Du kan förlora något som du har, men inte något du är


He shines like a diamond

Jag har haft en mysig och fartfylld helg. 
Min fredag bestod av skola och sedan en mysig fika och shoppingrunda på stan med min kära mor. Mycket nytt, och fina saker inhandlades och jag är hel nöjd. 
Lördagen bestod av träning, en runda på stan med min fina vän Klara och sedan en massa lördagsmys. Spenderade även en del av den dagen till min kära vän matteboken. 
Söndag idag och jag tog en rejäl sovmorgon. Begav mig sedan till idrottshuset för att se min gudfars dotter spela basket match. Mycket mysig och en perfekt söndags sysselsättning (trots de hårda bänkarna idrottshuset erbjuder). 
Min helg har också innehållt mycket mys, god mat och extremt mycket onyttigheter. Men är det helg, så är det. 
Måndag imorgon, vilket innebär att det bara är fem dagar kvar till fredag. 
Har en mycket "fullspäckad" vecka framför mig, beståendes av shoppingrunda, plugg, julklappstitt, barnvakt, massor med träning och även mycket mys. 
 
Har hitills spenderat min kväll med matteboken framför mig, tända ljus på bordet, en chailatte i min hand och med musik rullandes på datorn. Ska strax avsluta detta och börja förberedda mig inför morgondagen, ska även kolla på avsnittet av Solsidan som gick ikväll, måste ju bli uppdaterad om vad Ove håller på med för hyss. 
 
 

En orklös dag

Ni vet dessa dagar då man har massor med saker att göra, men orkar inte? 
En sådan dag har jag idag. 
 
Skolan rullade på, gjorde knappt någonting alls. Slutade mycket tidigare än vad som var väntat, underbart tänkte jag och såg hur min dag skulle ta fart och göras till något bra och effektivt. Icke sa dicke. Jag åkte och träffa min favorit och sedan har jag spenderat dagen med denna person. Inget plugg har gjorts, ingen träning har jag hunnit med, allt jag skulle gjort har bara blivit till ingenting. 
Sitter i mitt rum med tända ljus och verkligen letar (!!) efter andra saker att göra istället för att plugga. Varför är det så? Jag vill plugga, jag vill träna, jag vill vara effektiv. Men hur (?) ska det fungera när kroppen och humöret säger ifrån. 
 
Måste sätta fart nu iallafall, klockan är redan åtta och jag börjar tidigt imorgon. Måste få något litet gjort idag iallafall innan jag kan lägga mig och koppla av. Imorgon är det redan fredag, och min dag består hitills av skolan, ett tufft cardio pass blandat med magstyrka på gymmet för att sedan kanske ta mig till marieberg för en liten shoppingrunda. 
 
Ha en bra kväll kära vänner, och jag hoppas ni varit mer effektiva än vad lilla jag varit idag.. Fy skäms Sandra! 

Ännu en vecka har gått

Klockan har precis passerat tolv och söndagen är nu över.
Jag har haft en fin och mysig helg, är helnöjd. Har fått mycket gjort, kunnat slappa av och bara ta vara på tiden. Idag har jag även varit mycket aktiv, har först och främst kört ett tufft pass på gymmet med min syster, me love! Sedan har jag städat hela lägenheten, tagit ett långt bad, ätit god mat, bakat chokladbollar och kollat på solsidan. En perfekt söndag med andra ord!
Imorgon börjar en ny vecka och jag tar emot den med öppna armar. Imorgon kommer även min älskade mamma hem, hon har varit borta i en hel vecka och jag saknar henne så, min lilla ängel.
Min vecka är i stort sett redan fullbokad, och jag ser faktiskt fram emot det. Mitt fokus kommer att ligga på hård träning och plugg mesta dels, men även lite kvalitetstid med nära och kära. Jag klagar däremot inte, jag stormtrivs!
 
Vad jag egentligen ville säga med detta inlägg är oklart, antar att det bara var ett sätt att fördriva tiden lite på innan jag var tvungen att sova.
Men nu är det dags att krypa ner under täcket och låta ögonen vila, imorgon är en lång dag. Godnatt kära vänner!

as I always had said, "everything happens for a reason"

Det har varit en rörig dag, med otroligt många känslor. 
Hela dagen har för mig varit en "tankeställare". Det är otroligt jäkla viktigt att tänka på det du har, uppskatta det och hålla hårt i det, för en vacker dag kan du vakna upp och allting är bara borta.. 

Jag vet inte hur jag ska formulera mig, skriva ut mina tankar och känslor i ord. 
Dagen har varit skit rent ut sagt, skit med stora bokstäver.
Det har varit mycket missförstånd, jag har säkert bidragit till en del, jag säger inte att jag är oskyldig. Men jag vet inte vad jag ska göra, om man är tyst så är det fel och om man säger något så är även det fel. Allting får en bubbel moral och jag klarar för tillfället inte av att hantera den. 
Jag känner mig bara tom, vet varken vad jag ska säga eller hur jag ska ta saker. Jag behöver komma bort. Jag behöver inspiration till livet, hitta motivation. Jag behöver uppleva saker. 
Nu går allting bara sakta bakåt istället för att ta stegen framåt. Jag försöker, jag anstränger mig verkligen för att det ska bli bra. Jag vill inte ha det såhär. Jag är inte sån här som person. 
Men jag ska vara stark, det är dags för en förändring. Jag ska vara positiv, glad och jag är villig till att hjälpa till. Det kommer att inte gå om man inte försöker. Det är jag medveten om och jag vill att det ska bli bra. 
Det är slut med negativa tankar, tårar och allt vad detta har "haft med sig". 
Jag är ledsen över detta, otroligt ledsen. Ingen vill ha det såhär, då ska det inte vara så. Vet inte riktigt vad jag babblar om, vad jag skriver eller säger, som jag sa tidigare så är jag bara tom. Tom på allt. 

 

Jag ska fokusera på skolan, min träning. Bry mig om mina nära och kära. Jag ska se till att komma iväg någonstans för att kunna må lite bättre och för som jag sa, jag behöver hitta inspiration. Jag behöver en nystart för att smälta allt, för att kunna "gå vidare". 
Jag kommer inte ge upp, jag kommer kämpa för att detta ska bli bra, för att detta ska lösas. Jag pratar inte om en grej bara utan det är även en del personliga saker som jag inte vill dela med mig av för tillfället. Jag vill bara ha ett slut, ha det som förut. Men ingenting sker utav att man bara knäpper med fingrarna..

Det är slut med tråkigheter nu, slut på denna meningslösa text som jag suttit och skrivit i över en timme, som egentlien inte har någon mening..
Men.. 

..Kom ihåg, ingen människa är perfekt. Alla är fina på sitt egna sätt..


Jag ska avsluta denna kväll med lugn musik, en fet godis skål och tända ljus. Imorgon är en ny dag och en dag då jag ska vakna upp med ett leende på läpparna. Imorgon är för mig dagen då allting sker, morgondagen är en nystart! 


RSS 2.0