LAAAAAAAAAZY DAY

Gick upp tidigt igår, sen åkte jag upp på stan tillsammans med Matilda och Kjell. Det som köpes var min nya älskling, en ny dator till lilla mig. Jag är så glad och älskar den, verkligen. (sitter vid den just nu faktiskt) När jag kommit hem så kom Elin nästan på en gång, vi fixa lite med skruttis, som jag döpte min lilla dator till. Sen åt vi mat innan vi drog ut på min bakgård med mina högtalare. Vi stekte rejält och jag har blivit kär i detta väder. SÅ UNDERBART! När vi hade solat i ungefär två timmar så kom Zach och Stoffe förbi en stund, vi pratade och gjorde inget speciellt. Hann inte så mycket för vid halv fem så fick jag och Elin skjuts upp till Gusselby där vi spenderade våran kväll. Städning stod på schemat, denna gång gick det tjugo minuter fortare. Vi hann även med att äta upp hennes husvagn, ha glädjetjut, tusen skrattanfall, massa glass och vi hann även med att bada, två gånger. Olle gjorde oss sällskap också, vid halv tio blev vi hämtade. Sen spenderade jag min dag & min natt sittandes framför datorn med musik dunkandes, samtidigt som jag pratade med underbara människor på facebook.

Precis som min rubrik säger, precis så har min dag varit idag, har rättare sagt inte gjort ett skit. Tog en riktigt ordentlig sovmorgon, sen har jag degat hela dagen. Pratat med Martin, försökt packa, trixat lite med min dator igen. Hade en hel lista med saker som jag hade behövt gjort, men har inte gjort en enda grej utav det. Måste packa, städa mitt rum och fixa med allt inför morgondagen. För imorgon flyttar jag upp till Gusselby! Jag längtar så otroligt mycket, har verkligen sett framimot detta. Nu på kvällen så har jag tvättat lite, och ska snart börja lägga ner lite saker i väskan. Men snart.. Har ingen lust att packa alls, vill istället hålla på med musik & bilder till datorn. Fick hjälp av min bror nyss också, den lilla dataexperten. Nej, känns som att detta inlägg bara blivit alldeles för långt. Rör på fläsket nu Sandra och sätt igång att börja packa, lät faktiskt som en bra ide. NU KÖR VI!


Bjuder på en bild från midssommar, (även den ifrån gusselby) på mig och min bästavän.
Jonathan Fagerlund ♥


HITTA DENNA GRYMMA LÅT PÅ MOAS BLOGG, I LOVE IT!


FÖRSTA DAGEN PÅ LÄNGE, SOM DET VERKLIGEN KÄNNS SOM SOMMARLOV

Städningen gick hur bra som helst, vi klarade det på en timme och femtioen minuter. Vi satsar ännu hårdare imorgon och kör på. Med musik dunkandes så gick det hur bra som helst. Jättetråkigt att åka hem bara när det var så fint väder i Gusselby. Jag hade så gärna velat vara kvar. Elin sov hos mig inatt och igårkväll så somnade jag i hennes knä.

Idag har jag haft en underbar dag i solen på kumlabadet. Tillsammans med Elin och Matilda. Solen har stekt, vi har badat, ätit massa glass och även träffat på Rebecca & Josefin. Kjell kom även förbi lite senare. Kom hem vid fyra tiden och hoppade in i duschen på en gång nästan, just nu känner jag mig som en ny människa, haha. Elin åkte precis hem och jag ska snart äta mat med familjen. Kvällen är oplanerad, men tror jag spenderar den med världens bästa mamma!

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead


Tankarna kommer, tankarna går. Vad fan har jag gjort?! Jag saknar dig redan, inget kommer att bli sig likt utan dig.

EFTER REGN, KOMMER SOLSKEN


Mitt internet har inte fungerat i gusselby under midssomar, har försökt hur många gånger som helst, besvikelse. Men den har varit bra ändå, mer än bra rättare sagt, bättre än bäst. Så sjukt bra människor och jag har haft så grymt roligt.
Jag älskar er allihopa!


Kom hem igår, skulle sovit hos Elin men gjorde inte det eftersom att jag är sjuk. JÄTTEKUL -.- Tror fan att jag fått svininfluensan, haha. Nej, men har feber, ont i halsen, ont i kroppen, ingen ork, huvudvärk och listan kan bli hur lång som helst. Kom precis hem nu, var en kort stund på Marieberg tillsammans med Petter och Kjell. Fick med mig mina nya älsklingar hem, så som jag har längtat. Ett par bärbara högtalare, perfekt nu till sommaren. Ska vila mig en liten stund nu, sen ta ett par alvedon och sedan åka iväg till gusselby för min och Elins första städning. Kommer gå galant! Likadant blir det på onsdag, och fredag, och söndag osv.. Mitt andra sommarjobb har äntligen börjat! & jag ser fram imot det.


"cause I been there before and you've been there before, but together we can be alright.
cause when it gets dark and when it gets cold we hold each other till we see the sunlight.
so if you just hold my hand, baby, I promise that I'll do all I can.
things will get better if you just hold my hand
nothing can come between us if you hold my hand, if you just hold my hand"


VARJE DAG, ÄR ETT ÄVENTYR

Underbara dag, säger jag bara. Blev en tidig morgon för mig och Elin, vi satt redan i bilen halv nio. Anlände till världens finaste hus vid nio tiden, där vi blev stort välkomnade utav Elins små kusiner Mikaela, Lukas och Irma. Vi åt frukost, kollade film (okej, jag kollade inte utan sov som en stock i Elins knä) och efter det så cyklade vi iväg till willys för att handla lite. Kom tillbaka två timmar senare och då lagade vi mat tillsammans, tacos stod på schemat. Efter maten så badade vi i deras pool i källaren. Mycket skratt och bus! Efter det så gjorde vi te och åt melon, samtidigt som ännu en film rullade. Så otrolig mysig dag med otroligt bra barn. Detta gör jag verkligen om!


När jag kommit hem, så tog jag en fika tillsammans med mamma och Karin som vi hade här på besök. Mys! När hon hade åkt så hoppade jag och min bror upp på cyklarna, vi skulle köpa pizza. Sen har timmarna bara gått. Jag har hunnit med att tvätta, städa mitt rum, bädda rent i min säng, duschat och börja packa lite smått. La mig för en liten stund sen i sängen med datorn i knät. Musiken spelas i hörlurarna och åh vad jag trivs. Imorgon kommer Elin hit vid nio tiden, sen drar vi upp på stan och köper lite smått, tror vi ska fika också. Hur mysigt som helst. 
Halv två hämtar pappa oss, då vi beger oss till Gusselby. Där jag spenderar min midsommar, UNDERBART!


EN DEL AV MITT HJÄRTA, KOMMER ALLTID ATT SLÅ FÖR DIG.

Elin gjorde så att vi missade bussen, bara att vända när vi kommit fram och gå tillbaka hem igen. Vi hann iallafall med halvfyra bussen, efter att jag och Elin haft ett äventyr att cykla på en grusväg med punkterad cykel. Albin hängde med hem till oss, vi åt jordgubbar innan vi skjutsade iväg honom till Elin och Albins andra syster. När vi kommit hem så hoppade jag in i duschen. Älskar känslan att vara nyduschad. Sen gjorde jag mig i ordning, och när jag hade packat också hoppade vi upp på cyklarna och började våran färd imot Ekäng för att kolla Andrews match. Vi mötte upp Julia halvägs och hon tog sällskap med oss dit, saknad tjej. Hon drog när vi kommit fram och Elin och jag satte oss i gräset och bara pratade. Det var otroligt kallt, Elin och jag fick skratta oss varma. När matchen var slut så drog vi hem, hämtade väskorna och begav oss sedan ner till bilen där mamma Anneli väntade. Så fort vi kom hem så tände vi ljusen och åt massa glass, med jordgubbar, grädde & smält vit chocklad. MUMS! Nu har vi slängt oss i varsin soffa och låter musiken rulla. Tankarna är i full gång. Vi ska snart släcka ner, lägga oss i sängen och sussa. För imorgon behövs all energi som går att hitta, för imorgon. Då ska Elin och Sandra vara barnvakt!

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!


"DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT"

Dom senaste dagarna har jag spenderat på trängen tillsammans med bästa människorna. Har haft så otroligt roligt, samtidig som jag har jobbbat. Gjorde det sista igår och slutade klockan tolv. Mitt första sommarjobb inför denna sommar är nu avklarat! Elin var hemma hos mig, hon hjälpte mig med det sista på jobbet. Det blev som ett träningspass, upp och ner för trappor med dricka. Fick skjuts hem utav min bror, och sen så kollade jag och Elin på "Never say never" med Justin Bieber. Jag har nu också, (som alla andra) gått och blivit kär i honom, vilken kille! När vi vaknat till, ätit pizza och pratat med min lilla mamma ett tag så gjorde vi i ordning oss och drog iväg till lillån där vi spenderade våran kväll tillsammans med Andrew, Marcus, Blomman och Kasper. Andrew den lillen, drog vid nio tiden och då tog vi en promenad till coop. Där utanför spenderades resten utav kvällen. Elin åkte kundvagn och blomman hade sitt lilla utbrott. Underbara kväll! Pappa Ohlson och lillebror Albin hämtade oss vid elva tiden och när vi kom hem så gjorde vi i ordning te & mackor och satte på en film. Jag somnade, och hann inte ens se halva filmen. Karate kid stod på schemat och när den var slut flyttade vi oss till övervåningen där vi spenderade våran lilla natt, sittandes här i mörkret och kollade på en massa gamla bilder. Somnade dirket efteråt och vaknade vid halv ett. Ska gå ner och äta frukost nu och sen tar vi bussen in till stan vid två. Jag anländer tillbaka hit ikväll, till mitt andra hem, bondelandet.


Alltför längesen, vännen min

Nu har tiden bara flygit iväg, och du och jag har inte ens pratat. Jag tror faktiskt att du kommer bli förvånad när du snart kommer få veta vem det är som skriver. Varför jag helt plötsligt fick för mig att skriva vet jag inte ens själv, jag läser ju din blogg och du är en usel uppdaterare haha.. Sen ville jag påminna dig om hur mycket du en gång betydde för mig, när vi pratade med varann dagarna i ända. Du var den enda som förstod mig när det väl gällde.

Det var du som stallde upp för mig när jag som mest behövde någon, och du kom alltid med dom bästa svaren. Vi lärde ju egentligen känna varann igenom Zach, det var iallafall på så sätt jag visste vem du var, eftersom han brukade prata med mig om dig. Sen började du kommentera min blogg, och på så sätt fick jag upp mina ögon för dig. Vi träffades för första gången på en cup i Örebro, i Mellringe. Jag minns hur stolt jag var över att vara längre än någon, haha.

Jag saknar tiderna då vi pratade, när jag bara kunde slänga iväg ett sms till dig och få ett svar lika snabbt. Eller dom fina smsen du brukade skicka till mig, dom där långa, där du skrev vad du tyckte om mig, dom sparade jag. Fast nu har jag tyvärr en annan mobil. Du blev som en bästavän jag aldrig haft, någon som var så himla lik mig på alla möjliga sätt, som jag inte hade kunnat tänka mig. Jag kunde verkligen lita på dig, min tvillingsjäl, minns du? Jag saknar verkligen dig Sandra, ville bara att du skulle veta det. Tro inte att jag har glömt dig, för det har jag verkligen inte.


/Jessica Johansson

MINA TVÅ ÄNGLAR!

JAG ÄR HEMMA! Finns inga ord för hur bra jag har haft det, mitt paradis med världens bästa människor.

Tänkte göra ett separat inlägg med bilder och text om Stenboda. Men just nu ligger min kamera hemma hos Moa eftersom att jag glömde den i hennes väska. Vi kom till Örebro vid elva tiden och då hämtade mamma och Eva oss, vi åkte upp till stan och käkade på pizza planeten. Nu sitter jag hemma tillsammans med mina änglar, Tobbe och Elin. Vi ska snart möta upp Martin och Olle, sen vet jag inte alls vad som händer. Ville bara säga att jag lever.

Ta hand om er mina vänner!


LÄMNAR STADEN, FÖR EN VISTELSE I MITT SOMMARPARADIS

Bloggen har under en tid varit nedlag, pågrund utav olika andledningar, både stora som små. Men allting är mycket bättre nu och jag har SOMMARLOV! Att tiden kan gå så snabbt och så fort, känns som att det var för en vecka sedan som jag började åttan och igår som jag fick mina första betyg. Men nya tider är på gång och mina nuvarande betyg är jag nöjd med, inte dom bästa. Men dock inte dom sämsta heller. En förändring ifrån min sida till skolan kommer att göras när mitt underbara sommarlov tagit slut. Nej, dags att sluta babbla på om allt och ingenting, bloggen är som "min lilla egna värld". Idag så lämnar jag staden och beger mig ut till Stenbodagården, mitt sommarparadis och spenderar fem dagar där. Jag och ett helt grymt gäng utav massa tjejer lämnar staden klockan elva, och nu sitter jag och Moa i mitt lilla kök och äter frukost. Ska snart gå och göra oss i ordning för att sedan vandra iväg dit bort. Vi hörs när jag kommit hem helt enkelt, kanske kan bjuda på en mobilblogg också! Annars.. Ha det bra mina vänner! PUSS.


RSS 2.0