Världens bästa mamma.

Hej mamma, jag ville bara säga att jag älskar dig.
Det var ett tag sen jag sa det.. Du är så fin!

Du bar mig runt i 9 månader du gav mig liv.
Jag kollar på ett gammalt kort på dig du va så fin!
Och än i dag e du även fast det tog sin tid,
när din mor och far gick bort så såg jag hur svag du blev.
Sätt dig fri o väckla ut dina vingar mamma,
för du är ängla lik hos mig finns det ingen annan!
Som jag ser upp till, som jag gör till dig,
och när ingen ville lyssna va du den ända där som hörde mig.
Så jag dör för dig och ser din kämpar glöd,
för jag vet vad du går igenom varje natt.
Du är mitt ända stöd och jag har aldrig skämts
över dom problemen som du bär på som gör dig matt.
Finns ingenting som går upp mot att höra ditt skratt!
Så elegant du för dig runt med sån självdistans.
Och för en ständig kamp mot alla dina män som stack.
Men jag är kvar om mamma känner sig ensam i natt,
mer än tacksam för allt det du nånsin gjort.

Ja mamma, jag ser upp till dig vilken kraft du har!
Ensam kvinna som krigar igenom natt och dag.
Aldrig fått nått gratis, varje andetag är för dina barn
som du lever för och vi har det bra.
Tack vare mammas vilja, att aldrig vika sig för nederlag.
Och om du trillar går du upp igen omedelbart!
Så mycket kaos runt om kring dig ändå så ser du klart,
klart att du drömmer om ett bättre liv.
Men du hoppas på din plats i guds paradis!
I mina ögon är du ändå alltid lika fin, Mamma.

Nytt och fränt.

Min blogg ska byggas ska göras om helt och hållet. Den här är så enkel och tråkig usch! Så under den kommande tiden så blir det mycket hit och dit, bloggen kommer kanske se konstig ut men vi får hoppas på ett bättre resultat senare! Plus att när jag är klar med allt så kommer min uppdatering bli bättre. Jag hör av mig, CIAO.


Söndag!

Det är söndag och en hel helg har gått ännu en gång. Jag har ju som sagt varit hos farmor i helgen med min lillasyster och jennie, har varit bra förutom dom ledsamma kvällarna. Nu ska vi snart äta och efter det kommer mamma och hämtar mig, saknar henne otroligt mycket faktiskt. Ikväll så kanske jag ska träffa lite bra folk, annars blir det en lugn hemmakväll. Veckan kommer iallafall vara ganska konstig, mycket att göra på både bra och dåliga sätt. Men nu ska vi tydligen äta så jag får höra av mig lite senare, hoppas eran helg varit bra iallafall! PUSS


Idag är det bara din dag, storasyster.

Nyduschad och nyrakad, har precis fönat håret nu och ska måla naglarna nu. Efter det ska jag locka håret! Det blir mycket fix idag, men jag hoppas verkligen på en bra dag! För idag fyller världens bästa storasyster år, du är bara för jäkla bra, och som jag sa till dig.. Du är min idol och jag älskar dig så pass mycket att jordens alla stjärnor inte ens räcker till. Ikväll åker jag nog till farmor med min lillasyster och jennie, ska faktiskt bli ganska skönt att komma bort från örebro ett tag, så en helg blir perfekt och ännu bättre är det när jag åker till det stället där man aldrig kan må dåligt.. Men nu måste jag faktiskt skynda mig, ska ju välja kläder också? Åh herregud, nu är man inte bara lite stressad.. Men jag hör nog av mig ikväll när jag har landat hos farmor! Puss.



Ni är världens bästa, jag älskar er så stort!
Ni är grunden till den jag är idag. ♥


Jag har världens bästa mamma, det finns ingen bättre än dig.. INGEN!
Jag älskar dig mamma, nåt obeskrivligt. ♥


Började praoa idag, var på bikbok och det var hur roligt som helst. Ser fram imot mina två veckor där faktiskt. Även fast det blir grymt långa dagar! Men ville bara uppdatera lite och säga att jag har världens bästa mamma, jag hör av mig imorgon. Puss

Ännu ett inlägg om ingenting..

Det kommer säkert bli ett meninglöst inlägg, men ville uppdatera mig även fast jag inte har någonting alls att skriva om. Ikväll blir det iallafall en lugn hemmakväll med min mamma & syster, men jag klagar inte. Kanske även ska träffa lite annat folk. Imorgon ska jag faktsikt hem till min saknade pappa och vara där tills söndag. Imorgon ska jag även hinna med att träffa angelica en kort stund, och jennie om hon har tid. Men som sagt, detta vart ett meninglöst inlägg, ville bara berätta att jag fortfarande lever.. Även fast det inte känns som det! Men det är en annan fråga, ska röra mig nu. Jag hör av mig, ha det bra.


Jag är tom.

Det är för er som solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på er för kärlekens skull.


Vila i frid, ni har en stor & världigt speciellt plats i mitt lilla hjärta. Jag förstår bara inte hur fort det kunde gå? Men jag är glad för att ni båda slapp lida. Jag älskar er så otroligt stort, ni är alltid dom som fått mig le. Men jag ska inte sitta här och bara skriva, för inga ord beskriver hur bra ni är & hur mycket jag saknar er. För det är obeskrivligt, ville bara säga att jag älskar er, världens bästa mormor & morfar!!

RSS 2.0