REDAN MÅNDAG, BARA FYRA DAGAR KVAR TILL HELG!

Tog en lång sovmorgon på söndagen, sedan spenderade jag min dag på stan tillsammans med mamma & syster. På kvällen pluggade jag innan jag fick besök utav mitt hjärta. Vi kollade på tv hela kvällen, sedan somnade jag i hans famn, där jag känner mig som tryggast. Idag har jag varit helt död. Kroppen har inte orkar och jag har haft en enorm huvudvärk, i hate it. Avslutade skolan med ett mördarpass på Örebro Boxningsklubb, kändes bra i kroppen efteråt. Kvällen har jag spenderat med att sova, vaknade för någon timme sen då jag duschade och åt kvällsmat. Ska alldeles strax krypa till kojs och sova, jag älskar att sova. Imorgon är det skola igen, sedan ska jag träffa min fina vän Fanny, wiho!


TIDEN BARA SPRINGER IVÄG

Klockan passerade precis tolv, vart har denna dag tagit vägen? Jag har spenderat den mestadels på stan med min mor, det har inhandlats julklappar och nu är jag nästan klar med alla, ska köpa de sista imorgon! Vi åt en jätte mysig lunch och sedan mellanlandade jag hemma innan jag tog bussen med syster min hem till henne. Vi köpte med oss mat och har tjockat oss med massa godis under kvällen, samtidigt som vi bara har myst och umgåtts! Jag har verkligen saknat henne. Hon gick och la sig för någon timme sen och jag har spenderat tid i hennes underbara soffa samtidigt som jag pratat med massa goa vänner! Nu har jag precis tvättat bort mitt smink och ska alldeles strax krypa till kojs, för det är faktiskt en dag imorgon också! Godnatt kära vänner, sov så gott!


GODMORGON SOLSTRÅLAR!

Har ni sovit gott? Det har jag iallafall gjort, sovit som en gud. Gårkvällen bara rullade förbi, spenderade den mestadels med mitt hjärta, han vet hur precis hur man kan få mig glad, i mina mörka dagar. Vi åkte till Marieberg och bara tog det lugnt, fick med mig nya örhängen och ett nytt skal hem. När vi kommit hem åkte han på en gång nästan, detta är första helgen på jätte länge som vi inte ska vara tillsammans, känns lite jobbigt, haha. Jag var då social emot Moa och hennes familj som var är, vi åt lite kvällsmat! Jag duschade sedan, med hårinpackning och hela skiten innan jag la mig i sängen och tvärsomnade. Vaknade precis upp och är faktiskt pigg, första gången på länge. Ska göra mig i ordning nu sedan ska jag upp en sväng på stan med min mor. Dagen blir lång och har massor planerat. Vi hörs sen, take care!


KÄRA FREDAG, DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN!

Tiden går så fort nu för tiden, dagarna bara springer förbi. Jag sitter just nu i skolan och har svenska, sista lektionen för dagen. Efter det ska jag gå hem i det kalla och blöta regnet för att spendera några timmar med Martin. Det är snart helg, alldeles snart, och jag längtar! Igår gjorde jag så mycket, därför blev det inte någon uppdatering. Jag slutade skolan vid två, gick då hem och sprang. Efter det städade jag mitt rum, ordentligt! Sedan pluggade jag och avslutade sedan min "fixar-lista" med att laga mat. På kvällen tog jag och min fina pojkvän som gjort mig sällskap hela dagen en promenad till affären, jag inhandlade massor utav godis. Vi avslutade våran kväll framför tv innan jag somnade gott i hans famn. Nä, ska göra klart denhär läs loggen nu, vi hörs senare. Eller kanske imorgon, vi får se hur det blir! Puss, take care.


VART TAR TIDEN VÄGEN?

Det är redan onsdag, och om endast två små dagar är det helg! Ännu gladare blir man när man får höra hela tiden att det bara är fyra veckor kvar till jullovet ungefär, så jäkla bra! Vad har jag gjort de senaste dagarna, och vart har jag hållt hus? Jo, det kan ni faktiskt få veta nu..
Måndag: Martin hämtade mig efter skolan och vi begav oss hem till min syster för lite mys & mat. Vi femtiden begav jag mig till doktorn och sedan efter det tog jag sällskap med mamma hem. Jag avslutade min kväll framför datorn där One Tree Hill avsnitt rullades.
Tisdag: Vanlig dag i skolan, slutade runt tre och efter det så hämtade Martin mig igen. Vi åkte hem till mig och gjorde i stort sätt ingenting, bara tog det lugnt. När han lämnade mig på kvällen så började jag att plugga, fick undan ganska mycket och kände att jag hade gjort nytta, att känna så och ha den känslan i kroppen, det är grymt!
Onsdag: Lång dag i skolan, alldeles för lång. Jag gick fort hem när vi slutat och fixade lite här hemma innan jag mötte upp min lilla mamma och vi begav oss uppåt stan där vi mötte min fina vän Fanny, hennes syster & mamma. Vi gick till öppethus på Thoren. Verkar vara en jätte fin skola men bra utbildning, men vågar inte riktigt bestämma mig än, är ju dock flera månader kvar tills vi ska söka, även fast det inte känns som det. Jag kom hem för några timmar sen, och ska snart hoppa ner i sängen och sova. Är jätte trött och känner att jag behöver sova ut, börjar inte förens nio imorgon och har kort dag. Nä, ska tvätta bort sminket nu och läsa lite i svenskaboken och sedan sova som sagt. Vi hörs, take care!

SVAR PÅ TAL

Fick två kommentarer härom dagen som jag tänkte att jag skulle svara på. För det första tycker jag att det är fegt att fråga sånt anonymt, men eftersom att IP-adressen kan spåras så vet jag vem du är iallafall. För det första har jag inte sagt att jag lever livet, jag skrev jag lever. För det andra har jag inte varit i skolan för att jag har varit jätte sjuk, legat i sängen i två veckor och tagit medicin för att kunna bli bättre, men utan resultat. Jag har haft ett virus i kroppen som inte har gått ut än! För det tredje, jag kanske inte har de bästa betygen, men jag har inte heller de sämsta. Jag är nöjd över dem och det är min ensak om vad jag har för betyg. Du får tro vad du vill, men jag vet vad som är rätt =) Hoppas du har fått dina svar, för jag har iallafall försökt svara så gott jag kan.


LOTS OF LOVE

Haft två händelserika dagar. Har spenderat tid med familjen och pojkvännen, hur underbart som helst, i love it. Orkar inte berätta nu, för nu ska jag faktiskt sova. Längtat till sängen hela dagen, är dödstrött. Ska svara på lite kommentarer som jag fått också, men nu ropar kudden på mig. Vi hörs! - take care.


TIME TO SLEEP

Att duscha måste nog vara en utav det bästa sakerna som finns, fast långt efter att sova. Min helg har iallafall gått extremt fort, har varit barnvakt åt min älskade lillasyster, spenderat tid med Martin, har varit med min familj på pappas sida, hälsat på farfar vid graven, varit på marieberg och bara tagit det lugnt. Jag älskar helg. - och jag älskar min pojkvän. Men nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa till kojs, imorgon väntar skolan efter två veckors sjuka. Även fast jag inte riktigt är frisk så måste jag tillbaka nu. Jaja, nog pratat nu. Godnatt my dear, sleep well!


JAG LEVER!

Har precis ätit lite mat med mami, och ska nu hoppa in i duschen. Haft en grym helg iallafall, kan bjuda på vad jag har gjort lite senare, först: duschen!


JAG GÖR DET JAG VILL GÖRA. JAG LEVER MITT LIV. JAG ÄR GLAD, OCH JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR!

Vart tog det här lovet vägen? Tiden har verkligen gått så otroligt fort. Vad har jag gjort? Har mestadels spenderat det med E, sedan har jag också trixat och fixat en massa. Jag har gästat bondeland, och haft hur många myskvällar som helst. Gått ut och ätit med min lilla familj, pojkvän & Moas familj. Varit på hockey, och sett Örebro tagit hem storvinst på 7-3 mot gästande lag Bofors, "det är vi som är Örebro"! Har haft min fina pojke hos mig nu i tre dagar också, han har fått tagit hand om mig eftersom att jag har sjuknat till igen. Är jätte sjuk faktiskt, jag måste ha världens sämsta imunförsvar, helt ärligt nu. Han lämnade mig i morse och jag har spenderat hela min dag med att sova. Jag har också bytt rum nu på lovet, flyttat in i syrrans gamla rum. Det är mycket större och jag har nu fått det precis som jag ville ha det, hur underbart som helst! Så då som ni kanske märker har min storasyster flyttat hemifrån, hon har fått en egen lägenhet, mitt på stan. Hon bor inte här med mig och mamma längre, det är faktiskt tomt. Nu är vi bara två vid matbordet, och jag kan inte springa in på hennes rum för att prata, berätta något eller bara umgås. Tomhetskänsla, tur att det bara är fem minuter mellan oss. Dock är fem minuter långt från att vara bara fem meter. Men vad gör jag uppe nu? Borde egentligen ha lagt huvudet på kudden på alldeles längesen och sovit, men kände att jag behövde rensa tankarna ett tag och bara vara för mig själv. Har inte varit själv en enda minut ungefär utav detta lov. Ska lyssna på lite musik nu och sedan röra mig mot sängen.
Vi hörs imorgon, en stor puss på er!

SOOOOOOOOMMAREN -11, världens bästa. Ge mig tillbaka värmen, närheten, all kärlek, alla härliga minnen, mina superduper kompisar, gusselby, uppleveser, skratten, leenden, min underbara sommar! GE MIG TILLBAKA ALLT.

FULLSPÄCKAT SCHEMA

Vilket dag det har varit. Vaknade upp i morse med mina flickor bredvid mig. Jennie drog hem nästan på en gång, medan jag och Elin låg kvar i sängen och softade, hur länge som helst. Fick sedan ett ryck och jag ställde mig och lagade mat, supergott blev det. Diska gjorde jag också, kände mig huuuuuur duktig som helst. Satt sedan i mitt kök tillsammans med min syster och pratade, om allt mellan himmel & jord, samtidigt som vi sjöng. Högt & falskt. Började sedan att fixa och trixa på mitt rum, jag byter ju rum i helgen eftersom att min älskade storasyster flyttar hemifrån, flyttar ifrån mig. Det är inte förens nu man faktiskt förstår att det är på riktigt. Elin drog hem vid fem och jag fortsatte, ända tills min lilla älskade mor, syster & jag tog bussen upp till stan för att min syster äntligen skulle få sina nycklar. Lyckan som bilades i hennes ögon var otrolig, jag själv blev glad bara över att titta på henne. Hon har fått en otroligt fin lägenhet, jag är verkligen avundsjuk. Innan vi åkte hem köpte vi med MC, mumsfilibaba. Har nu precis gjort klart det sista med mina smycken, men har hur mycket som helst kvar att göra. Min morgondagen kommer att bli lång, med tidig morgon till sen kväll. Mitt hjärta somnade nyss ifrån mig också, jag saknar honom jätte mycket. Det är så jobbigt när man bor så långt ifrån varandra, och inte kan träffas hit och dit. Men jag älskar honom lika mycket för det, om inte till och med mer. Jag ska nu fixa med lite bilder som jag sedan ska framkalla till mitt nya rum, samtidigt som jag lyssnar på lite musik och bara försöker koppla av. Det behövs det också, ensamtid. Ska fortsätta med bilderna nu så att jag kommer någon vart, så att jag kanske snart kan få krypa ner i sängen och faktiskt sova. Klockan ringer halvnio imorgon, känns ju helt underbart.. Take care of you babes!

~ Detta är ren lycka, mitt paradis.

FIX & TRIX

Har hur mycket som helst att göra, listan kan verkligen bli oerhört lång. Får nog hålla på hela natten om jag ska komma någon vart, ångest på hög nivå!


SAKNAD ÄR EN KÄNSLA SOM EJ GÅR ATT FÖRKLARA MED ORD

Fick med mig mycket fina saker igår, nöjd tjej. Nu ska man bara vänta på att inreda det nya rummet.

Har knappt sovit en blund inatt, haft feber och mått illa, men det gick över och till slut så lyckades jag att somna. Halvnio blev jag väckt igen utav att Elin ringde på dörren, vi somnade om lika fort. Åt en stor och mysig frukost vid tio, halvelva och sedan begav jag mig iväg till lek o bus landet för att ha lite kvalitetstid med min älskade lillasyster. Tiden gick, vi åt och hade det hur bra som helst. Åkte hem tillsammans med Elin och inväntade Jennie. Vi drog upp lika fort på stan för att handla mat, La Baugette & Saigon. Vi hamnade på Ica också, inhandlades alldeles för mycket gott. Nu sitter jag här i mitt kök tillsammans med mina skruttfior bredvid mig, och ikväll blir det tjejkväll för hela slanten. Ska fixa med lite morötter o dipp nu och sedan hoppa in i mjukisdressarna. Ska ta vara på denna tid nu, så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Ta hand om er!


Bjuder på lite bilder från när vi hade tjejkväll en annan gång för längesen..


RSS 2.0