HÅLL HÅRT I DIN GODA VÄN, FÖR DÄR UTE FINNS DET GOTT OM ORMAR

Har haft en underbar dag hos mitt hjärta. Har spenderat hela min dag hemma hos honom, hur mysigt som helst. Vi avslutade med att äta på donken, haha. Sen skjutsade hem mig vid halv elva. Jonas och Johan kom då förbi en kortis. Jag duschade precis och ligger nu i sängen.  Borde egentligen sova för längesen, men är verkligen inte trött. Inte på något sätt. Ska upp om mindre än fem timmar, för imorgon beger jag mig iväg till huvudstaden tillsammans med världens bästa mamma och med Moa & hennes mamma Eva. Kommer bli en toppendag, verkligen. Klockan tickar, ska lyssna klart på den här låten som spelas nu, och sedan släcka ner här. Kanske lyssnar på ännu en låt, och kanske än till.. Vad jag pratar, nu sover vi. Godnatt!


TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

Min dag har spenderat tillsammans med min lilla sjukdom. Hosta, förkylning och feber har hälsat på hos mig & känns som att den kommer göra ett långt besök haha.

Tobbe kom och hälsade på mig, min super vän! Blir alltid så himla glad utav att se honom. Vi tog en sväng till affären förut och köpte massor utav gott. När vi kom hem så lagade han och min syster trerättersmiddag till oss. Blev macka till förrätt, kyckling & god potatis till varmrätt, och jordgubbar med grädde till efterätt. När vi ätit oss mätta så fixade min syster mina naglar. Känns jätte bra nu, känner mig som en ny människa, haha. Jag och min syster satt och sjöng till en massa låtar också, gamla låtar. Hur underbart som helst, jag har världens bästa syster helt enkelt! När vi gjort klart mina naglar och dunkat en massa musik, så gick vi ner på min gård och åkte longboard. Jag var kung helt enkelt! När vi hade åkt klart, (eller jag hade åkt klart haha) så kollade vi på film och åt massa godis. Trassel stod på schemat, och jag älskar filmen. Vid tiotiden hoppade jag min syster och Tobbe upp på cyklarna och skjutsade Tobbe till centralen, där han tog bussen hem till Vintrosa. När vi kom tillbaka så satte jag mig på balkongen, och har suttit där sen dess. Underbara sommarlkväll! Pratar med mitt hjärta i telefonen nu också, jag kanske träffar honom imorgon. Man får hoppas på det bästa. Ska vara lite social imot honom nu, och sedan gå och sova.
Man får passa på så länge man kan, snart tar sommarlovet slut..
~ min prins, du får mig lycklig!

/ELIN OCH JONATHAN

Hej alla Sandras läsare. Hoppas ni har haft en bra dag, det har iallafall vi haft! Vi har legat på en strand hela dagen och solat badat. Super mysigt! Just nu sitter vi i ett av rummen i min fasters lägenhet (vi bor hos henne i Gotland) och snackar om massa. Nu ska vi fortsätta med det vi höll på med men ni kan ju kolla in min blogg om ni vill, där finns det massvis med bilder från våran Gotlands resa. Ha det bra allihopa så hörs vi någon annan dag! Nu kom Albin också!

Jonathan och jag.

We love you Sandra!♥
/Elin och Jonathan

JAG BABBLAR PÅ, OM ALLT & INGENTING

Klockan är redan elva, snart halv tolv. Dagarna går så extremt fort, något som jag verkligen ogillar. Snart börjar jag nian, om bara tre veckor ungefär. Då har jag haft mitt sista sommarlov för grundskolan, lite läskigt att tänka så. Jag börjar att bli stor, på riktigt. Jag minns det som igår när jag började fyran på Mikaelskolan, jag var så nervös när vi hade upprop i Aulan. Nu börjar jag som sagt nian. Nian, det känns så stort och så konstigt, nu är det jag som är störst på skolan? Jag har min underbara, superduper bragia klass, med dom finaste människorna. Det kommer bli både tufft och svårt att skiljas ifrån dom. Den tanken vill jag inte ens tänka. Vi har trots allt ett år framför oss, det får vi göra till det bästa, istället för att tänka på att det snart ta slut. För vad som än händer, kommer vi att vara Mikaelskolans talangklass. 

För övrigt är mitt liv som en berg och dal bana, det går upp. Jag är lycklig och älskar mitt liv. Men på en tusendels sekund kan det vända igen, och bli till det värsta och gå neråt. Det kan gå så långt att det aldrig tar slut. Inget speciellt måste hända för att det ska kunna bli så, utan det bara blir. Mina tårar hjälper mig igenom mycket och jag har lärt mig genom misstag, att hålla det som jag vill prata om inom mig. Bara ha några få att berätta saker för. Jag minns så väl så många misstag man har gjort när man är ledsen, man pratar med allt & alla, sakerna sprider sig och man ångrar sig tusen gånger om, blir ännu mer ledsen och hatar sig själv. Jag har mina närmaste vänner, dom som vet allt om mig. Men även dom där andra vännerna, som står mig nära, fast på långt avstånd. Vet inte hur jag ska säga riktigt, förklara mig. Men dom närmaste känner mig från topp, till tå. Dom vet att jag har ett extremt hett temprament. När jag säger extremt, så menar jag verkligen extremt. Kan bli sur för minsta lilla, och det kan förstöra både min dag och många andras. Och när jag blir arg så blir jag inte bara arg, utan otroligt arg. Men dock är det samma när jag blir glad, för det är jag ganska ofta nu för tiden. Jag har fått många nya vänner, bytt umgänge från förr och lever nu mitt liv. Skrattar mer än vad jag gråter. Förr satt jag ofta inne på rumet och inte gjorde någonting, lyssnade på musik och bara var. Det gör jag sällan nu för tiden, nu är jag ute och hittar på saker. Men musiken, den lever kvar. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på den.

Jag är en tjej som tänker väldigt mycket, både på logiska saker. Men också dom sakerna som är så himla ologiska att inte ens en människa begriper sig på. Jag kan tänka på mycket, bryr mig mycket om hur mina vänner mår. Samt hur min familj mår. Det är det som står mig närmast hjärtat & jag tar alltid dom före mig själv. Jag har världens finaste familj, världens bästa helt enkelt. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans och vi har klarat det, stått på egna ben och hållt huvudet högt. Motgångar står också oss nära, många nära mår dåligt och mina älskade morföräldrar försvann försvan för snart ett helt år sen. Det är så tomt, det känns fortfarande som att vi bara är hemma och äter, innan vi ska tillbaka till er. Till sjukhuset eller till dig där borta i mellringe morfar. Jag saknar er mer än vad ord kan beskriva, min längtan till er är så stor! Och min kärlek är ännu större än så. Sen min mormor försvann så har jag haft en svår fobi för sjukhus, mår dåligt så fort jag hör eller ser ett sjukhus. Bara någon pratar om det så mår jag dåligt. Det hugger till inom mig och jag vill bara sjunka igenom jorden. Det blir då bara ännu värre när min farfar just nu ligger där. Honom vill jag ju bara hälsa på! Så då får man stå ut med den där klumpen som bildas i magen. Och farfar, lilla farfar. Du är så otroligt stark, det hoppas jag att du vet. Du har kämpat dig igenom så många sjukdomar nu, när ska allt ta slut? Du förtjänar inte detta, verkligen inte. Du vill alla människor gott och bryr dig så himla mycket om andra. Jag glömmer aldrig när du ser mig, hur ditt ansikte lyser upp och du blir mega glad. Det är en känsla som jag kommer bära med mig, tills den dagen då det är min tur att bli begraven. Under den senaste tiden har jag och min syster också kommit varandra väldigt nära, min förebild. Hon och jag spenderar nästan varenda dag tillsammans och vi gör allt från att skratta och gråta ihop. Hon läser mig som en öppen bok och kommer alltid med dom bästa svaren, hon får mig verkligen att känna mig trygg.

Det finns så många människor i den här lilla staden, Örebro är större än vad man egentligen tror. Det finns så många mäniskor som jag har älskat, men lärt mig hatat. Jag har sårat så många människor, men människor har också sårat mig. Under den senaste tiden har jag blivit stark i mig själv. Jag har fått ett sånt stark självförtroende, vågar stå för den jag faktiskt är. Men vågar framför allt säga ifrån. Förr var jag den där snälla tjejen, som alltid sa ja. Sa aldrig nej, och var liten & blyg. Liten är jag fortfartande, och kommer nog alltid att vara. Men självförtroendet byggs bara på, för varenda dag som går. Det är jag glad för. För om man vågar stå för vem man är, så kan man också bli mycket posetivare & gladare. Man ska acceptera människor för hur dom är, man ska aldrig döma någon. Alla är som dom är, ingen ska behöva leka någon. Utan man ska vara den man är, det är så man är starkast.

Jag måste också säga att jag har dom finaste vännerna på hela jordklotet. Utan dom skulle jag aldrig stå här där jag står idag, jag skulle aldrig ha kommit såhär långt i mitt liv. Jag mår så bra i doms närhet, det är med dom jag spenderar mina dagar och med dom som jag vill leva mitt liv med i framtiden. Jag har också den finaste pojkvännen. Han som får mig att känna mig värdefull och han som gör mig lycklig. Han som bryr sig om mig, och han som visar mig massa kärlek. Det är i hans famn som jag känner mig hemma & trygg.

Snart fyller jag även år, blir hela femton år. FEMTON! Lilla sandra börjar att bli stor. Minns det som igår när jag satt i mammas knä och var mammas lilla flicka. Det är jag fortfarande, men den busungen som jag var när jag var liten, det var faktiskt lite läskigt. Min födelsedag kommer att spenderas med mina nära & kära. Jag är så taggad och vill bara uppleva den nu. Men ändå så nervös på något sätt, fjärilar i magen. Man får hoppas på det bästa, och det bästa, det vet jag att min dag kommer att bli.

Tiden går så otroligt fort. Varenda timme känns som en sekund. Jag lägger allt i minnet, och gör dom till minnen. För det sägs att fina minnen, ger fina leenden. Och det mottot, är mitt motto. Musiken i mina öron tystnade för en liten stund och jag har suttit här och skrivit, mitt i natten nästan, sittandes på min balkong, denna underbara sommarkväll. Den här timmen som jag suttit här nu, har precis som jag skrev känts som en sekund. Och trots alla dessa märkliga tankar, är jag bara en vanlig tjej som skriver av sig lite, en helt vanlig tjej.
~ ingen kommer någonsin att få se mig svag, inte en enda människa.


LIVET ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER!

Jag är sjuk, Tobbe är här och ikväll ska vi ha myskväll tillsammans med min syster. Vi har köpt massor utav gott! Just nu håller min syster och Tobbe på att laga mat, det blir tydligen trerättersmiddag! Hur mysigt som helst. Musiken är på högsta volym och vädret är underbart! Nu ska vi äta, vi hörs lite senare. Har massor att berätta, puss.

~ VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER!

UNDERBARA SOMMARLOV

Tog bussen till Adolfsberg hem till min Farfars sambo, där även hennes barnbarn var. Det bjöds det på lunch, och efterätt blev det också. När vi ätit satt vi ute på baksidan i någon timme och spelade spel, jätte mysigt. När vi tröttnat så fixade vi lite innan vi tog bilen, först iväg till Lager 157 och sedan vidare imot sjukhuset för att hälsa på farfar. Så sjukt bra känsla att träffa honom, det behövdes verkligen! Ska dit snart igen, det är bara ett måste.

När farfar blev trött så åkte vi därifrån, vi åkte vidare och spelade minigolf. Gick ju "jättebra" för min del, eller dock inte. Jag och sånadär sporter går inte riktigt ihop, slutar med att jag kastar iväg klubban istället, haha. Vi tog oss en glass efteråt och sedan fick jag skjuts hem. Jag hade ju kameran min med mig idag, men användes den? Nej, den låg så bra i min lilla väska. När jag kom hem så hann jag nästan inte innanför dörren innan jag vände och gick iväg och solade en halvtimme, gud har verkligen saknat det. När jag kom hem så möttes jag i hallen, mamma och Kjell hade köpt pizza. Vi åt det och efter maten så tror jag att jag somnade en liten stund. Hade tänkt att inte göra någonting denna kväll, mer än att bara vara. Men planerna ändrades lite, Jonas kom hit med en fet godispåse och vi kollade film tillsammans med min syster. The Blinde Side, verkligen en värd film att se. Den var bäst! Han drog för bara en liten stund sedan och jag har precis lagt mig i sängen. Ska snart släcka och försöka få några timmars sömn. Imorgon ska jag äta lunch på stan tillsammans med mamma och syster, sedan ska jag sola klockan två. Sen spenderar jag min dag tillsammans med min saknade vän Tobbe. Kommer bli superduper bra!

SOLEN SKINER!

Blev precis klar. Bjuder på en dagens outfit lite senare. Ska fixa det lilla sista innan jag ska börja gå imot bussen! Vi hörs senare.


Underbara sommarlåt!


DET ÄR SÅNA HÄR DAGAR MAN MINNS

Jag tog en sovmorgon till elva ungefär. Sen kom Jikar och Serina hit till mig. Jag packade upp och grejjade lite innan jag gjorde mig i ordning. Vi hoppade upp på våra cyklar och cyklade till Lager 157. Men det vi ville ha fanns tyvär inte så vi drog vidare till MC istället. Satt ute i solen och bara pratade, jag har saknat er!

När vi suttit där ett tag drog vi hem, alla bytte om och sedan möttes vi igen. Hann inte göra någonting nästan, innan jag drog in igen. Pratande och planerade en massa med mamma då, har nu någonting att se framimot. Sen kom mitt hjärta och hämtade mig, jag han och Olle åkte iväg till Lager 157 igen, det inhandlades ett par vita låga converse. Vi åkte vidare till Net on Net, sedan hem till mig. Jonas kom även hit! Vi var med min syster ungefär hela kvällen, satt i mitt kök och pratade. Många skrattanfall blev det också. Vid halvelva så åkte Martin och Olle hem, jag saknar mitt hjärta redan. Jag och Jonas drog då ut med Sebbe och Emma, vi åkte moppe upp till stan där vi egentligen inte gjorde någonting alls. Vid elva åkte vi hem igen och kollade på Johan Falk. Jonas sov här inatt och vi somnade någon gång mellan tolv eller ett, jag har inte en aning.

Idag väckte Jonas och min syster mig klockan NIO. Lite tidigt enligt mig själv men tydligen inte för dom, Jonas skulle iväg på träning och min syster skulle jobba. Dom båda drog för en stund sedan och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Försöker att vakna till liv, haha. Ska snart gå upp och göra mig i ordning. Ska hem till min farfars sambo lite senare och äta lunch, jätte mysigt. Sedan beger vi oss till min underbara Farfar som just nu befinner sig på sjukhuset för att hälsa på honom. Kvällen är ännu planerad, och jag är öppen för idèer. Men jag hoppas att denna dag blir lika bra som gårdagen, om inte ännu bättre!

/ELIN

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består intakt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Våran låt. Love you bästavän!

/www.elinohlsons.blogg.se

HOME, DEAR HOME

Jag är hemma! Anlände vid tre tiden ungefär. Åt tacos med min underbara familj och hoppade sedan in i duschen. Gjorde sedan mig i ordning och åkte iväg på ÖSK tillsammans med mamma syster Pontus & hans pappa. Jonas satt bakom oss också, lite läskigt att det kan bli så. Han och jag retades med min syster hela matchen, innan han och Jakob drog hem. ÖSK vann med 2-0, härligt. Jag kom hem vid halvtio och pratade med mitt hjärta tills nu. Han kommer nog till mig på onsdag, jag längtar! Ska försöka att sova tidigt idag, och sova ut ordentligt imorgon. Har inte sovit i min underbara säng på tre veckor, den har varit saknad. Imorgon ska jag packa upp allt, och sedan fixa lite på rummet, sen spenderar jag nog min dag tillsammans med Jonas. Ska även hinna med att träffa Jikar och Serina en snabbis. Ska gå ut till köket och prata med min mamma en stund nu, efter det så ska lilla Sandra dejta John Blund. 

FOREVER, AND ALWAYS

Spenderade min kväll igår sittandes och kollandes på Hycke, ett sällskapspel som nästan är som kubb. Efter första spelomgången, så drog jag och småbarnen ner till vattnet. Jag satte mig på bryggan medans dom badade glatt, mina små sötnosar! Efteråt cyklade jag rundan tillsammans med dom, var jätte mysigt. När vi kommit tillbaka så designa vi min lilla tröja, dom fick skriva vad dom ville. Sen gick vi ut en liten sväng med Maja, bus hunden själv. Satte mig hos Martin och Jonas, dom vann sista omgången på Hycke som gick vid elva tiden. Efteråt spenderade jag min kväll tillsammans med dom. Vi satt och pratade massvis, ser ut som att det blir en grillkväll för oss på lördag, hur mysigt som helst. Vi kollade iallafall på rånarna vid tolvtiden, helt okej film faktiskt. Jag gick och la mig vid tvåtiden och somnade på en gång. Sitter just nu och dricker te efter att jag precis vaknat upp. Regnet öser ner utanför mitt fönster,  mysigt men ändå tråkigt på något sätt. Ska börja packa nu, något jag verkligen inte vill. Jag vill stanna kvar här.

BLIR TÅRÖGD UTAV TANKEN, ATT JAG ÅKER HÄRIFRÅN IMORGON

Tiden går otroligt fort när man har roligt, jag lever mitt liv i gusselby & verkligen njuter utav mitt underbara sommarlov. Vill inte att det ska ta slut, vill föralltid ha sommarlov. Inte sluta skolan, utan just tanken att alltid ha sommarlov. För att sätta en stjärna på det hela skulle det vara underbart om solen kunde titta fram ibland. Som idag, har det varit strålande sol. Dock har molnen också varit framme och blåsten, men det gör absolut ingenting, skönt när det inte är jätte varmt. Sitter nu i min husvagn och dricker cola, väntar på att maten ska bli klar. Det blir middag nere vid vattnet denna sommarkväll också. Sista kvällen för mig här, det gör mig väldigt ledsen. Jag vill inte åka hem, vill stanna kvar. Bara tio små dagar kvar till min lilla födelsedag också! Jag älskar mitt liv.

Ska ta med kameran ner till vattnet nu och sen ta lite fina sommarbilder, har tagit tiotusen kort redan med att fota är livet, undra vad jag skulle göra utan min lilla älskling (kameran alltså). Klockan tickar och jag vill inte slösa min tid på att sitta inomhus, ville mest bara kika in och säga att jag lever.

~ igår lämnade min andra halva mig & begav sig till Gotland, kommer kännas tomt utan henne..


/ELIN

Hej sötnosar!
Elin här igen.. Sandra har varit väldig dålig på att uppdatera dem senaste dagarna så jag tänkte hjälpa till lite, hon bad mig förut att göra det.
Dem senaste dagarna har vi spenderat på sjön, i Lindesberg, hon har varit i Örebro och hälsat på sin mamma och resten av hennes familj, hennes storasyster Ida kom hit igår, hon har åkt massvis med vattenscooter tillsammans med Jonas, myst framför filmer med mig och resten av gänget. Hon har gjort massvis helt enkelt. Jag kan berätta lite om igår, resten av dagarna kommer jag inte ihåg så bra, haha vi hittar på så mycket grejer här borta jag kan ju inte komma ihåg allt.


Igår städade vi, åt och sen drog vi ut på sjön en kortis. Blev typ bara tio minuter för bensinen i båten var nästan slut så då åkte vi in igen och tankade och sen när vi skulle åka ut igen började det regna så vi satte på kapellet på båten fort som tusan och sen sprang vi upp till husvagnen. Gud vilket oväder det kom! Det hellregnade, åskade och blixtrade. Men efter en timme eller två sprack det upp och blev världens underbaraste väder, helt blå himmel, inte ett enda moln och solen lyste. Så då tänkte vi ge oss ut med båten igen men fick reda på att Ida skulle komma vilken  minut som hellst. När Ida kom åt vi och sen åkte vi in till Linde med Jontes båt. Det var jag, Sandra, Ida, Jonas, Martin och Olle. Vi hade sjukt kul! Vi dunkade musik och dansade i båten genom hela kanalen. Folk som gick vid sidan av kanalen skrattade och en del filmade oss också. Ida filmade oss och hon har lagt upp det på facebook men jag ska försöka lägga upp det på min och Sandras blogg inom några dagar!
Efter vi kommit tillbaka från Linde kollade vi på en film men det var typ ingen som var intesserad så vi satt och pratade istället.

Idag åkte vi in till Linde igen för att min pappa skulle köpa mer bensin till båten och jag skulle köpa hårfärg och Sandra skulle köpa slingor, så ikväll blir det att färga hår! Super taggade är vi båda två. Ni säkert se resultat ikväll eller imorgon.
Just nu är Sandra och hennes syster i Nora och käkar Noraglass. Dem har det säkert jätte mysigt och jag hoppas dem har bättre väder än vad det är här. Nu ska jag kolla på himlen om jag ser några regnmoln för då måste jag snabbt ner till bryggan och sätta på kapellet igen.

Ha det super bra allihopa och jag hoppas ni inte stör er på att jag bloggar istället för Sandra, men om ni gör det så kan jag lova er att hon snart är tillbaka!
Jag älskar dig min livskamrat! ♥

/ELIN

Hellu tänkte bara dyka in här och berätta att Sandra har varit på äventyr idag, vart säger jag inte utan det får hon själv berätta sen när hon kommer tillbaka! Om hon själv vill förstås. Tänkte också berätta att Sandra är min bästavän och jag älskar henne! Nu ska jag dra mig till duschen och sedan sitta och vänta på att Sandra ska komma tillbaka för då ska vi åka båt. Ni kan ju kolla in min blogg om ni vill det: www.elinohlsons.blogg.se. Eftersom jag bloggar från iPaden så kan jag inte länka min blogg så ni får kopiera eller något, använd fantasin! Haha nu ska jag sluta skriva innan jag skiver något dumt. Hoppas ni inte fick för ont i huvudet av mitt tjat och fortsätter läsa Sandras blogg. Kan tala om att jag inte är såhär jobbig på min blogg, jag har bara väldigt tråkigt just nu haha:( Shit jag skulle ju sluta skriva, byebye! PUSS

DET ÄR HOS DIG JAG VILL STANNA KVAR

Vaknade för någon timme sen, ska ta till den sista orken och gå upp och duscha nu. Berättar mer om gårdagen senare, men just nu väntar duuuuuuschen.
 

Mina fina flickor, jag saknar er så stort.

SJUKLING..

Jag och Martin satt i min husvagn halva dagen ungefär och ladda hem massa filmer, och kollade på gamla bilder. Vi letade även efter nya ord också, haha. Simon och Max kom även förbi.

Vid fyratiden så åkte vi in till Lindesberg, jag Martin Jonas och Jonte. Vi fixade lite innan jag drog vidare, mötte pappa och Ludde, vi åt lite mat på ett mysigt ställe. Efter maten så åkte dom för att handla, medans jag satt kvar i bilen. Jag somnade nästan.. När vi kommit tillbaka hem, (till husvagnen alltså) så satte jag mig vid datorn och har kollat film sen dess, tills nu. Mår inte alls bra. Har jätte ont i halsen, har feber fryser jätte mycket och har en enorm huvudvärk. Inte alls kul, hatar verkligen att vara sjuk. Ska gå och göra mig en kopp te nu, och sedan krypa ner under en filt.


DU KOMMER ALDRIG ATT FÅ SE MIG SVAG.

Vaknade till vid elva tiden, gick upp och åt frukost tillsammans med pappa och Ludde. Regnet faller utan för fönstret, känns ju verkligen som sommarlov just nu.. Har jätte ont i halsen, tror jag börjar bli sjuk, tummen ner på det. Musiken dunkas på högsta volym, justin bieber står för låtarna idag. Hans texter är verkligen helt otroliga. Martin kom hit nyss, ska vara social mot honom nu. Vi hörs senare!


UNDERBARA DAG!

Blev väckt utav min lilla underbara hund idag, vid tiotiden. Bara att gå upp, sätta på sig kläder och gå ut med honom. Blev en liten runda innan vi gick tillbaka till husvagnen och båda somnade på en gång, tills Elin kom och väckte oss. Hon och jag bäddade ner oss och sov en timme, eller två. Sen kom Martin och väckte oss igen, dom mobbade mig som vanligt och det hela slutade med att jag vann! Eller dock inte.

Jag och Elin åt en mysig frukost, med panpizza och tända ljus. Sommarjobbet väntade även denna dag, så vi satte igång och gud vad vi skrattade. Efter städningen så fortsatte vi att storstäda hela min husvagn, duktiga som vi är. Sen åt jag mat och efteråt så duschade vi innan vi hamnade i min husvagn för att kolla på ännu en film, Unrest. Det var den sämsta film jag någonsin har sett, aldrig igen säger jag bara. Vi tog en liten promenad senare, var hur många som helst som var ute, mysigt. Jonas var också ute och gick med sig själv, knäppa unge. Kvällen slutade sen dock inte som planerat, jag och Elin hoppade upp på cyklarna och drog ut och cyklade en lång stund. Sen kom min pappa tillbaka, vi pratade med honom en liten stund, sen flyttade vi oss alla till CC där det var krig. Jonte hade nagelstudio och målade min hand och naglar i alla möljiga färger, jätte fint tycker jag själv. Jag gick in till husvagnen vid tolv tiden, och ska gå och lägga mig nu, kommer somna på två sekunder.

~ mobilbilder, så kvaliteten är inte alls den bästa..

NEVER SAY NEVER

Dagen har varit klockren! Sommarjobbet stod på schemat idag också, gick hur bra som helst. Efter städningen så bytte jag och Elin om, sen åkte vi vattenscooter med Jonas lillen. Sen åkte jag och Jonas själva, hur härlig känsla som helst. Vi toppade max och hade hur roligt som helst. Efteråt blev jag i puttad i vattnet utav honom, MED KLÄDER PÅ.. Hur mysigt som helst, vi badade hur länge som helst och efteråt la jag mig i en solsol för att bara njuta utav solen. Underbart! På kvällen blev vi godissugna och hur rastlösa som helst, så jag Jonte Elin Jonas Martin och Olle tog båten in till Lindesberg och handlade massvis utav gott. Kvällen avslutades i CC denna kväll också, där film visades, the gravedancers. Tummen upp på filmen!

IBLAND BEHÖVS ÄVEN ENSAMTID

Tog på mig pappas ziperall och satte mig i soffan, hur mysigt som helst. Ska sätta på musik nu och sen bara vara, det behövs det också ibland.

~ bild på mig & min lilla pappa..


ETT ENDA ORD IFRÅN DIG, KAN FÅ MIG ATT BLI VARM

Satt inte vid någon dator igår, vilket är ett resulalt för min usla uppdatering. Önskar att Iphone hade en blogg.se app så att man kunde blogga ifrån mobilen, det skule vara hur bra som helst. Surt att det inte finns.

Måndagskvällen drog jag och Jonas till fotbollsplanen för att spela fotboll, vi körde någonting & jag vann hela tiden, med lite hjälp ifrån honom.. Vid halv elva begav vi oss till CC för att kolla film, paranormal activity. Vart fullt hus och jag måste bara säga det, ettan är lätt mycket bättre än tvåan.

Min gårdag gick ganska så snabbt, på morgonen fick vi besök utav Luddes bror & hans barn. Dom stannade här nästan hela dagen. Jag spenderade min dag med att storstäda CC, kolla när några cyklade in i vattnet, umgicks med min familj och sen tog vi en tur till Lindesberg. Martin Jonte Simon och Olle var med, vi storhandlade glass till alla barn. När vi kom tillbaka åt vi så mycket glass att alla mådde illa till slut. Sen deckade vi allihopa i varsin soffa i CC. Sen var det dags för jobbtime, med en liten matpaus emellanåt. Min kväll spenderade jag även den, men dom bästa, Martin och Jonte. Vi kollade på film, Johan Falk. Dom är grymma! Mycket prat blev det också, allt mellan himmel, och jord.

Gick upp vid tiotiden idag, har nyss ätit lite frukost och ska snart börja göra mig i ordning. Dagens planer är oklara, men jobba det ska vi göra även idag!

~ mina älskade shoppingskompisar

FILMKVÄLL, IGEN..

Städningen gick grymt bra, fast dock lite segt. Efter städningen så hade jag och Martin krig i min husvagn, han satte lösenord på min telefon, lite panik. Sen kollade jag på när Jonas och Jonte badade, fick jätte mysiga kramar utav dom efteråt när dom var som blötast. G-U-L-L-I-G-T! Sen var det dags för ännu en måltid nere vid bryggan, hur mysigt som helst. Jonas familj gjorde oss sällskap också, underbart. Efter maten så chillade jag och Jonte i min husvagn, han spelade mobilspel igen och jag sorterade lite bilder. Sen drog jag Simon Jonas Max Matilda och Lukas ut med min hund, vi gick till en gräsplätt och släppte honom, fick sjukt många bilder så jag bjuder er på imorgon. Nu sitter jag i min husvagn (igen) tillsammans med Jonas. Vi laddar ner en film som vi strax ska börja kolla på. Lägger mig nog tidigt idag, är sjukt trött. Ska fixa med filmen nu, imorgon drar jag och Jonte in till Lindesberg och träffar min älskade mor!

STRÅLANDE SOL & ETT UNDERBART SOMMARLOV!

Legat ute i solen i ungefär en timme nu, hur underbart som helst. Ska leta rätt på Elin nu och sen tycker jag att vi ska börja städa. Vill hinna ut i rundan ett varv innan maten också, det blir grillning nere vid vattnet denna vackra sommardag också!

FINA MINNEN, GER FINA LÈENDEN

Vart inte alls som planerat igår, vi städade CC nästan hela dagen och när det var klart så började jag och Elin att sommarjobba. Ännu mera städning stod på schemat! När vi hade städat klart hamnade vi i min husvagn tittandes på fotboll tillsammans med min pappa. Svergie är i Semifinal! När matchen slutade så gick jag upp och duscha. Vid femtiden drog jag pappa lillasyster och Elin in till Örebro. Han släppte av oss hos min lilla mamma och syster där vi spenderade våran lilla kväll. Så sjukt mysigt, åt kladdkaka & jordgubbar och bara pratade. Ni är verkligen så otroligt bra! Fick även ett par nya converse, nya solbrillor och smycken ifrån mamma. Tack så jätte mycket! Sen hämtade pappa oss och vi åkte vidare till MC där jag och Elin storhandlade. Blir ju så när MC inte finns i Lindesberg.. Kvällen spenderades i CC med allt underbart folk där film visades, paranormal activity 2. Den var inte alls lika bra som jag hade tänkt mig, ettan är lätt bättre. Gick till min husvagn vid tolvtiden, dit även Martin och Dennis kom, Jonte kom även förbi ett tag. Vi satt och bara pratade, innan jag gick och la mig.

Idag blev jag väckt vid elva tiden, sen dess har jag suttit och lyssnat på en massa musik. Ensamtid är kvalitetstid, och jag tycker om det något så sjukt. Jonte kom precis till mig också, han sitter och spelar på min mobil, helt inne i sin egna lilla värld. Ska vara social imot honom ett litet tag nu innan jag och Elin ska städa, idag igen.

~ en bild från veckan på mig jonte & frida, underbaringar

INGET HÄRIFRÅN KAN BESKRIVAS

Godmorgon sötnosar. Jag vaknade för bara en liten stund sen och sitter just nu vid kökbordet och tvingar i mig frukost. Det regnar idag, eller just nu iallafall, får hoppas på att vädret blir bättre under dagen. Ikväll beger jag mig till Örebro en liten stund för att träffa min lilla mamma.
Gårkvällen var helt crazy, jag skrattade som tusan från början till slut. Spenderade den mesta dels med Simon och Robin, vi var verkligen överallt & ingenstans. Blev dock ingen film, men tror vi sätter på den ikväll istället.  Kvällen avslutades med att jag nästan somnade på en trapp, sen gick jag och la mig vid tvåtiden. Kvällen var verkligen grym. Jag älskar er, allihopa! ♥ Ska göra mig i ordning nu, sen tillbringar jag en stund med min lillasyster som åker hem idag.

~ jag och Jonte, han skulle försöka leka lite maffia..

JAG ÄLSKAR DETTA STÄLLE!


EFTER REGN, KOMMER SOLSKEN

Min storasyster åkte hem idag, tomt utan henne faktiskt. Jag somnade till på dagen, känns som att hela dagen bara försvann. Hjärtat mitt ringde och väckte mig. På eftermiddagen var det dags för ännu en städning, det gick galant, dock att det var minst 400grader. Sen badade vi allihopa, jag dök ner till botten ifrån båtbryggan (MINST TRE METER!!!!!!) och jag får egentligen panik när jag är under vattnet, så är lite stolt. När vi torkat så köpte jag och Elin glass, sen spelade vi minigolf med min lillasyster. Vart mat nere vid bryggan denna underbara sommarkväll också.


Kom precis tillbaka nu efter att ha varit ute med Simons båt. Jag Simon Elin Jonte Dennis och Max var det som stod för bagaget idag. Killarna åkte ring och Elin körde, herregud räcker med att säga. Nu sitter vi min lilla husvagn, eller hemma hos mig rättare sagt och håller på att ladda ner en film. Ikväll blir det paranormal activity 2, jag kommer dö. Ska ta en promenad med min lilla vän Elin nu, det behövs. Nu kom grabbarna grus hit, dags att stänga av datorn.

~ jag skulle bevisa Simon att jag var längre än honom, det gick sådär :$..


SOL OCH KLARBLÅ HIMMEL, BLANDAT MED REGN

Jag har försvunnit iväg några dagar, beror nog på att jag inte suttit inne mycket alls utan har hängt ute i det fina vädret med mina fina vänner. Har haft Frida på besök, måndag till torsdag stannade hon. Vad har jag mer gjort? Spenderat mina dagar med min familj, Jonte, Simon, Noah, Frida som sagt, Martin, Olle och självklart min lilla Elin. I onsdags kom min underbara storasyster hit och hon är här även nu, jag är jätte glad för det. Vi har åkt massor utav båt, kollar på hur många filmer som helst, jag och Elin har sommarjobbat, dunkat en massa musik, badat & solat hur mycket som helst, ätit massa glass & ätit mat nere vid bryggan. Vi har haft jätte mysiga dagar och jag älskar att vara här i gusselby, där jag trivs som bäst. Just nu är jag bara jag Elin Jonte och min syster kvar, så ikväll ska vi åka lite båt och sen ska vi skrämma oss själva med en liten skräckfilm. Simon kommer nog hit senare.

Var inne i Lindesberg förut med min lilla familj och Elin, köpte en liten present till pappa som han ska få ikväll. Har ändrat min design lite också, det får duga så länge, var trött på den andra. Ska lyssna på lite musik nu och invänta maten, är jätte hungrig. Grillat blir det ikväll, hur gott som helst. Jag älskar detta liv!


sandra

jag är på besök hos systerarna och pappa & ludde i gusselby, det är varmt och sol, nu ska vi åka båt :)
hejdå / ida

/ELIN

Ville bara berätta en sak.

Sandra.
Jag kommer ihåg dagen vi träffades så väl. Det var i Gusselby och du satt vid Anders husvagn med din familj och jag kom upp för att hälsa på Anders. Jag fastnade hos er och Anders presenterade oss för varandra och sedan frågade din pappa om du kunde hämta en tjocktröja till Ludde och Anders sa till mig att följa med upp, och det gjorde jag. På vägen upp till din husvagn frågade du hur länge jag hade stått här, vad man gör här, om det står fler ungdomar här, kortfattat så frågade du om Gusselby. Kommer inte ihåg om vi gick ner med tröjan till Ludde men kommer iallafall ihåg att vi satt i din husvagn hela kvällen och pratade och drack cola. Efter den dagen växte våran vänskap så fort och blev så stark. I tre år har vi kännt varann nu och dem senaste två åren har vi varit bästavänner. Vi har varit oskiljaktiga och inget har lyckats få isär oss. Vi har haft våra fighter men sedan löst det, för tillsammans klarar vi allt. Vi är oslagbara. Det senaste året har vi kommit varandra så obeskrivligt nära. Kan nästan inte påstå längre att vi är bästavänner för det stadiet har vi gått förbi, istället har vi blivit systrar. Äkta systar. Vi gråter, skrattar, bråkar och massa mer tillsammans. Helt ärligt kan man säga att vi gör allt tillsammans, för det gör vi verkligen. Vi har så mycket minnen tillsammans och jag värdesätter allihopa. Jag bor hemma hos dig och du bor hemma hos mig. Vi har blivit familj. Det går inte en vecka utan att vi ses eller pratar. Fem dagar av sju träffas vi. Vi smsar och pratar i telefon varenda dag. Du är en stor del i mitt liv och jag skulle aldrig klara mig utan dig. Du är min andra halva och jag älskar dig.

Finns säkert massa där ute som läser Sandras blogg och tänker "vilken liten fjortis hon är som säger att dem är systrar" ni får tänka så om ni vill. Men jag menar verkligen vad jag säger, vi har blivit systrar. Folk som kommer hem till Sandra när jag är där säger alltid: Elin känner du dig hemma här eller? Och svaret är: Det gör jag verkligen. Sandras hem är verkligen mitt andra hem. Och hon känner sig lika hemma hos mig. Jag är hemma hos Sandra även när hon inte är där. Och det är så skönt att kunna känna sig så trygg i en annans familj, det är verkligen en obeskrivlig känsla. Det är så svårt att förklara det här med bokstäver, för det är en sådan mäktig känsla.

/Elin

I MITT PARADIS

Förlåt kära vänner, för att jag inte alls har uppdaterat bloggen på två dagar. Men tiden har helt enkelt inte räckt till. Jag har flyttat upp till gusselby, och jag stormtrivs. Min andra halva bor två meter bort, (kanske tre) och just nu ligger hon och snarkar, hon sover 85 procent utav den tiden hon är uppe också. Men nu ska vi inte prata om henne, utan vad har jag gjort dom senaste dagarna? I fredags så packade jag nästan hela dagen, i värmen. Var dock sjuk den dagen så det gick segt. Städade mitt rum och umgicks med min mamma, henne kommer jag inte träffa på jättelänge nu. TUNGT! Vid såna här tillfällen är det verkligen tur att mobilen finns.. Jag kom upp hit (till gusselby) vid sju tiden, vi åtta tiden började jag och Elin städa. Tredje städningen nu och det gick hur bra som helst. Kvällen spenderade vi ute tillsammans med blixten (min kära underabara speciella cykel), vi cyklade upp och ner för en massa backar. Många skrattanfall blev det. Martin joina oss den sista timmen också. Lördagen då, alltså gårdagen. Jag tog en riktig sovmorgon, och på dagen gjorde jag inte alls något speciellt. Jag Elin Martin och Olle tog våra datorer och satte oss i källaren, för att det var så varmt ute. Där satt vi ungefär hela dagen. På kvällen vart det grillning vid vattnet och sen så var jag hundvakt. Framåt kvällen så blev det kubb och jag & Elin åkte på storstryk mot Martin och Olle. Vi ska vinna idag, man ska ju inte ge upp, right? Sen så tog vi fyra oss en riktig lång promenad, vet inte hur långt vi gick. Kom tillbaka halv ett iallafall och då avslutades våran kväll/natt i CC, där det tittades film. Idag står städning på mitt schema, sen ska jag nog bara ta det lugnt. Har fått nackspärr också, gör jätte ont att kolla åt både vänster och höger. Vädret är inte på topp här idag, det är mulet och ganska kallt, surt. Ikväll kommer min lillasyster hit, mysigt att träffa henne igen. Men som sagt, dagens planer är ganska så oklara. Nu ska jag trixa lite med bloggens design, sen ska jag springa ner och väcka Elin. Ibland kan jag vara ganska ond..

~ mitt lilla hjärta, på hennes 8-års födelsedag i Juni!


RSS 2.0