EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


JA, JAG LEVER FAKTISKT..

Springer runt här hemma och väntar på att jag ska få ett sms eller ett brev i brevlådan om att mina kläder jag beställt ifrån Nelly har kommit. Har nyss proppat i mig mat så är inne i en liten matkoma också. Vaknade upp i Karlskoga i morse, och tog sällskap med Martin in till Örebro i morse och fortsatte sova vidare. Han slutar strax så funderar på om jag ska dra med mig honom till stan(?) Det är så himla tråkigt väder ute, det är liksom 29;e december och vi har ingen snö. Det regnar istället och är grått o tråkigt ute, buhu. Igår tappade jag mitt favorithalsband och jag har fått ont i mitt knä igen. Livet leker!!

NOSTALGI


"IT HAS NOW BEEN SOME TIME, AND IT'S STILL JUST A BEGINNING.."

Tog en lång dusch såhär på morgonen, med hårinpackning och ansiktsmask. Känner mig nu som en helt ny människa. Jag är ensam hemma vilket bevisat den höga musiken som har spelats här hemma (o fortfarande gör), jag har säkert gett mina grannar en enorm huvudvärk. Men hur mycket roligare blir det inte med musik? Jag åt precis en liten lätt lunch och ska strax börja göra mig i ordning. Jag ska träffa min Martin idag, för idag är det en liten speciell dag. Vi har nämlingen varit tillsammans i fem hela månader, just idag. Med honom vid min sida står jag stadigt, han får mig må så toppenbra! Jag älskar honom, min allra finaste Martin! Idag är jag glad!


Bjuder på en bild i från somras, på mig och min stora kärlek ♥


MATKOMA, I THINK

Varför äter man så himla mycket när man är sjuk? Eller inte bara när man är sjuk, överhuvudtaget. Man äter när man har tråkigt, när man är ledsen, när man är glad, när man inte alls har något att göra, man äter i stort sätt hela tiden. Jag har gått och blivit till en liten knubbis, men det går inte att sluta. Mat ♥ Jag har precis kollat klart på säsong sju utav One Tree Hill. Vilken underbar serie det är, det är mer än så, den hjälper mig genom mycket. Bara ha en stund för sig själv och rensa tankarna helt. Fortsättningen nerladdas just nu och i det sista avsnittet på säsong sju så åkte de pulka i massor utav snö. Just nu vill jag ha snö faktiskt. Åka pulka, dricka varm choklad och bara umgås! Sedan bara mysa ner under en filt med tända ljus och kolla film, eller bara dricka glögg och äta pepparkakor. Fatta vad underbart, fast det är de enda postivia med vintern. På tal om ingenting, så vill jag ha ett par röda converse.


NÅGON SOM VILL BYTA SITT IMUNFÖRSVAR MOT MITT?

Jag hatar att vara sjuk. Jag är sjuk alldeles för ofta o alldeles för länge. När jag blir sjuk så är det inte "bara en förkylning" heller, utan jag blir riktigt mega sjuk. Jag har inget att göra, har ingen ork alls. Samtidigt som det gör så ont i ryggen och arlset att sitta eller ligga still. Jag har så mycket energi som jag bara vill få ut, vill ut och springa eller bara göra saker, hitta på saker med nära och kära. Men jag måste ha fått världens sämsta imunförsvar istället, finns nog inget som är lika dåligt som mitt, buhu. Om nio dagar är det julafton och marken är inte ens vit? Hur ska detta sluta? J
ag blir ledsen, snälla låt mig bli frisk. NU!

I miss you. I really do.


SE HUR LUCIA MED TUSENDE TÄRNOR, FYLLER VÅR SAL MED LEVANDE LJUS

Det är den trettonde december idag. Det är elva dagar kvar till Julafton samtidigt som att det är Lucia dagen, just denna dag. Det har varit luciaframträdanden i skolan hela förmiddagen och vi har bara haft ett brandalarm detta år, fantatiskt! (Till skillnad emot alla de andra åren) Det har varit en bra dag, och det är nu man verkligen förstår att man är störst på skolan samt att det snart tar slut. Att jag snart ska sluta på Mikaelskolan där jag har spenderat hela mellan och högstadiet. Det känns som att man ska flytta ifrån ens andra hem. Dock är det en termin kvar och denna är inte riktigt slut ännu, så jag ska ta vara på denna tid och göra den till den bästa, för det sägs att man bara lever en gång.

- bjuder på några oredigerade bilder.

DEN FÖRSTA SNÖN KOM I VECKAN, OCH IDAG ÄR DET EXAKT TVÅ VECKOR KVAR TILL JULAFTON!

Det är lördag, klockan är ungefär fyra och det är redan mörkt ute. Jag är hos pappa denna helg. Idag har jag inte alls gjort något speciellt, spenderat dagen mestadels med lillasyster. Vid fem får vi gäster och efter det kanske jag beger mig hem till mitt lilla hjärta för att umgås med honom. Det är så mycket som händer just nu, tankarna går på högvarv hela tiden och man har aldrig en lugn stund. Denna vecka är det julbord, luciafirande, två spanskaprov, soprov samtidigt som våra betyg sätts, de betyg vi ska ha och söka gymnasium på. Mycket pluggande står på mitt schema, samtidigt som man vill hinna med att göra så himla mycket annat. Jag har tänkt på en sak, hur kan ens humör gå från världens bästa till världens sämsta på en millionsekund? Det är något jag inte alls förstår mig på. Nog babblat om allt, ska lyssna på lite julmusik nu. Ha en bra lördag!


/ELIN

Jag älskar dig min Sandra!
Min alldeles egna syster♥


RSS 2.0