Love feeling









Låtarna är så grymt fina, jag blir tårögd. Jag älskar dig!
Ta åt dig av orden, du är så sjukt underbar.

Och det sista jag vill är att förlora dig!

Lite blandat

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men jag har varken haft tid eller velat vara inne när det har varit fint väder ute. Dom senaste dagarna har iallafall spenderats med emma och dom har varit helt underbara. Jag älskar dig vännen. Imorgon blir det talangen och sen så sover jag nog hos jennie. Nu är det inte många dagar kvar tills min födelsedag heller och det tycker vi absolut om. Då drar jag till gusselby och efter det blir det västkusten med bästavän. Så kommer inte vara hemma på hela augusti ungefär. Men jag är ändå glad för att under den tiden kommer jag att umgås med dom personerna som jag mår bäst med och jag är helt övertaggad till min födelsedag. Dels för att mina bästavänner hänger med mig dit, och för att alla underbara människor är där ute. Men det jag skulle komma till istället för att sitta här och skriva en massa onödiga saker var att jag inte kommer vara lika aktiv nu under sommarlovet, så ni får nöja er med några bilder ibland! Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs snart hoppas jag. Annars får ni ha det grymt bra! (a)

Med emmO

Nu drar vi till Emmas brors bröllop, och efter det serverar vi där.
Jag kommer tappa allt känns det som. Vi hörs när vi kommit hem inatt.



Och kolla inte tjockisen i vit klänning på bilden.

Jag har världens bästa vän & jag älskar dig emma

Strömstad imorgon

Emma och jag somnade ganska sent och sedan vaknar jag halv elva nästa morgon utav att emma tvingar med mig ut och springa. Vi var sjukt duktiga enligt mig, och det var grymt skönt faktiskt. Efter det drog vi till marieberg ofixade där vi träffade jennie. Vi gick runt och hade en grym dag, hur mysigt som helst. På kvällen drog jag och mamma hem till moa. Vi grillade och jag & moa satt och pratade massa. En massa kollominnen kom upp och jag blev nästan gråtfärdig. Helt sjukt att man kan älska kollo så mycket.. Vi åkte iallafall hem ganska sent och jag somnade väldigt sent, snackade med en viss person om allt och ingenting, jag saknar dig.. Idag vaknade jag upp sent, gick upp och duschade och sedan har vi fått gäster från tyskland. Vi är tydligen släkt med dom på mammas sida, inget jag visste om? Nu har jag iallafall packat och väntar på att jennie och hennes pappa ska komma och hämta mig, drar till strömstad imorgon med dom, hur mysigt som helst. Kamera, dator och mobil är alltid med. Men nu ska jag packa det sista, dom dyker nog snart upp. Vi hörs ikväll, ha en bra dag!

Bilder från igår, då jag & mina bästavänner var på ikea & marieberg..
Ni är klockrena och jag älskar er!




i emmas lya

Jennie och jag satt och pratade om allt mellan himmel och jord så vi sket i datorn. Faktiskt rätt skönt. I morse vaknade jag upp klockan elva och kunde inte somna om inte alls roligt när man verkligen vill sova.. Gick upp och duscha och fixa mig, sen väckte jag jennie och vi fixade oss. Sedan drog vi hem till min älskade vän emma som kom hem idag, har saknat henne nåt obeskrivligt eftersom att hon har varit i umeå i tre hela veckor! Efter det så drog vi till ica och köpte jordgubbar och grädde, tjocka som vi alla tre är. Efter det åkte vi till flummet och badade, satt och snackade och hade världens snyggaste utsikt. Tre stycken brandbilar kom dit och alla brandmän badade, många fina magrutor! Nu sitter jag iallafall hemma hos emma och vi har nyss varit duktiga och lagat mat. Nu ska vi sätta på musik, tända ljus och bara sätta oss och prata om allt som vi brukar göra. Hur mysigt som helst. Hör antagligen av mig ikväll med ett inlägg med bilder från stockholm och från dagen idag, eller så hörs vi imorgon. Ha det bra! CIAO


I'm back

Jag är tillbaka, med ett leende på läpparna och ska bara tänka på dom bra sakerna. Skita i alla problem, det är det som behövs just nu.. Men nog pratat om det. Orkar inte berätta om allt som har hänt, ska istället börja om med bloggandet och det börjar vi med nu. Just nu sitter jag hemma med jennie bredvid mig och skrattar åt precis allting, spciellt alla roliga bilder vi har hittat. Nu ska vi gå och äta äppelpaj med massa vaniljsås, vi hörs senare.

:(

Nu tar vi bloggbreak. Mycket händer och jag behöver tid att tänka, måste fatta rätt beslut. Hör av mig när tårarna slutat rinna & jag mår bättre. Annars får ni ha det såbra! Ciao


With my best friend

Nu har jag precis duschat och ska bara platta håret. Sen får vi gäster som sagt och sedan drar jennie och jag & köper godis. Orkar just nu inte vara kvar här hemma. Vi hörs ikväll.


Summertime

Somnade vid fyra inatt och vaknade vid ungefär tolv.. Då gick jag ut och la mig i parken för att jag skulle få lite färg.. Kom in för nån timma sen och nu ska jag duscha snabbt, för jennie sitter på bussen hit. Vi ska väl inte göra något speciellt, mamma och vi får gäster lite senare och sen efter det så får vi väl se om jennie och jag drar ut. Annars så ska jag ta det lungt idag, mår inte helt hundra. Men nu ska jag gå, vill helst inte sitta inne när det är så här fint väder ute. Jag älskar sverige just nu. Jag hör av mig ikväll. Ciao
Jonas stackefält ♥





Just nu saknar jag laget och världensbästa tjejer..
Saknar våra klockrena träningar när vi dunkar black eyed peas över hela lundy
Ni är verkligen bäst och jag älskar er.

Match mot sköllersta på bilderna!




Bilder från weheartit.com



Me like..

Förstår ingenting längre

Jennie och jag vaknade vid tolv idag.. Då gick vi upp och fixade oss och sedan drog vi till min mammas jobbarkompis nånting typ som har fått barn. Aldrig sätt nån sötare unge! Efter det cyklade vi hem till mig och träffade wette. Varit med lilla honom hela dagen, killen är ju lite knäpp. Snackat om väldigt mycket och jag lovar att han är bäst! Han drog hem vid nio med bussen och då följde jag med jennie till sin buss. Nu sitter jag här och lyssnar på deppig musik och bara tänker, som vanligt då.. Bokade resa till sthlm, vi drar på måndag morgon och kommer hem onsdagkväll, jennie skulle ha hängt med men nu så blir det inte så, så nu får vi se hur allt blir! Tråkigt, men det finns en bakrund iallafall.. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan kolla på film, vi hörs imorgon! Godnatt.

Jag får bara veta mer och mer saker som du har gjort mot mig, jag vet inte vad jag ska tro på längre.. Samtalet vi hade igår, det slutade med blandade känslor. Nu vet jag inte vad jag ska tro längre. Fattar du inte att jag också har känslor och kan såras? Det enda jag vill just nu, det är att få tillbaka den gamla personen utav dig & det är jag inte ensam om.. Ångest på hög nivå nu, och jag vet inte hur jag ska göra. Inte med någonting längre..

Big love for you




Bilder från weheartit.com
Och detta är ett tecken på att jag saknar min jonas, nåt extremt!


Med knase som äter för tre tusen..

Karro sov här inatt, hur mysigt som helst. Igår kväll drog vi ut och träffade martin, alexander & pontus. Vi drog till norrby och hade det trevligt. Sen låg jag och karro uppe halva natten och bara pratade, hur mysigt som helst. Hon drog idag vid två, och då drog jag upp på stan med min kära mor. Jennie kom upp strax efter och vi har gått runt och kollat lite, träffat lite annat folk och jag har pratat med en del personer om lite olika saker.. Hoppas allt kan lösa sig! Efter det drog jennie och jag hem till mig och nu sitter vi här, två osminkade tjejer som är övertrötta och skrattar åt precis allting. Precis som vanligt! Imorgon ska vi träffa felix, längesen & det blir faktiskt roligt.. Nu ska vi gå och hämta chips och dricka, sedan sätta på en film. Vi hörs imorgon när vi har vaknat, puss!
Allt som saknas nu, det är du emma.. Kom hem nu, det har gått för lång tid! :(


Jennie anna granberg ♥ Sandra cathrine granberg
Kärleken dör aldrig.. Tillsammans är vi oslagsbara!


Ännu en dag i värmen..

Vaknade vid tolv  och åkte iväg med mamma och syster till någon park för att sola lite. Inte så lätt när solen går i moln varannan sekund, mem lite färg har jag ändå fått. Just nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att karro ska komma hit. Hon ska sova här och det var grymt längesen jag träffade henne. I veckan händer mycket, jag ska hinna med att träffa felix, vara med jennie och andra vänner, boka semester & utomlandsresa med mamma och syster, gå på begravning och åka till gusselby. Det blir en rörig vecka med mycket tårar! Men nu ska jag gå och äta lite jordgubbar. Det som jag lever på nu när det är sommar. Vi hörs ikväll, puss.

Godnatt, eller ja.. Om några timmar!

Tankarna är igång igen.. Denna gång om fredag & om den här dagen. Tredje! Åh ibland önskar jag att tankar aldrig fanns. Vet inte om jag kommer palla med trycket på fredag heller. Många beslut måste tas!

Men just nu och resten av denna kväll har jag suttit och pratat med angelica på msn om allt mellan himmel & jord, och då menar jag allt!!! Tjejen är obeskrivlig, och jag saknar henne. Men nu ska jag gå och duscha som jag skulle ha gjort för många timmar sen. Vi hörs imorgon, hoppas ni har haft en bra dag.

Angelica, du är underbar ♥
Och vi ska bli matälskande yes heart life människor!

Att saknad att kännas såhär..


Jag saknar dig för jäkla mycket! Rent ut sagt..
Du är världens bästavän & jag älskar dig, emma linnea hörnsten ♥
you are my other half and you make me whole
you always make me laugh and feel good
friend, you and i.. we belong together!


Nu är det svensk sommar!

Drog till gustavsik idag på dagen med mamma och syster. Men var tvungen att åka hem eftersom att jag inte mådde så bra, tror jag har fått solsting och det är inte det minsta roligt.. Blir sängliggandes nu ett tag tror jag och det är inte alls roligt när det är 30+ ute.. Vill ju bli brun! Imorgon kommer nog karolin hit om jag mår bättre och sover kvar, det blir så sjukt mysigt. Inte träffat henne på hur länge som helst! Nu ska jag gå och duscha och sedan äta jordgubbar.. Kanske mår lite bättre då, vem vet? Vi hörs senare. Ciao


Typ glad tjej aså..

Nu mår jag bra. Så jäkla bra! Syster kom nyss hem från göteborg, har inte träffat henne på tre veckor. Jag är hos mamma. Jag har varit på stan och spenderat massor med pengar på fina saker. Jag har sagt hejdå till jonas och jennie. Ja, som sagt! Jag är så jäkla lycklig. Berättar lite kortfattat om dagen.. Gick upp och cyklade iväg till pappas jobb, därifrån till stan där jag träffade jonas en snabbis. Precis efter det kom jennie dit och vi fortsatte en stund. Sen drog jag hem och upp igen senare med mamma. Jag fick med mig ; En byxdress, en klänning typ, solbrillor, klocka och cykelbyxor hem. Sjukt nöjd! Just nu är jag typ överspeedad, så ska inte sitta vid datorn. Ska istället gå och äta jordgubbar & gammeldags vaniljglass, världens godaste! Ellehur felix? Men nu ska jag gå,  kanske kommer ett inlägg senare annars hör vi imorgon! Ha det bra, puss.


Jag bara älskar den. Ingen kommentar, bara årets sommarlåt!

Happy face

Jonas Stackefält! ♥
1/7-10

Kom hem några timmar sen. Varit med jonas & jennie hela dagen. Imorgon drar jag till mamma och stannar där i en månad. Underbart, men innan blir det stan med jennie. Nej nu måste jag sova, är trött som fan! Vi hörs imorgon med mer uppdatering. Godnatt!


Rest in peace

Du kommer alltid finnas här med oss. Du kommer alltid vaka över oss där uppe.
Fattar inte varför, hur gick det så snabbt & vad tänkte på med? Jag är arg och ledsen samtidigt
Fan.. Fattar inte ett skit! Åh, kom bara tillbaka så skulle allt vara precis som förr..
Men nu är du borta, borta föralltid.. Vila i frid, 24/6-10


om ett år så gråter vi för dig, om ett år så sörjer vi för dig,

om ett år så tänder vi ett ljus för dig.


En helt vanlig dag, fast ändå inte..

Igår kväll åkte jag hem till jonas och var med honom & jonte. Vi spelade vmspel på ps3 och bara pratade och umgicks.. Det var trevligt! Pappa kom och hämtade mig vid elva och då gick jag nästan och la mig precis.. Idag vaknade jag klockan tolv ungefär och åkte hem till Jonas och dom igen, i regnet!! Men lika fort som jag kom dit så åkte vi upp på stan för att dom skulle äta. Sedan gick vi runt där och bara pratade. Vid fem tog jag bussen hem och sprang hem till jennie, hon har äntligen kommit hem och jag har saknat henne så! Kvällen har spenderats med henne och filip, vi har gjort nästan allt och ingenting. Precis som vanligt! Många tårar blev det också, men det är en annan sak.. Imorgon ska jag vara med jennie, och resten av alla andra dagar också? Ja hur som helst så är klockan ganska mycket nu och jag behöver sova.. Men jag hör av mig imorgon när jag har vaknat, det kan jag lova er. Vi hörs imorgon. Godnatt!




Bilder idag från när vi var med filip. Vi bråkar då alltid som ni ser?
Och självklart vinner jag jämt. Filip bästavän! ♥


RSS 2.0