DON'T TRY TO CHANGE ME


DÅLIG uPPDATERING

Förlåt för all dålig uppdatering, men just nu håller jag på att flytta min blogg till wordpress. För att kunna blogga ifrån mobilen. Därför lär bloggen se väldigt konstig, men ska försöka fixa detta under dagen. PUSS & KRAM!


KLARBLÅ HIMMEL, STRÅLANDE SOL OCH EN ENORM VÄRME!

Jag hade rätt, det vart en mega grym gårdag. I hästhagen vart det grillning och sedan drog vi nästan hem på en gång, brännbollsakerna hade vi glömt, jag är dock inte förvånad. Sen drog jag med Jikar och Serina till willys och jag tror vi handlade upp hela affären. Vi drog hem, hämtade våra väskor och åkte som två packningsåsnor till skolan. Egentligen så gjorde vi inget speciellt, cyklade ett helt gäng iväg till MC vid elva tiden. Där var det krig för att Motaz inte fick tillbaka sin tia, så MC vs. Motaz och jag kan säga att han vann. Vi cyklade tillbaka och levde livet överallt på skolan, åt cheeseburgare och fruktsallad med glass. Det slutade med att jag och Serina somnade på en bänk delandes på en liten flit. ONT I RYGGEN, svar ja. Vi vaknade upp vid halv sju och sen dess gick det inte att sova. Förutom på svenska lektionen, då jag och Sara somnade som två stockar längst bak i klassrummet. Kameran var självklart med, men användes den? Nej, den låg så fint och bra i min lilla väska. Jag har lätt VÄRLDENS BÄSTA KLASS! Livets människor helt ärligt, jag älskar er allihopa! Vi slutade vid två och har sedan dess legat död i min säng. Kom precis hem ifrån solariumet, där jag la mig en halvtimme. Avkoppling på hög nivå.

Nu ska jag snart få lite käk i magen och sen ska jag åka iväg och hämta min lilla saknade vän på busstationen. En sjuk liten tjej som jag ska få ta hand om, blir nog en riktig myskväll ikväll. Ikväll satsar vi stort på godis och dricka!

Mobilbilder, så inte alls bra kvalite.

NYSTART

Tänkte att jag skulle dra igång bloggen igen, se det som en nystart. Den har faktiskt varit saknad utav mig. Min lilla öppna dagbok, från mig till er. Under den senaste tiden har det hänt väldigt mycket saker, både bra och dåligt. Så därför raderar jag det ur mitt minne och sparar det som minnen. Ler, tittar uppåt och ser istället fram imot åt ljusa tider.

Idag hade vi bara två lektioner i skolan, NO/teknik och engelska. Började klockan nio och avslutade dagen klockan tolv. Åkte hem och hoppade in i duschen, åt lite mat, hängde lite med syster min, torkat håret och har precis pratat med Elin i telefon. Vid fyra ska alla åttor samlas i hästhagen, för både grill och brännboll. Grymt mysigt! När vi är klara där borta vid sju tiden beger min klass oss tillbaka till skolan för en liten övernattning där. Underbart, älskar verkligen min klass. Imorgon är det vanlig skoldag och sen kommer Elin hit. Vi har planerat att ha en riktig myskväll. Ska packa väskan nu och sedan göra mig klar för att åka. Ska möta Hanna vid tjugo i fyra. Jag har en känsla av att detta kommer bli en mega bra dag!

SVAR PÅ TAL

Är du hans vän eller? Och våga stå för vem du är!

SVAR PÅ TAL

Den som nu sitter och skriver en massa jäkla onödiga kommentarer till mig, OCH INTE VÅGAR STÅ FÖR VEM DU ÄR. Kan ni bara ta och sluta? Får jag inte vara vän med Filip och vara orolig för honom, bara för att han har flickvän? Borde inte en kille kunna ha tjejKOMPISAR? Eller kanske jag som har fattat fel? Jag har känt Filip hur länge som helst och han är min bästavän, fattar fortfarande inte grejen med att jag inte får ha kontakt med honom. Så hilma omoget att kommentera anonymt, speciellt såna kommentarer. Så tala gärna om för mig, vem du är och vad du vill.

ATT SE ATT DITT NAMN ÄR AKTIVIT, OCH HÖRA ATT TONERNA GÅR FRAM TILL DITT NUMMER. ATT HÖRA DIN RÖST GENOM ANDRA LUREN OCH ATT FÅ SVAR PÅ SMS, OM BARA DEN KÄNSLAN KUNDE BESKRIVAS. DU ÄR EN RIKTIG KRIGARE!


JAG VET ATT DU FIXAR DETHÄR, MEN ÄNDÅ ÄR JAG SÅ EXTREMT OROLIG ÖVER DIG. DU FINNS I MINA TANKAR, MIN VÄN. DU ÄR SÅ OTROLIGT STARK! ♥


RSS 2.0