NU DRAR VI!

VÄSKAN PACKAD - CHECK
IPOD OCH MOBIL LADDAD - CHECK
BIL VÄNTAR UTANFÖR - CHECK

Nu är det äntligen dags, nu drar vi. Gud så jag har längtat. Vi hörs någon gång under veckan, men om vi inte gör så vill jag bara önska er alla, en riktig god jul! ♥





Mindre än 24 timmar kvar.

Hade fått en kommentar där det var en person som undrade vart jag skulle jag skulle åka, och svaret är att jag ska åka till teneriffa! :D Det var det vanlig skoldag precis som vanligt, saknat min underabara klass. Efter skolan gick jag iväg till solariumet och låg där en halvtimme, underbart. Sedan mötte jag Louise, Karro och Anna och bytte lite saker, kommer sakna Louise. Eller inte bara henne, utan alla mina allra bästa vänner. Efter det åkte jag mamma, syster och Kjell till kyrkogården och önskade mormor och morfar en god jul. Sen åkte vi runt lite och så, det var mysigt det med. Nu har jag precis packat väskan med kläder, ska packa allt annat nu och sedan ska jag duscha. Det är sinnesjukt att vi åker imorgon, alltså om mindre än 24 timmar. Nej, ska sätta fart nu. Vi hörs senare. PUSS.


Nu säger jag godnatt.

Tankarna flyger hit och dit, orkar faktiskt inte blogga just nu. Vi hörs imorgon istället, då det bara är en dag kvar tills jag åker. CIAO.


DAGENS ÄNGEL! Jag älskar dig

S N I G E L P O W E R


Elin min vän, du och jag vi är som bente ben & katja kaj ♥

Med dig klarar jag allt.

Somnade vid ungefär halv sex igår, Elin snarkade som en gris bara jag som var efterbliven och inte kunde sova, men mitt knäs fel faktiskt.. Somnade med smink igår också så känner mig äcklig, dags för en dusch och sedan frukost. Jag hör av mig när jag och min knäppa vän Elin har vaknat till liv. PUSS.


Det är lätt att såra, fast svårt att förlåta.


Dagens bästa: JAILAN JANGIR!


TRE SMÅÅÅÅÅ DAGAR KVAR.

FÖR DET FÖRSTA MÅSTE JAG SÄGA ATT JAG HAR DAMP PÅ BLOGG.SE, HAR SUTTIT OCH SKRIVIT EN JÄKLA TEXT TRE GÅNGER NU OCH VARENDA JÄKLA GÅNG HAR DEN FÖRSVUNNIT, ÅÅÅÅH JAG KOKAR!! :@

Förlåt för mitt lilla damp humör, men blogg.se har faktiskt blivit sämre. Tummen ner! Min lördag har iallafall varit toppen, den började med att jag och min kära mor haltade iväg till solariumet och låg där en halvtimme, grymt skönt. Jag har faktiskt blivit brun, I LIKE IT! Efter det har tiden bara rullat på, jag har packat, tagit mig en låååång dusch och bara varit hemma. Man behöver en sån här lördag ibland också. Vid fem kom min bästavän Elin hit och jag har saknat henne så, kommer inte hinna träffa henne innan jag åker sen, det suger. Kommer inte hinna träffa Jennie innan jag åker heller, bajs. Fick sms ifrån underbara Jikar idag också, jag saknar henne E X T R E M T. Imorgon ska jag fira jul med min underbara släkt ifrån mammas sida, helt awesome. Jag älskar julkänslan med tända ljus överallt, snö utanför fönstret och tomeluva på huvudet, då man får göra sig lite extra fin. Nej, klockan börjar bli mycket och sängen kallar på mig, den saknar nog mig skulle jag tro. Vi hörs imorgon. HAJDO.






Dom värsta timmarna i mitt liv.

Hann inte riktigt med att blogga igår, och idag har jag spenderat nästan hela min dag på akuten, dom längsta timmarna i hela mitt liv. Tjejerna kom ju hit igår och dom är helt underbara rent ut sagt, kom hit och verkligen gjorde min dag! Vi bakade kladdkaka, skrattade, pratade, planerade nyår och hade en amazing dag. På kvällen somnade jag tidigt, eller jag trodde att jag kunde sova med fick istället bli en sömnlös natt. Jag gick upp, drog iväg till praon och var där ungefär en timme. Sedan kom mamma och Kjell och hämtade mig, vi drog först iväg till Adolfsbergs vårdcentral till en läkare där helvettet började, vi skickades ner till akuten där vi nog satt tre hela timmar, jag grät pågrund utav smärta och jag fick röntga knät och det var dom värsta timmarna i mitt liv! Dom sa att dom inte såg någon skillnad, fast mitt knä är typ dubbelt så stort som hela mig och min smärta dödar. Fick iallafall kryckor så nu är jag "krycksandra igen" Fyfan alltså! Hela eftermiddagen har spendrats hemma, i sängen med datan eller framför tv, kan inte gå. Imorgon har mamma bokat tid på solariumet också, så grymt bra. Nej ska gå och hämta dricka nu. Vi hörs, ville bara säga att jag lever, eller halft iallafall. PUSS.





KLADDKAKE TIME.

Emma, Elin och Louise kom förbi och gjorde min dag, underbart. Nu ska vi baka kladdkaka, helt sjukt gott. Vi hörs senare! PUSS.


FEM DAGAR KVAR.

Blir sängliggandes idag också, jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag har grymt ont i halsen, är genomförskyld samtidigt som jag haltar, mitt knä är verkligen ur funktion. Ska iväg och kolla det imorgon, usch jag hatar verkligen sånt där. Som tur är sitter min bästavän Jennie hemma hos sig och är sjuk hon med, så den tjejen blir min räddning idag. Jag kan fortfarande inte fatta att jag åker ifrån henne en hel vecka, det är sjukt.. Sitter just nu i mitt mörka dystra rum och lyssnar på musik, har inte ens varit uppe nåt idag. Folk säger att det är snöstorm ute (?) Det får jag väl reda på med tiden.. Haha, nej men ska faktiskt flytta mig till vardagsrummet nu och sätta på en film, jag hör av mig senare. CIAO.




Jag kan inte fatta bebis, att du åker idag.. Två veckor utan dig,
det är som en mardröm.

SJUK CHEY.

Stannade hemma från praon idag, mår verkligen inte bra. Det är sinnessjukt  att jag åker om mindre än en vecka, jag längtar så. Bara komma bort härifrån, speciellt från alla problem. Som min mamma sa till mig igår när jag var helt förstörd "gumman, vi får stå ut & kämpa tillsammans, det ska bli skönt att komma bort från verkligheten ett tag". Jag måste nog ha världens bästa mamma. Eller inte nog, jag har det. Imorgon så åker min underbara vän Jikar utomlands också, så kommer inte kunna prata med henne på ungefär två veckor, surt. Igår var det iallafall avslutning på konfirmationen, det var tragiskt att vi inte kommer träffas på ungefär tre hela veckor, B A J S ! Det var iallafall roligt, jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, fråga mina vänner, jag kunde inte ens prata! Nej nu börjar jag bli trött, dags att sätta på en film och bara koppla av. Vi hörs, när vi hörs. PUSS.


- Someday you will wake up, and find that you missing me.


På bilden var leendet äkta, det är det garanterat inte nu.


Du kom, du gick.
Mitt hjärta du fick.

Förut var vi tre, du, jag och kärleken.
Nu är vi fortfarande tre, jag sorgen och saknaden.

FÖRKROSSAD.

Jag orkar inte bogga idag, har varit en jobbig dag. Jag hör av mig imorgon istället, då jag kanske träffar min saknade vän. HAJDO.
- vi delade på ordet kärlek, jag tog kär & du tog lek

TRE MÅNDER SEN DU FÖRSVANN IDAG, MORMOR.

Jag saknar dig så otroligt mycket, du kommer alltid vara en stor del av mig, till och med den största. Finns ingen mening att sitta här och skriva när det inte förklarar något av det jag egentligen känner. För ord är bara ord.
Du är världens bästa mormor & jag älskar dig! ♥

TVÅ UTAV MINA BÄSTAVÄNNER.

Några bilder från när jag var på stan med Jikar & Serina i fredags, ni är underbara tjejer!



SJUK, igen..

Ja, rubriken kan ju tala för sig själv. Vaknade upp i morse och kände mig inte alls bra, gick iväg till praon och ingenting gick som det skulle. Jag skäms!! Vi fick sluta vid ett och jag la mig framför tv och satte på en film, den var faktiskt grymt bra. Nu sitter jag här igen, blir en lugn kväll. Bara lite läskigt att vara ensam hemma, det är en grej jag hatar.. Nu ska jag fixa lite med musik och sedan skriva packningslista, bara ÅTTA DAGAR KVAR NU! Obeskrivlig längtan. Vi hörs. PUSS.

JULMUST & TOFFIEE ÄR BÄST RÄDDNINGEN NÄR MAN ÄR SJUK!



Smyger till mig ett inlägg :$

Jessica här, jag kände för att göra ett inlägg på Sandras blogg när jag ändå smitit in här ;) Till att börja med vill jag säga att jag är riktigt glad som börjat snacka med henne. För hon är toppen, klockren rakt igenom. Hon är jätte lätt att snacka med & vi har faktiskt kommit på att vi är som tvillingsjälar.

På jullovet är det du & jag och det ska bli så himla underbart. Jag ser verkligen fram emot att få träffa dig, att få träffa en sån underbar person som du. & som dom flesta redan vet, Sandra är bäst! Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum, hoppas jag inte tråkade ut er alltför mycket. 

världens finaste tjej.


SANDRA VILL HA

- SYSTEMKAMERA


- HÅL I NAVELN


- NY MOBIL


ELVA DAGAR KVAR

Sovmorgon idag och jag vaknade precis, underbart! Idag blir det en lugn dag, har inget planerat förutom att jag ska iväg och fika med mamma och hennes kompis ikväll. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs senare. CIAO.



S O M M A R K Ä N S L A !

Jäkla knä!

Kom precis hem ifrån Jennie, vi kollade på film och bara pratade, grymt mysigt. Innan idag så tog jag en sväng på tränings maskinen som pappa har hemma, ett jobbigt pass och tror ni inte typiskt nog att jag fuckar upp mitt knä ännu en gång? Alltså jag gråter, att jag aldrig kan kunna må bra och kunna börja med det jag vill mest av allt, spela fotboll. ÅNGEST! Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen och lyssna på musik. Vi hörs, HAJDO.



Verkligheten hinner ikapp.

Idag är jag på ett väldigt deppigt och ledsamt humör, så därför orkar jag inte blogga. Kvällen tillbringas hemma hos bästavän i mjukisbyxor & tjocktröja, det behövs. Behöver både prata & känna närhet. Jag hör av mig.
JAG SKA TA MIG TILLBAKA.



- Tack för att du finns!


Då livet var som bäst.












DET ÄR SVÅRT ATT TA TILL SIG, SVÅRT ATT FÖRSTÅ!


Jag är mig själv, inte någon annan.

Dags för mig att tvätta bort sminket, jag vet att jag sa det för ett tag sen. Men det vart att jag hamnade i soffan med familjen istället. Sedan ska jag ta en stund på träningscykeln vi har här hemma, skönt innan man somnar. Jag hör av mig imorgon innan jag drar. Godnatt och sov så gott, PUSS.


Ibland blir det inte som man tänkt sig.

Jag vet att jag kan bli sur för minsta lilla, men det känns så skönt att vi har löst det här nu. Face mot face härdan efter, för gumman.. Utan dig är jag inte hel, du är min andra halva, den bättre delen av mig och du är min bästavän. Elin du är en min stjärna, stjärnan i mitt liv. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker förklara hur mycket du betyder för mig, för jag kommer ändå aldrig att lyckas. Du är så otroligt underbar och helt fantastiskt, jag finner som sagt inga ord. Du och jag, det är så det ska vara. Det är en självklarthet! Vi är pulverbarn och tillsammans är vi oslagsbara. Du är galaxens största tönt och med dig kan jag vara hur fånig som helst, för att jag vet att du ändå stannar kvar. Elin Ohlson, du är bäst. Bättre än bäst till och med, och det är i din närhet jag får uppleva äkta kärlek, värme och närhet, det är då jag känner mig trygg.
- Tio tusen varv runt jorden och tillbaka igen, så beskriver inget min kärlek till dig. Jag älskar dig!


Det är du som får mig lycklig Elin, du får mig känna mig speciell.

Du är helt crazy och det är det jag tycker om, du är så otroligt.... Ja, allt är positivt med dig, jag kommer inte på en ända dålig grej. Du är amazing!



Du är världens finaste, vackraste, gulligaste..
JA VÄRLDENS SÖTASTE PERSON!


Med dig kan jag visa mig ledsen, och låta mina tårar falla. För jag vet att du är där och tar min hand, håller om mig och torkar mina tårar, ser till att jag mår bra & får mig känna mig älskad & värdefull.




Alla minnen vi har delat tillsammans, det är så underbart. Det finaste minnet med dig, det är varenda sekund jag tillbringar i din närhet och gumman jag menar varenda ord jag säger. I din närhet, då går inget snett & jag kan inte vara annat än lycklig. Jag är överlycklig för att jag har fått chansen att lära känna en sån underbar person som dig, jag tror jag måste ha vunnit på lotto.

Du och jag, vi är som piff & puff, vi hör ihop!

Kolla mitt smile på bilden, det får jag bara när jag är med dig!

TILL SLUT VILL JAG BARA AVSLUTA MED..
Elin Ohlson, du är min bästavän och lämnar du mig, så lämnar jag allt. För utan dig är livet inte värt att leva, du är ljuset på min dag, min leende på läpparna. Du är min drog och jag blir FÖREVIGT din knarkare. Jag är hellre olycklig med dig, än lycklig utan dig. När du ler så får du mig att skratta, du är så söt. Speceillt när du sover! Jag glömmer aldrig alla gånger vi har tittat på skräckfilm och suttit i varandras knän, och somnat hand i hand. Det kallar jag mer än äkta vänskap. Folk frågar mig, och säger till mig. Att du och Elin, ni har verkligen funnit varandra & ni hör ihop, ni är inte två personer. Utan en tillsammans, en som klarar allt! Dags för mig att avsluta, gumman. Du är värdefull & emellan oss, där finns det bara en stort hjärta!


JAY SMITH, VINNARE AV IDOL 2010!


Det är mörkt ute.

Drog över till Jennie en sväng, men hon fixade sig och drog till folkets, kändes lite som en diss. Jag drog hem och nu sitter jag här, på mitt rum och dunkar musik på högsta nivå! Det är fredagskväll, jag sitter hemma och är död. Varit en jobbig vecka, men hur grym som helst och ibland är det hur underbart som helst att bara ta det lungt. Ska snart gå och tvätta bort mitt smink och sätta på en film, sedan ska jag sova för natten så jag orkar med morgondagen. Det blir en tidig morgon, åker ut med pappas "familj" till farmor på dagen och firar jul eftersom att jag inte är hemma på julafton. Grymt mysigt. På eftermiddagen befinner jag mig i rosta skolan med Louise och Serinas systemkamera då forward vs ekers dm match spelas. På kvällen är inga planer gjorda, inga alls. Så får se vad som händer & sker. Nej, nu ska jag springa och hämta chips, tjock som man är. PUSS.




HELG

Åh underbart! Praoade som vanligt idag, tillbringade mest min tid i kassan och det var grymt roligt faktiskt. Efter praon drog jag till mig tillsammans med Jikar och Serina, vi packade min väska och sedan så drog vi upp på stan. Awesome dag! Jag och Serina höll på att göra bort oss rejält, det finns ju som sagt rulltrappor mitt inne på vågen på stan, och vi gick mot den som åker uppåt.. Rakt fram och vi höll på att dö, alltså vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen!! Herregud tjejer, ni får mig verkligen le på riktigt, stor kärlek till er. Nu sitter jag hemma hos pappa, skulle egentligen dra till Jikar ikväll med hon fick gäster så det var inte så nu, synd eftersom att jag var taggad på att dra dit. Blir väl att jag träffar Jennie senare ikväll istället, fast jag klagar inte. Nej nu ska jag gå ut i köket och vara lite social mot min far och lillasyster, samt min pappas fru. Vi hörs senare. CIAO.




Lång hiss & diss.

 

- Att det är bara 12 dagar kvar tills jag åker.
Jag längtar så extremt mycket, bara att få vara med min underbara familj och sola. Bara ta det lugnt och glömma alla problem här hemma.


- Mina vänner.
Jag har gjort det förr, men jag kan göra det ännu en gång, för jag får aldrig nog utav dom. Dom är min drog, och jag blir FÖREVIGT deras lilla knarkare. Jag har världens bästa vänner, finns nog inga bättre än mina. Jag får nya, och jag har gamla. Dom är fortfarande lika underbara. Utan er, då skulle jag inte stå här idag.





Alla finns dock inte med, inte mina närmaste killkompisar.

- Hallonsoda.
Finns det någon godare dricka? Nej jag tror faktiskt inte det. Åh det är så grymt gott, finns inget bättre än en kall hallonsoda, MMMMMMM!

- Lösnaglar.
Eftersom att jag har bitit på mina naglar sedan jag var liten så ser dom förjävliga ut. Jag försöker sluta, och jag är på gång, men det är fortfarande svårt. Det händer att jag göra detta när jag är rädd, nervös eller nåt sånt. Jag älskar iallafall långa naglar, så vad är inte räddningen om inte lösnaglar (?) Jag använder mig av Depend, kort modell, och jag älskar dom. Min hand känns finare på nåt sätt, hihi. Stor hiss till dom!


- Min mormor och morfar.
Som alla vet, så lämnade min älskade mormor & morfar mig för några månader sen. Det är en oberskrivlig stor saknad här efter dom. Dom är verkligen världens bästa morföräldrar, världens bästa mormor & morfar. Jag vet lixom inte riktigt vad jag ska säga, för allt jag säger blir bara fel & krånligt, ingen förstår nog egentligen vad jag menar. Och ingenting av det jag skriver beskriver vad jag känner. Jag vet bara en sak, det är att jag saknar er mest av allt, och att jag älskar er så pass mycket att jordens stjärnor inte ens räcker till. Ni är mina änglar från det blå!
- Det gör ont att ni inte längre finns här..



- Min konfirmations grupp.
Det är världens bästa tjejer, dom har jag inte bild på mina vänner där uppe. Men dom är en sån stor del av mig, vi är som en liten familj där borta. Allt vi har gjort, det är helt sjukt. När vi skrattar så kommer det tårar och som jag sa häromdagen, "det är inte bra att gå på konfirmation, man får bara huvudvärk av allt skratt". Jag finner inga ord, ni är bara bäst bäst bäst!  



- Musik.
Hur underbart är det inte med musik? Det får en alltid att må bra. Speciellt när man är lite smådeppig så är musiken en stor räddning, den fixar allt. Jag älskar musik, och det går inte en enda dag utan att jag lyssnar på den.


- Nyårsafton.
Måste faktiskt hissa mitt nyår som kommer spenderas med Emma, Elin och Jenny. Hur awesome som helst! Kan inte avslöja några detaljer ännu, det kommer bara bli så underbart!




Hade ingen bild på Jenny!

- Min hårfärg.
Nu ska ni inte tro att jag sitter här och hissar min hårfärg, för så är det inte. Utan jag hissar min underbara mormor som sa dagen innan hon försvann att hon ville att jag skulle vara blond, och idag så färgade jag mitt hår blond, bara för din skull mormor.

- KÄRLEK.
Visst, det finns väldigt mycket negativt med kärleken. Det finns det verkligen, men hur bra känns det inte att vara kär? Ha den där nervös känslan i magen, att bli varm inombords så fort man tänker på personen, att få känna ens egna läppar imot honoms, att få känna trygghet, närhet & värme. Enligt mig är kärlek det bästa som finns. Kärlek behöver inte bara symbolsera "pojkvän & flickvän" utan det är så mycket mer, min familj är kärlek för mig och framförallt mina vänner!

A




- Mjölk.
Jag måste hissa mjölk faktiskt, det är ju hur gott som helst. Jag älskar den som uppfann mjölken seriöst, den skulle kunna få femton miljoner utav mig.





- Vinter.
Det är det värsta som finns med all snö, usch och fy. Det är kallt och man fryser, håret blir till is och det kommer bara mer och mer snö. Det kan vara mysigt med snö också, kolla film och sånt, men den ligger fortfarande på diss.



- Gusselby.
NU FÅR INTE ABSOLUT INTE TRO ATT JAG DISSAR GUSSELBY, för det skulle jag aldrig nånsin kunna göra. Det är det bästa stället på hela jorden, speciellt på sommaren. Utan jag dissar att det är för långt tid kvar tills man kan åka dit, jag vill dit och vara med allt underbart folk & kunna skratta på riktigt. Åh det är en extremt saknad. Tummen ner för att det är långt kvar.

Jag blir rörd av bilderna, helt tårögd..





Det finns fler bilder, men dom finns på min andra dator.

- Att man glider ifrån sina bästavänner.
Jag vet inte vad jag ska säga. Det är tragiskt och det gör ont inom mig. Jag är hemskt ledsen ifall jag har gjort nåt, men allt jag vill är att ni kommer tillbaka. Ni är en stor del av mig. Jag förstår inte vad som har hänt, varför det nu är som det är. Jag är ett stort frågetecken, jag vill ha det som förr.




- Att tiden inte är detsamma, att den går fort och minnen försvinner.
Jag låter bilderna tala för sig själv.









- Fotbollen.
Jag dissar inte självaste fotbollen, för den älskar jag högt. Men jag dissar för att jag en gång la av, och för att jag aldrig kommer komma tillbaka, jag platsar inte längre. Det gör ont, jag saknar det så mycket och jag är som lyckligast på fotbollsplanen. Det finns inga ord, jag älskar fotboll. Men känns som detta är slutet.




En extrem saknad!

- Sega datorer.
Finns det något väre än sega datorer? Nej tror faktiskt inte det. Min dator är hur seg som helst just nu och det går inte att ladda upp bilder, fyfan säger jag bara. Jag har damp typ sådär.... Det borde finnas en knapp så att datan blir snabb igen!


JAG BER OM URSÄKT.

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men tiden räckte bara inte till. Jag praoade som vanligt, samma sysslor som dagarna innan. Jag trivs bra! Efter praon åkte jag hem direkt och efter det upp på stan med mamma & Kjell, fick med mig lösnaglar, ett nytt nagellack, ett hårspänne typ och en parfym. Lite smått, men ändå nödvändigt. Efter stan åkte jag bara hem och vände, sedan åkte jag på hockey med min syster. Jäklar rent ut sagt, vilken härlig match. Dom vann mot serielednade växsjö med 5-2 och i tredje perioden blev fyra växsjö spelare utvisade, har nog aldrig sett en sådan arg domare. När jag kom hem så duschade jag, kollade på paradise hotell på datan. Inte dom rätta som är kvar.. Iallafall, sedan så somnade jag. Idag försov jag mig, lyckat. Vaknade tjugo i åtta, så sminkade mig snabbt & fixade håret och sprang sedan iväg till Vardagsrummet. Idag har jag fått lagat mat, lärt mig kassan och serverat. Det har varit en jobbig dag, på hög nivå. Efter skolan gick jag iväg till Brittmarie och färgade mitt hår, så nu är jag blond igen. Trivs halft, inte helt faktiskt. Men det blir väl bättre med tiden. Ikväll blir det en lugn hemma kväll, det behövs inför min underbara helg. Jag hör av mig lite senare. HAJDO.


Jag saknar dig min underbara vän, jag saknar oss.

Vill man något, så ska man satsa stort.

ill

SANDRA HJÄRTA MJÖLK.

Jag somnade tidigt förut, därför vart det ingen bloggning igår. Idag har det varit fullt upp, eller ja. Vi kan vända på det, hur lugnt som helst. Samma sysslor som igår, fast jag fick sluta klockan två. Då kom Jikar och Serina, vi drog runt lite på väster, vi hälsade på Martin också, han var så gullig i sina pizzakläder. Efter det drog jag hem och då kom Louise, vi hann bara prata lite innan vi vandrade iväg till konfirmationen. Den var lika bra som vanligt, om inte bättre. Sedan åkte jag hem, kollade på paradise hotell sedan duschade jag och nu sitter jag här, ännu en gång. Känns som ett rörigt inlägg, men det var iallfall min lilla dag. Nu ska jag snart sova, ska vara lite social på msn först. Men jag hör av mig imorgon, det kan jag lova er. HAJDO.

Inte bra bild, men den får duga.


Det kommer ljusa dagar.

Hade fått en kommentar från någon utan avsändare,
så tänkte att jag svarar i ett inlägg!
vart har du köpt tightsen?
grym blogg förresten.
Kram
Jag har köpt dom på bikbok och tack så mycket. KRAM!

Kom precis hem ifrån kylan, praoade ju som sagt idag. Det var hur roligt som helst, vi fick servera, plocka undan, diska, laga mat och ja allt som ingår i restaurangs arbete. Plus att vi fick äta där idag med, extremt god mat. Efter praon så åkte jag på ett lite möte och sedan träffade jag zachis och hans mamma. Hur trevliga som helst, verkligen. Får se till att åka till honom på jullovet, känns tungt när han bor så långt ifrån mig nu, man kan inte träffas som vanligt. Och folks om undrar vem zachis är så är det min bästavän, han är som min storebror! Men nu idag så har jag ingenting planerat, vet inte alls vad som händer. Känner mig lite trött och så. Tror jag ska sätta på en film, baka lite kladdkaka och bara vara. Kan vara skönt det med! Jag hör av mig lite senare. PUSS.


15 SMÅ DAGAR KVAR, STOR LÄNGTAN!







JAG VILL HA!



Jag älskar att sparka på den där bollen.

Kom hem för ett tag sen och då hoppade jag in i duschen på en gång, frös så mycket. TUMMEN NER FÖR VINTERN! Visst det kan vara mysigt med snö, men det är nog inte mer postivt än det. Nu sitter jag här, osminkad, trött och lyssnar på musik. Det har varit en bra dag, min losassyster vann sin match med 4-0 (?), tror det var så iallafall. Så fort hon kom in så tog det två sekunder och sedan vart det mål, hon är så extremt duktig. Och det är som idag, när jag har kollat fotboll nästan hela dagen, det är en sån stor saknad så jag vet inte vad, jag vill tillbaka, men kommer aldrig kunna, för jag platsar inte längre. Det är tragiskt, och det gör ont. Men sanning är sanning. Imorgon börjar jag praoa med,  ska praoa på ett cafè & restaurang som heter vardagsrummet. Kommer bli härligt, ska vara där med Sara i min klass. Känns som att jag har skrivit tillräckligt nu och det känns också som att sängen saknar mig! Jag hör av mig imorgon istället. HAJDO


På bilden ser ni stället jag ska praoa på, det är grymt mysigt!

Ännu en till match!

Forward åkte på stryk med 7-0, fast dom var grymma i andra halvlek då dom höll nolla. Tjejer ni är grymma! Nu är jag bara hemma och vänder, kjell kommer vilken sekund som helst och hämtar upp mig. Då drar vi upp på stan där vi möter upp mamma och syster, sedan tar lite efterätt på Hellas, sedan beger vi oss till Karro skolan där min losassyster ska spela match. Övre Adolfsberg vs. Guldsmedshyttan. Det kommer bli en grymt bra dag. Imorgon börjar jag praoa också, awesome. Nej, nu måste jag platta håret lite snabbt. CIAO.


Låten får mig tänka på dig och jag blir varm i hela kroppen.
A

FOTBOLLS TIME.

Nu drar jag snart iväg och kollar match, forward vs. sturehov. Mina älsklings tjejer i forward spelar, nu ska vi se till att dom vinner! Jag hör av mig senare, för just nu är jag jätte stressad. PUSS


I WANNA FALL SO IN LOVE WITH YOU AND NO ONE ELSE.



Ingen dag är den andra lik.

Gud det var längesen jag skrattade så mycket. Jag och jennie har suttit med syster och hennes kompis som precis kommit hem ifrån krogen en timme i köket nu, herregud säger jag bara. Nu ska jennie och jag sätta på en film, efter det ska vi nog sova. Imorgon är det fotboll som gäller hela dagen, matcher hit och dit. I LOVE IT! Nej, sängen väntar. Vi hörs och imorgon lovar jag att massa grymma bilder ifrån helgen dyker upp. PUSS.


DAGENS LILLA OUTFIT



Mina extremt gosiga socker, I LOVE THEM!

IT FEELS LIKE YOU'RE A MILLION MILES AWAY


RSS 2.0