVA ÄR LIVET

Herregud, klockan är tjugo i tio på en lördag och jag är uppe. Det går inte riktigt ihop. Sitter deckad i min lilla soffa och gäspar för fullt, detta kommer bli en jobbig dag. Kommer somna vart jag än tar mig känns det som. Aja, Serina får göra min morgon på msn istället. Vi hörs senare. PUSS.

MITT SPORTLOV

FREDAG: försöka bli frisk och myskväll med mamma
LÖRDAG: stan och på kvällen så träffar jag moa
SÖNDAG: träffa emma leijon och sova över med henne
MÅNDAG: emma leijon och hockey på kvällen. efter det drar jag till farmor
TISDAG: på landet hos farmor med lillasyster och leker bonde
ONSDAG: farmor och sen firar jag pappa på kvällen som fyller år
TORSDAG: träffar jessica
FREDAG: kanske jessica (?)
LÖRDAG: inget planerat, träffas?
SÖNDAG: inget planerat, träffas?

veckans tumme ner: är att jag inte hinner träffa denna knäppa tjej.


JAG SKA LE FÖR DIN SKULL

Har bott i telefonen hela eftermiddagen känns det som, både pratat med Emma och Jikar. Sen har jag gjort klart min bokrecension nu också, är grymt glad. Ska bara skicka in den och sen hag jag gjort mitt. Ska vänta på att mamma kommer hem nu och sedan får vi se hur min kväll ser ut. Idag är jag en glad Sandra. PUSS.


För exakt en minut sen så stängde denna tjej av sin mobil och gick på planet. Det kommer kännas så tomt att inte ha henne hemma, att inte kunna skicka iväg ett sms och få ett svar lika snabbt tillbaka. Men min underbara vän, den bästa. Du ska ha det grymt bra nu, och ta hand om dig på riktigt. Nu rinner tårarna också, en vecka är ingenting. Men fortfarande, det känns som en evighet. Ska torka tårarna nu, och le för dig istället. För att jag har fått chansen att ha en sån här extremt bra vän som dig Jikar. Som du sa, "älskling, lova mig att inte tänka för mycket nu" och det ska jag göra. För du känner mig och jag ska lova dig det nu. Ta hand om dig min ängel. I LOVE YOU

SPORTLOV

Mitt lov börjar ju great, är fortfarande sjuk. Mega förkyld och halsont. Drog iväg till skolan med Kjell och hämtade hem böcker. Han åker till Skåne idag, lite surt. När man "träffade" klassen idag, då inser man verkligen saknad. Även fast det bara gått en vecka, det är sinnesjukt. Underbara människor! Nej ska börja plugga nu och sedan städa rummet. Vi hörs under dagen. CIAO.                                          



Pratade med denna tjej nyss, som åker till DUBAI LÅNGT BORT ÅT HELVETE imorgon. Fattar inte hur hon kan göra såhär mot mig, liksom bara åka iväg sådär :( Snacka om att jag kommer sakna henne, nåt enormt. Men hon är värd denhär resan och jag hoppas hon får det bra. För nu Jikar, ska du njuta som tusan och ta hand om dig! Lämna alla problem hemma och så ska vi fixa dethär tillsammans. "Visst är det jobbigt, men du klarar mer än vad du tror". Du är så otroligt stark. Ville inte att det här skulle bli en bok, utan vill bara tala om för dig att jag kommer sakna dig och att jag vill att du ska ha det bra, min kära. Och vad du än gör så får du inte glömma att jag älskar dig min underbara!!

PLUGGTIME



OHYEA

Godmorgon världen! Jag har nyss vaknat till liv och mår inte bättre alls, inte ett dugg. Hatar dethär, att vara sjuk. Finns inget värre. Idag är en speciell dag också, ingen vanlig dag som helst, för idag har jag faktiskt namnsdag. Så grattis Sandra! Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen skulle jag behöva åka till skolan och hämta lite böcker. Jag hör av mig senare! PUSS.


GODNATT

Precis som det låter, med detta inlägg säger jag godnatt. Varit en lång dag och känner mig fortfarande inte bra, fast ska försöka ta mig iväg till skolan imorgon iallafall och hämta lite böcker, det behövs. Sitter just nu och pratar med min bästavän Wolid på msn, så otroligt söt är han. Nej ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag hoppa i säng. Med min dejt näsdropparna, och hans vän halstabletterna. Vi hörs imorgon. PUSS TILL ER, MINA UNDERBARINGAR!

Hur glad blir man inte när mamma kommer hem med såna här, då var min uttråkade dag räddad!!

HJÄLP MIG NU

BLONDIN, MELLANBRUNT ELLER BRUNETT?



~


/ jag blundar och låsas att jag inte ser.


hatar att vara sjuk

Hann aldrig göra något ordentligt blogg inlägg igår eftersom att jag svarade på svaren till frågestunden, gjorde Elins nya blogg samtidigt som jag var sjuk. Känns som att jag bara blir sjukare och sjukare för varenda dag som går, hatar det här. Idag har jag legat i soffan med min knäppa syster exakt hela dagen och kollat på tv. Ganska mysigt, även fast hon ett asshole och suger. Nej ska röra på fläsket och börja plugga lite engelska nu. Vi hörs senare!


jag saknar dig, tvilling

hej älskling. ville bara titta in och skriva ett litet inlägg, eftersom att jag har kvar din användare sen designen. då du och jag löste allt vi gått genom och allt som tagit ner oss, och då när vi byggt upp våran vänskap, starkare än någonsin, var det då jag mådde som bäst. jag var på toppen då, fanns ingen oro kvar. tyngden lyftes upp från mina axlar, den tyngden som tagit mig ner när jag inte haft dig vid min sida. dagarna blev våra och vi var klockrena, såg framemot varenda sekund med dig. varenda gång jag var med dig skrattade jag, och det skrattet var högt. äkta. fritt. vi fann varandra, vi blev som tvillingar. vi har alltid förstått varandra, alltid tänkt på samma sätt och känt samma saker. det är sjukt hur det blev så här, efter allt. kollar igenom våran mapp på min dator, alla bilder, det är så jävla fint allt bra vi varit med om. man ler verkligen när man kollar igenom dom, jag ser lycka i mina egna ögon på bilderna. jag saknar dig nu sandra, för när du igen är långt ifrån mig blir det tungt igen. vi klarar det här. för vi är ju krigare & riddare, right? jag älskar dig, tvilling. mat älskande yes heart life människa. min sådan
/den andra tvillingen

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Vad tycker du HELT ärligt om mig? :)
Jag tycker om dig jätte mycket Jessica. Du är så rak på sak sprider alltid massa glädje runt dig. En sån stark person och är verkligen en äkta vän. Du förstår en precis och ger alltid så hilma bra råd. Du är så otroligt vacker och en helt underbar tjej. Med dig kan man inte må annat än bra. Jag saknar dig sjukt mycket och tycker verkligen att vi ska träffas snart. Du har ett grymt härligt skratt som får en le på en gång! Kärlek till dig bruden.

Vilka bloggar följer du?
Jag följer mina vänners bloggar, men dom jag läser varenda dag är:
Angelica Angelholm Jennie Granberg Moa Forsberg Jessica Johansson Agnes Frank Mikaela Thunström
Hanna Wenlöf Emma Leijon och Julia Berndtsson

Hur ser en perfekt lördag ut för dig?
En perfekt lördag för mig? Hm, det är nog att få vara med dom man håller kärt och göra något roligt eller ha det mysigt.

Är du kär?
Nej, jag är inte kär just nu.

Vad har du för bh-storlek?
När du kan våga stå för vem du är så kan jag berätta det för dig :)

Vem är din bästis? :)<3
Min bästis, det är en svår fråga eftersom att jag har många nära vänner. Men det är nog Elin Ohlson och Wolid Nahem.

Vad har hänt med Emma och dig?
Emma och jag är fortfarande vänner, men inte alls som förut. Vi båda vill tillbaka dit och det ska vi försöka fixa.
Men ärligt så vet jag inte vad som hände ifrån början. Vi var verkligen jätte nära vänner jag och Emma, men sen så hände något. Något stort, som sabbade allt. Vi gled ifrån varandra helt och jag saknar henne, det gör jag verkligen. Vi delade så mycket tid tillsammans, och nu har jagi nte träffat henne på evigheter. Men där har ni svaret, jag vet inte vad som hände mellan oss. Men jag vet att jag saknar henne.


Är jag bäst? (a)
Klart du är bäst Serina, fast efter mig såklart! :D

ERKÄNN ATT KAROLIN WAKJI ÄR BÄST, OCH DET FINNS INGEN BÄTTRE ÄN HENNE?!?
Karolin Wakji tror att hon är bäst, fast hon kommer aldrig nå upp till min nivå (a)

Hur mycket älskar du mig babyyyh:*?
Jag älskar dig såååååååååååååååååååååååhär mycket baby, plus dubbelt så mycket :$

När ska vi förlova oss? :$
Jag tycker vi borde förlova oss snart faktiskt. Kanske på våran två månaders dag, det skulle väl vara extremt gulligt och mysigt? :D

Och det sista, är jag söt hihihi:$
Du är extremt söt, så söt att jag får hål i tänderna.. HIHIHIHIH:$

Visst är jag den bästa du känner? :*
DU ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS <333<333<3<3<333

Är du kär i mig? :$
Klart jag är kär i dig, det är liksom en självklarhet. Jag drömmer om dig varenda natt.

Vill du ha sex med mig hihiih :$
Alltså, kom du inte ihåg att vi skulle vänta tills sportlovet? :(..
Då skulle vi ju äta nudlar samtidigt och sedan avsluta med glass, colasås och maränger?

Vad använder du för smink?
Jag använder true match foundation, isadora puder, vanlig svart eyeliner, the falsies volum express mascaran och collagene extra volume mascara. På kinderna har jag isadora solpuder och på läpparna har jag oftast bara lypsyl eller så har jag ett läppstift från make up store.

Vem var ditt första riktiga förhållande?
Mitt första riktiga förhållande var tillsammans med Zach.

Din favorit musik?
Favorit musik, gud vilken svår fråga.. Det är verkligen blandat, jag lyssnar på det jag tycker är bra! (a)




Din favorit affär?
Favoritaffärer var lätt. Jag handlar mest mina kläder på H&M, Gina Tricot och Bikbok. Sen blir det även andra äffärer också, men dom är dom vanligaste.

Hur många syskon har du?
Jag har två stycken systrar. En som heter Ida, hon är 20år och är min förebild. Sen har vi min lillasyster Nellie på 7år som är världens jobbigaste, fast ändå så bra. Sen har jag också tre extrasyskon också, Jonna, Matilda och Petter.

Vilka består din familj av?
Eftersom jag bor hos min mamma så säger jag bara den. Då är det min mamma, min storasyster och min mammas sambo.

Kan du skriva nått minne vi har :D Saknar dig jätte mycke :(<3
Åh, ett minne? Det blir inte lätt. Du är min barndomsvän och vi har delat så mycket tillsammans. Men ett jag speciellt kommer ihåg, det var en sommardag när det spöregnade ute och vi hoppade studsmatta. Sen när vi var så blöta att alla kläder rann så sprang vi runt som jag vet inte vad. Då sprang vi till ica och köpte varsin glass och sedan gick vi in och kollade på Eva&Adam. Jag saknar dig med Louise, det är sinnesjukt. Vi måste verkligen ta och ses snart. PUSS!

Vill du fiska med mej i sommar? :DDDDDDD
Absolut, det kan du skriva upp. Vi kan ju fiska i ett badkar med låsas fiskar så att vi vågar ta av fisken ifrån kroken, smart va? :D

Vad gillar du för godis?
Eftersom att jag har godis stopp och inte ätit godis på två månader så är det en svår fråga, haha. Men jag skulle säga surt och sött då faktiskt.

Vad ska du göra på sommarlovet? :P
Det var en lätt fråga. Mitt sommarlov kommer jag spendera i gusselby med världens bästa människor. Sen kommer jag umgås med nära & kära och bara leva livet. Ta moppekort också!

Vilka är dina bästa vänner välj minst 10 pers :P
Jag ändrar bästa vänner till närmsta vänner.
Elin Ohlson, Jennie Granberg, Angelica Angelholm, Emma Leijon, Jikar Hamad och Serina Barsom. Filip Stenholm, Jonas Stackefält, Jonathan Fagerlund, Wolid Nahem och Martin Frisell.

SAKNAR DU NÅGON?
Ja, det gör jag verkligen. Jag saknar väldigt många personer, och saknad är den värsta känslan som finns. Men jag måste ändå säga, min älskade mormor och morfar.

Vad använder du för smink???

Den frågan har jag redan svarat på lite längre upp :)

Är du oskuld?:o
Nej.

5 finaste/sötaste killarna du vet?
Svår fråga faktiskt, men Filip Stenholm, Jonas Stackefält, Henrik Lindmark, Jonathan Fagerlund och August Gunnarsson.

Vad hände med zach? Ni var tillsammans jätte länge, och jag är bara undrar om ni fortfarande har kontakt eller om ni inte pratar alls? Jag är bara nyfiken, grymt fin blogg!
Kände på mig att denna fråga skulle komma. Men det fungerade bara inte mellan oss, vi bråkade jätte mycket och jag gjorde slut. Nu för tiden pratar vi ibland, men det är inte alls som förr. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än så. Tack så mycket!

Vad har hänt mellan din pappa och dig? För du har tidigare skrivit att du bodde hos honom men nu så gör du inte det, kan du inte berätta?
Oj.. Detta blir svårt. Ja, jag har bott hos min pappa. Jag bodde där i ett år men flyttade tillbaka till mamma igen för ungefär ett halvår sen nu. Jag vet inte vad det berodde på, men jag har bott hos mamma och varit i hennes närhet sen jag var liten så det är nog det, det var saknad helt enkelt. Sen kommer jag och min pappa inte överens hela tiden heller, båda är exakt lika envisa. Vad ska jag säga mer? Jag är hos honom varannan helg och är med dom i gusselby på sommrarna.

Varför älskar du mig så mycket för ? :) <3
Hm, en svår fråga faktiskt. Men jag kan hålla med om att jag älskar dig lite för mycket! (a)<3

Vad är din högsta önskan?
Min högsta önskan är att min mormor och morfar kommer tillbaka till mig.

Kanske konstig fråga hehe, men vad vill du bli när du blir stor?
Svår fråga, men jag står jag ska välja bussnies på Thorens. Det är ett väldigt brett pogram och innehåller sånt jag vill jobba med.

Vilka bloggar läser du? :)
Det har jag svarat på tidigare, kolla längre upp i inlägget :)

Varför är du så underbar? Bästavän tack för att du ställer upp för mig i alla lägen!
LOVE YOU
Om jag är underbar, vad är inte du då? Du är den mest underbaraste person som jag känner. Som du sa till mig igår, "dina känslor är mina känslor. För du är jag, och jag är du" Du är min bästavän och jag är alltid bara ett samtal bort, det vet du.
JAG ÄLSKAR DIG!


svaren kommer under dagen


Finns inga ord.


Kollade på datumet nyss och såg att det var den fjortonde februari. Alltså är det fem månader idag sen min underbara mormor lämnade mig, och fem månader och en vecka sen min underbara morfar också lämande mig. Det är sinnesjukt, jag förstår inte. Jag har ingen mormor och morfar kvar, eller klart jag har dom kvar, dom äger den största delen av mitt hjärta. Men inga som finns här, inga som jag kan sitta i knä hos, eller inga som ger mig en varm kram. Det är inga kvar här hos mig, som står bredvid mig och håller i min hand. Jag kan inte bara, förstå någonting. Den här dagen brukade vi alltid träffas, umgås och visa varandra kärlek. Vem ska nu kunna göra det med mig? Det är så tomt. Det är inga samtal som kommer till mig, istället hinner tårarna ikapp mig. Jag förstår ingentng, vill inte förstå. Jag vill bara ha er tillbaka, det är min högsta dröm.


Alla ♥ dag

Godmorgon, sitter hemma i min soffan med mitt stora feta täcke och kollar på film. Jag är sjuk som sagt, mega sjuk. Mitt imunförsvar måste vara det sämsta som finns, känns som att jag är sjuk hela tiden. Idag är det alla ♥ dag med, så ha en bra dag och så får jag önska er en glad alla ♥ dag. Jag tycker att självaste dagen är lite överskattad faktiskt. Men det är nu man inser att man verkligen vill ha en pojkvän, verkligen något som inte skulle sitta fel. Nej ska faktiskt försöka vila en stund nu, eller iallafall kolla klart på filmen. Så vi hörs senare. PUSS!


MINA GULLEPLUTTAR!!


TÄNK OM...

... JAG INTE HADE DIG
Vad skulle jag göra då?

Utan dig, utan din hjälpande hand, utan dina tröstande ord, utan dina varma kramar, utan din närhet, utan din kärlek du visar till mig, för utan dig Elin så skulle jag inte vara någonting. Du är min andra halva, och dom orden menar jag ifrån botten. Under denna period så har du fått stå ut med mig. Speciellt under denna helg, du anar inte hur tacksam jag är för att du har funnits där. Det finns inga ord, du bara tar min hand, tittar på mig och du förstår mig, nog bäst av alla. Jag är lycklig lottad som får ha dig, som min vän. Du får mig alltid att må bra. Du får mig känna mig trygg.  Det är därför jag ofta kryper upp i din famn, för det är där jag hör hemma. Jag vet inte vad jag ska säga, för det finns inga ord som beskriver dig, min kära. Du är för bra för att vara sann. Jag vill tacka för dig, för att du finns i mitt liv och för att du får mig stå stadigt på jorden. Ditt leende, det är som solen. Det får mig alltid att må bra. Jordens alla stjärnor räcker inte till att förklara min kärlek till dig, jag älskar dig! Du är min underbara syster, världens bästa vän och the world's greatest! Dig ♥ Mig, det är så det ska vara. Knäppa, det är vi tillsammans. Du får mig leva livet till max. Vi är inte två personer, utan en tillsammans. En person som klarar allt. Ett ord, en stark betydelse för mig, världens vackraste människa, det är du. ELIN! ♥

Du ser mig som jag är, accpeterar mitt jag.
Om du inte fanns på jorden, så skulle jag inte stå här idag.

All skit som har hänt, och alla saker som dom sagt.
Du har alltid stöttat mig, varit på din vakt.

Gumman tillsammans är vi äkta vänskap.
Du får mig känna trygghet när jag känner mitt hat.

Du hjälpte mig ur skiten när det var som allra värst,
det är därför som jag alltid kommer tycka du är bäst.

Alla våra resor och stunder som vi delat.
Jag kommer aldrig glömma dig, jag älskar dig Elin.

Det finns ingen bättre vän, en människa kan få.
Jag är så jäkla glad, för när stormen kommer så är vi två.

Om du försvann ifrån mitt liv skulle jag inte längre kunna leva.
Du är min livskraft och så mycket mycket mera.

En hel dag med dig och man kan inte vara ledsen.
Du får mig på gott humör, med vad du än säger.

Ett skratt som gör hela dagen, lätt att leva ut.
Ett gott humör som gör att våran vänskap ej tar slut.

Du känner mig i själen, fan du är min bästavän.
Utan ditt i mitt liv hade jag aldrig hittat hem.

Jag hittar inte ord, ett stort tack till dig.
Du hjälpte mig upp när ingen annan såg mig.

Att du litar på mig, och tror på den jag är.
Det får mig att känna lycka, när jag gråter, jag lovar och jag svär.

Så mycket som du hjälpt mig genom att bara finnas till.
Jag kommer aldrig kunna tacka dig, jag räcker inte till.

Om kärlek vore liv, så skulle jag ge dig alla stjärnor.
För du är stjärnan i mitt liv och ingenting kan ändra det.


WITH LOVE! /Din Sandra





DÅLIG UPPDATERING.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat under dom här två dagarna, men jag har varit fullt upptagen hela tiden ungefär. Min helg har varit grymt bra, men slutade i katastrof. När Elin och jag hade ätit pizza igår så kom Jonas över till oss och gjorde lätt våran kväll. Finns inte ord för hur roligt vi hade och hur knäppa vi var. Slutade med att vi hamnade i soffan klockan ett på natten, liggandes huller om buller och kollade på beck. Natten slutade som den slutade och det är faktiskt inget jag vill gå in på här. Idag vaknade jag och Elin vid elva ungefär, och så fort vi hade vaknat så åkte vi hem till mamma. Jag mår inte helt hundra. Min underbara vän lämande mig vid sju och då städade jag mitt rum. Nu ligger jag deckad i soffan och kollar på tv med världens bästa mamma och syster. Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag sova, för att kanske kunna må lite bättre imorgon. Imorgon är det alla ♥ dag med, skulle ha träffat Angelica egentligen. Men det blir så att Elin kommer hit efter skolan imorgon och så hittar vi på något mysigt. Sen sover hon här, det behövs eftersom att jag redan saknar henne! Nej, men ska röra på arslet nu och se till att få någonting gjort. Vi hörs imorgon helt enkelt. Sov så gott mina älsklingar!!


IBLAND..

... MÅR JAG ILLA
... VILL JAG SPY
... BLIR JAG JÄVLIGT ÄCKLAD
... FÅR JAG ONT I MAGEN
... HATAR JAG ATT JAG ÄLSKAR DET
... KAN PIZZA VARA FÖRJÄVLIGT GOTT!!!!!!!



HAPPY DAY!

Kom precis hem ifrån stan och nu sitter jag hemma hos pappa med Elin. Hon sitter med en annan dator, precis framför mig. Vi är så sociala! Från stan fick jag med mig väldigt mycket hem, mest underkläder men även en ny skinnjacka, nya toffsar och hårspännen. Tack min kära mor! ♥ Kvällen spenderas med Elin hemma hos pappa, vi ska vara hundvakt åt mitt lilla hjärta. Kommer lätt bli en grymt bra dag, eftersom att jag är överlycklig idag. Men jag hör av mig lite senare.
PUSS PÅ ER MINA UNDERBARA ÄLSKLINGAR!

dagens lilla outfit.
till detta körde jag med mina boots!


ÄLSKAR MIN TRÖJA!!!!!
                                                                                                och mitt lilla hjärta.


elin gästbloggar

tjejen som driver den här bloggen är helt underbar och ställer upp för mig i alla lägen, hon torkar mina tårar och får mig att skratta, att känna mig betydelsefull, hon får mig att känna mig älskad.
jag skulle inte klara mig en dag utan henne, vi spenderar varje helg tillsammans och vi har alltid lika kul.
vi har haft våra motgångar men det har klarat med lillfingret, vi är stjärnor lixom ge oss ett problem vi inte klarar av!?
jag skulle kunna sitta i en vecka och försöka beskriva hur underbar du är men det orkar jag inte (a)
men det jag ville komma fram till är du är obeskrivligt underbar sandra granberg!
du är ljuset i mitt liv, ljuset i mörkret, stjärnan på himlen.
katja kaj och bente bent
snigel och snigel
stjärna och stjärna
det är vi och ingen annan
vi mot världen
vi två blir en tillsammans.
vänskapen vi har byggt upp tillsammans är värd mer än allt guld på denna jord, sommaren 2009 fann jag min bästavän, min tvilling, min stjärna, min andra halva, min syster.
du är en ängel sänd från ovan, du fixade allt älskling och jag står förevigt vid din sida, jag kommer alltid vara din bästavän och ingen annans.
JAG ÄLSKAR DIG!
/din och bara din elin! <3





FRÅGA VAD DU VILL...


MUSIK..

.. får rädda min lilla kväll!

Skolan var helt okej, gick iväg idag också. Även fast jag är sjuk, det känns verkligen nu. På idrotten var jag med, även fast jag egentlgen inte får så nu är mitt knä ännu en gång pajat, och denna gång mer än vanligt. Smärtan är obeskrivlig! Så nu är jag en haltande Sandra igen haha. Efter lunchen hade jag så ont att jag inte stod ut, så la mig i vilorummet en halvtimme ungefär och sedan så gick jag till spanska lektionen. Dagen har gått fort, men ändå så hilma långsam. När jag hade slutat så var det dags för utvecklingsamtal. Det gick toppen, jag har världens bästa mentor. Nu ligger jag här i soffan och orkar inte med någonting, jag mår verkligen dåligt. Nej nu ska jag kolla på tv och vila mig en stund. Jag hör av mig. PUSS.


JAG HATAR SNÖ.

Bloggade ingenting igår, men hann helt enkelt inte. Var i skolan hela dagen, sen så gick jag iväg på ett möte. Kom hem vid fyra ungefär och då pluggade jag matte. På kvällen drog jag iväg med mamma och syster på hockey, Örebro vs. Bofors stod på matchtabellen och Örebro tog självklart hem vinsten. Kom hem sent och duschde och sedan gick jag och la mig på en gång. Imorse när jag vaknade upp och mådde inte alls bra, men pallade iväg mig till skolan iallafall. Det har snöat exakt hela dagen också och jag hatar det verkligen, finns inge värre än snöDagen gick sjukt snabbt och jag hann nästan inte ens blicka innan det var dags för matteprov, det gick helt okej och efter det gick jag hemåt. Har legat i soffan med tjocka filtar hela eftermiddagen och kvällen, då jag har kollat på film. Känner mig som sagt, väldigt dåligt haha. Imorgon är det fredag, vilket innebär helg utvecklingsamtal och att Elin kommer hit och spendrar sin helg, underbart. Ska nu hoppa in i duschen och sedan dejta min säng och mina halstabletter haha. Jag hör av mig imorgon. WITH LOVE.


Va stark genom motgångar.

Skolan gick ganska fort, även fast dagen var lång. När jag hade slutat så stannade jag kvar i skolan med Agnes och Tobbe, jag gick lite matte gjort iallafall. Efter det rörde jag mig till konfan som idag har varit grym. Kommer bli tungt att skiljas från min andra familj där borta, helt sjukt. Mamma kom och hämtade mig efter konfirmationen och då drog jag hem på en gång. Och sen har hela kvällen gått åt till skolarbete = matte, som vi har prov i på torsdag. Jag ska göra mitt bästa iallfall, fast känner mig grymt osäker. Nu har jag precis duschat och ska snart gå och sova, är grymt trött. Orkar knappt hålla ögonen öppna, haha. Imorgon är det skola som vanligt, sen möte och och på kvällen är det hockey med mamma & syster som gäller, awesome. Nej, dags att röra sig nu. Vi hörs imorgon. STOR PUSS!

Vill bara tacka dig, för att du alltid finns där.
Elin Ohlson, min bästavän.
"det är för oss som solen går upp"

BILD BOMB FRÅN HELGEN










Just the way you are.

Var som vanligt i skolan, den rullade på också precis som vanligt. Efter skolan stannade jag och ett gäng på linje fjorton och pluggade till matteprovet som är nu på torsdag. Jag hatar verkligen ekvationer, det förvirrar mig. Kom hem vid halv fem ungefär och sen dess har jag suttit här och slösat min tid på annat. Så nu ska jag sätta igång och plugga gärnet. Ikväll är det Klass 9A med, i like it. Nej klockan bara tickar, nu rör jag mig. PUSSPUSSPUSSPUSS



DET ÄR SINNESJUKT...

... ATT JAG KAN FALLA TILLBAKA TILL DIG SÅ LÄTT.




HAPPYFACE.

Elin åkte hem vid sju någon gång, sen dess har jag tagit det lugnt. Mår inte helt hundra, känner mig illamående och känns som att jag börjar bli sjuk, något jag verkligen inte vill. Men min helg har varit toppen, jag älskar verkligen denna tjej. Nu har precis duschat och nu ska jag ta mig något litet att äta, sen ska jag nog sova. Den här veckan innehåller många saker, väldigt bra saker. Fast mycket plugg är det också, bara två veckor kvar till lov och jag längtar som tusan! Nu sitter jag här, i min egna lilla värld och lyssnar på musik haha. Men ska gå ut och slänga mig mig i soffan en stund och glo på tv nu. Jag hör av mig imorgon. Godnatt underbaringar!


Snabb uppdatering.

Nu har vi städat klart hela rummet, och varit grymt duktiga faktiskt. Nu väntar vi på att mamma och Kjell ska komma och hämta oss, sedan drar vi hem till henne. Ikväll blir det myskväll med Elin, jag älskar det. Men nu kommer dom så nu drar vi. HAJDO.

FÖRE:

EFTER:



GODMORGON VÄRLDEN.

Nu har jag och Elin precis vaknat, Jennie drog innan vi hann vakna. Vi har nyss ätit frukost och ska nu städa mitt lilla rum, ser ut som ett bomdnedslag. VI HÖRS SENARE!


NATT MÄNNISKA.

Klockan bara tickar och går. Den är snart redan fyra och jag är inte alls trött. Känner att min uppdatering inte alls har varit på topp, ber så mycket om ursäkt för det. Min helg har iallafall vart underbart bra! Gårdagens kväll spenderades hemma hos Elin som sagt. Vi var knäppa som vanligt, gjorde allt huller om buller och hamnade på Elins köksgolv tillslut, garvande som tusan och helt gråtfäriga. Sen satte vi oss i bilen, dunkade musik, skrattade, pratade, och levde livet. Herregud vad den tjejen är bra! Idag vaknade vi upp vid ungefär tolv. Vi åt frukost och sedan fixade vi oss, efter det kom pappa och hämtade oss, vi åkte hem och sedan direkt upp på stan med Jennie. Köpte en tröja och ett par leggings, awesome. När vi kom hem åt vi en jätte mysig middag alla tre med min gulliga familj, och sedan åkte vi iväg till Angelica hjärtat för att hälsa på henne ett tag, som ligger hemma och är sjuk. Där var också Meriam och gud, tjejerna gjorde lätt min helg. Efter det åkte jag Elin och Meriam vidare till mc där Jennie Amar och Dennis var. Satt där ett tag sedan vandrade vi hem medans vi sjöng "alla flickor utom jag" så hela oxhagen vaknade, sjukt gulligt alltså. Nu ska vi alldeles strax ta och sova och imorgon har jag ingenting planerat, förutom en gudstjänst på kvällen kanske, men inget är helt hundra. Måste också bara nämna att jag känner mig grymt stolt, jag har haft godisstopp i mer än en månad nu, jag är så grymt bra. Sitter här med största godispåsen bredvid mig, men har inte tagit en enda bit, herregud. Jag måste nog vara sjuk på något sätt, eller iallafall inte vara normal, för jag är inte ens sugen på godis (?) så olikt sandra granberg, som det kan bli. Nä, men nu handlar det om att hålla igen och börja träna stenhårt, så att jag kan tappa alla kilon som jag vill, och få en lite bättre kropp. Fyfan för fläsk!! Ojoj, nu är det verkligen dags att avsluta. Ska springa in i badrummet nu och tvätta bort sminket, så hörs vi under morgondagen. En STOR puss, till er mina underbaringar!


I BONDELAND.

Hann aldrig blogga igår efter jag hade kommit hem ifrån Jennie. Var där till ganska sent och när jag kom hem så packade jag och pluggade. Skolan idag var helt okej, vi körde våran älskade pyramid på idrotten, fast denna gång hela klassen och vi klarade det. Det ända negativa med dagen har varit spanskaprovet, som gick helt åt helvete. Sista lektionen hade vi hemkunskap och jag lagade tacos tillsammans med Ervin, Martin och Alen. Ska aldrig mer laga god mat med tre killar, herregud allt tog slut på mindre än två sekunder. Vi har fått nytt schema idag igen och det är värre än förra gången, jag ska inte säga något för riktigt förbannad över det. Men iallafall, efter skolan tog jag bussen upp till stan och mötte saknade Elin. Vi kollade runt lite och sedan åkte vi hem till mig, jag packade det sista och sen kom hennes pappa och hämtade oss. Nu sitter vi hemma hos henne här ute på landet och har precis ätit. Innan åkte vi fyrhjuling och jag ska lära mig köra imorgon, HJÄLP MIG! Nu ska vi fixa med hennes blogg och sedan ska vi ha mys, saknat denna tjej så. Jag hör säkert av mig en gång till idag, men ska vara sociala mot tönten bredvid mig nu. Fick kommentaren (det är du som är tönten i vårat förhållande) nyss av henne, herregud. Hon är ett mongo. Nej ska sluta nu, annars så kommer jag få en rejäl smäll. PUSS MINA ÄNGLAR.



I belive that I can.

Skolan idag var väl sådär, känns som att man har extremt mycket att göra just nu bara. Slutade vid tjugo i tre, drog då hem och nu sitter jag här. Har precis fixat mig och ska dra iväg till Jennie nu och fira henne, stumpan! Jag hör av mig ikväll när jag kommit hem. PUSS BABES!


FJORTON BAST.

Idag fyller min kusin, bästavän och lillasyster fjorton år och det är alltså bara din egna dag. Idag blir du fjortis, idag kan du komma in på folkets och vara ett steg närmare mig, så alltså blir du lite bättre. Tänkte iallafall att jag skulle beskriva för dig, om hur mycket jag faktiskt tycker om dig (och hur knäpp du kan vara), även fast det kanske inte kommer gå. Dina ord som du säger, blandar hit och dit, du är allmänt korkad. Som salt, salt, ta i buske. Som FJORTS, och som den du är knase. Du är nog en utav det osmaraste personerna som jag känner, allämt korkad och jag antar att det är därför jag är som jag är. För det sägs att man blir som man umgås. Fast även om du är knäpp, så tycker jag om dig lika mycket. Om till och med inte mer. Men du och jag kände varandra från den dagen vi föddes, och sen sommaren 2008 klickade vi mer än någonsin och sen dess har vi varit oslagsbara och suttit fast med varandra. Folk ser oss alltid som en person tillsammans och inte två. Tillsammans med dig så vågar jag leva livet till max, skämma ut mig totalt, vara mig själv och bryr mig inte om någonting. För tillsamans med dig är det då jag kan leva livet, vara hur knäpp & konstig som jag vill, för jag vet att du fortfarande tycker om mig. Du är liksom min andra del, mitt andra jag och du har mitt halva hjärta. Du är min allra bästavän, och som vi alltid har sagt. Det är du och jag imot världen. Vi hör liksom ihop, som toaletten och bajset, som pennan och pappret, som gurka och gurkdipp, som kung och drottning, som blondie och blondie, som knäppare och knäppare och som dom bästavännerna. Just nu skulle jag vilja springa in i din famn med världens största leende på mina läppar och se dig bli lika glad, och sen kommer det som vanligt bli att vi ramlar ihop mitt på golvet och brister ut i skratt, säkert åt något knäppt som vanligt. För det är såna vi är, du och jag. Bryr oss inte om något, utan lever livet fullt ut. Det är med dig jag vill uppleva livet, jag vill torka dina tårar när dom faller och dela skratten tillsammans med dig, hand i hand. Därför tycker jag att det är så tragiskt att vi har glidit från varandra den senaste tiden, för det är tillsammans som vi är bäst. Men vi båda har lovat att göra allt för att komma tillbaka och det ser jag fram imot, något sjukt. Åh jag är så glad, som får ha en sån här underbar vän som dig. När jag tittar på våra bilder, lyssnar på våra låtar och tänker på dig, så blir jag tårögd. Jag kommer aldrig någonsin kunna beskriva hur mycket du betyder för mig, det är sinensjukt. Jag är bara så överlycklig som får ha dig, som min bästavän. Att förlora dig är något jag inte skulle klara av. För jag är hellre olycklig med dig, än lycklig med någon annan. Gumman, du är den som förstår mig bäst, du behöver bara se på mig och veta exakt vad jag känner, eller hur jag mår. Du känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Du är så klockren! Ditt knäppa skratt, åh det älskar jag. Det får mig gråta, skratta så mycket att jag får ont i magen, och herregud människa. Du är obeskrivlig! Men det kanske är dags att avsluta här, världens finaste.  Jag vill bara tacka dig, för att du finns. För att du är du och för vad du är mot mig, en äkta vän. Jag är lyckligt lottad som har dig.
Jag älskar dig
, miljoner varv och tillbaka igen. Du är underbar! ♥





















Forever young.


Skolan gick bra och efter skolan drog jag hem och pluggade. Som jag också har gjort resten av hela dagen & kvällen, denna gång stod spanska på schemat och jag fattar ingenting. Har prov i detta ämne på fredag och jag kommer kunna räkna med ett starkt IG. På fredag drar jag även ut och sover på landet, hemma hos Elin. Grymt mysigt ska det bli faktiskt, jag längtar. Imorgon fyller även Jennie år, så då ska jag dit & fira henne. Ser till att får med mig kameran då. Nej nu ska jag äta fruktsallad och sedan ska jag nog gå och sova. Vi hörs. MINA ÄLSKLINGAR, PUSS.



Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Tack min underbara tvilling för att du orkade hjälpa mig med min design. Jag är grymt nöjd. Känns mycket bättre att blogga nu, när allt är nytt & fräscht. Gårdagen spenderades med henne på stan, lika bra som vanligt. Alltså bäst. Dagen i dag har varit klockren, först skön dag i skolan och sedan grymt bra på konfirmationen med underbara tjejer. Nu ikväll har jag haft en "pluggfri" dag och färgat mitt hår, så nu är jag ännu blondare. OHYEA! Klockan rinner iväg, måste stänga av här nu, gå och sova vore en bra idè så jag orkar upp imorgon. Men jag hör av mig. PUSS BABES!




gästbloggarn

hej kära vänner! är inne i sandras design och krånglar lite.. försöker trixa lite med den så gott jag kan, och tänkte att när jag ändå är här så slänger jag in ett inlägg också lite busigt sådär! har inte mycket att säga, utan vill bara tala om att sandra är en helt grym tjej. hon torkar mina tårar när det är det som behövs och skapar det där leéndet på mina läppar. hon är tvillingen jag aldrig fick och tillsammans är vi enormt starka. inget är starkt nog att kunna ändra på det, för ''aldrig mer ska vi glida isär, vi har så mycket kärlek och en stark vänskap här.'' tack för det du är för mig, en äkta vän. och jag är glad att jag får gå brevid dig med det bandet vi skapat nu, efter alla motgångar. du är ingen jag kommer släppa. tack för allt du gjort för mig
~ angelica och sandra med ett hjärta i mitten, det står nu, skrivet i himmelen.
/ din matälskande yes heart life människa


RSS 2.0