Ingen dag är den andra lik.

Känner att jag inte alls har någon blogglust idag. Så jag hör av mig imorgon istället, ha det så bra. CIAO.

Låten som har spelats i mina högtalare hela dagen..

Kom tillbaka nu.
Jag erkänner allt, det var mitt fel.
Men du finns i mina tankar, du finns i mina drömmar.
Sen kommer stora frågan, kommer jag hinna glömma.
Dom känslorna som skapades, det livet jag levde.
För du fanns hos mig och jag tänkte alltid på dig.
Tänk att ett litet fel, kan bli så stort.
Jag saknar dig jämt, och tiden går så fort.

Jag lever i min dröm, jag vill inte vakna upp.
För i drömmen är du min, kom tillbaka nu.
Jag ångrar allt jag gjort, allt jag sa och den jag var.

Carpe diem.



Kom precis hem. Var och firade syster, hela hennes släkt var där. Mysigt. Vi åt god mat och tårta till efterrätt. Livet alltså. Nu ska jag fixa lite och senare ska jag träffa Elin, Emma och Niklas. Så vet inte om jag hinner med bildbomben idag, men jag lovar att den kommer. Måste röra mig nu, HAJDO.

GÅRDAGENS:








LÖRDAG!

Tidig morgon i morse, ställde klockan på åtta och duktig som jag var gick jag upp då. Vid halv tio åkte jag & Kjell ut till Mosjö golf där min lilla dag har spenderatas fram till nu. Jobbat i kiosken & inomhusgolfen. Mysigt ställe det här, och hemligheten bakom dörrarna framför mig kommer bli toppen tills min födelsedag. Om en timme åker vi här ifrån och då blir det hem och fixa sig lite snabbt och sedan vidare för att fira storasyster, Jonna som fyllde år förra helgen. Blir säkert jätte mysigt. Bilder med gårdagens outfit samt dagens kommer ikvälll, då laddar jag upp bilder från gårdagen också. Men ska stänga ner datorn nu, jag hör av mig ikväll. Med en storbild bomb, ska även försöka trixa lite med designen då. PUSS&KRAM!

I have work so hard, to be who I'm.

Vilken grym dag. Skolan gick bra, hade bara sköna ämnen och dagen gick snabbt. Efter skolan drog jag hem och sedan upp på stan med Emma, underbara tjej. Där mötte vi Elin och sedan Jonte. Saknade ungar! Sen gick bara dagen, vi levde livet på stan och hamnade tillslut på burgerking där resten av kvällen spenderades. Sedan följde vi dom båda till centralen och sedan gick Emma och jag hem till mig. Vi åt munkar och drack hallonsoda samtidigt som vi övade på några låtar. Gud tjejen, du är underbar, med dig vågar jag leva livet till max. Det kommer bilder ifrån när jag har lagt in dom i datorn. La jag mig precis i sängen nu och tänkte att jag kunde testa att mobilblogga ikväll. Det funkade ju iallafall, tummen upp på det. Men ska sova nu, för imorgon blir en lång dag. Först jobba och sedan fira syster. Vi hörs! PUSS ÄLSKLINGAR.

Lev livet, det går inte i repris.

Kom nästan precis hem och sitter nu och krigar med spanskaläxan. Var på stan med Emma, Seidi och Angelica. Lite senare kom Meriam och var med oss, underbara tjejer allihopa. Vi chillade runt på stan, levde livet och skämde ut oss. Precis som vanligt. Köpte en sådan här stor ballong och blåste in luften, så vi fick jätte gulliga röster, hihihi. Tjejer ni får mig skratta, på riktigt. Förresten så ska Angelica och jag ska köpa världens gulligaste armband, kär i dom. Får bli ett sådant imorgon. Förresten så köpte jag byxor idag också, jag lovar att bild kommer. Kvällen avslutades på burger king tillsammans med Emma, skrattandes & pratandes om allting. Ska fortsätta med spanskan nu, och sedan ska jag duscha. Jag hör av mig.








All i need, is you.

Skolan var skön idag, för en gång skull faktiskt. Och imorgon är det fredag, det gör livet bara ännu bättre. HAPPYFACE! Kom som sagt precis hem ifrån skolan. Nu ska jag springa ner och hämta Emma vid bussen och sedan så tömmer vi mitt kylskåp. Efter det så drar vi och möter Seidi & Angelica underbaringen. Så idag befinner jag mig på stan. Hindersmässan! Åh, grymt bra dag. Men måste springa nu. PUSS PÅ ER MINA ÄLSKLINGAR!



Ibland blir det inte som man tänkt sig.


Skolan rullar på, plugget dödar mig. Jag lever, med huvudvärk och har fuckat knä. Nu ska jag äta, sedan drar jag mig iväg till mamma jobb och sitter där och pluggar eftersom jag hatar att vara ensam hemma. PUSS BABES.

Min helg har varit toppen. Min lördag spenderades med bom bästa, och på söndagen så firade jag min syster. Angelica sov ju hos mig lördag till söndag, och gud vad den tjejen är bra, helt jäkla bäst. Skolan började ju idag och vi har fått nytt schema, haft två håltimmar första dagen. Det är livet. Fast schemat dödar oss. Kan berätta lite mer om det senare, för nu drar jag upp på stan och möter mamma. Ska hämta ut min telefon, jag har längtat som tusan. Kvällen kommer spenderas med en massa plugg. Men jag hör av mig då, måste springa nu. Lägger upp en låt så länge. PUSS BABES!


Det enda man vill ha, är det enda man inte kan få.

Så var det äntligen helg, något jag har längtat efter. Min helg kommer bli toppen, eller inte bara det utan grymt jäkla bra! Den har redan börjat bra, och kommer bara att bättras på. Gud vad glad sånt här gör mig. Skolan idag var faktiskt bra, älskar min underbara klass. Har inte jobbat mycket alls idag om jag tänker efter. Eller jo, på svenskan med Martin som gick hur bra som helst, (vi satt typ och snackade om allt & ingenting istället för att jobba = som vanligt) och sedan hemkunskapen då vi gjorde soppa. Efter skolan drog jag hem och syster hjälpte mig att fixa mina naglar, dom vart snygga faktiskt, för en gångs skull. Sedan drog jag hem och åt middag med familjen på pappas sida och min låsas storebror. Herregud, han är faktiskt lite knäpp. Efter maten så lyssnade jag när min lillasyster sjöng, och gud. Jag fick gåshud, hon är så duktig. Så idag är jag faktiskt en jätte stolt storasyster! Sedan så träffade jag Filip & Pontus en stund, typ bra killar det där. Imorgon ska jag träffa underbara Angelica och våra planer är så grymt bra, jag älskart! Just nu sitter jag i min stora dubbelsäng och kollar på tv på min nya plattv, med datan i knät. Åh det här är livet, verkligen. Nej klockan börjar bli ganska mycket och jag ska fortsätta kolla på filmen som just nu går på tvn. Sedan ska jag sova. Vart ett långt inlägg idag, hoppas ni stod ut :$ Jag hör av mig under morgondagen och då ska jag även försöka fixa designen.
GODNATT MINA ÄLSKLINGAR!




På bättrings väg..

Skolan var extremt trög. Slutade vid halv två och drog hem på dirren, satte mig i soffan och pratade med mamma. Hon är verkligen underbar! Vi skrattade som vanligt åt våra dåliga skämt och sedan gick jag och la mig och sov, mår inte helt hundra idag, eller inte alls bra rättare sagt. Vaknade upp för en stund sen och har suttit här och druckit cola sen dess. Tiden går så extremt sakta. Kollar fotboll på tv också, men usch vad uttråkad jag är, även fast det är en bra match. Kanske dags att öppna skolböckerna & börja plugga lite (?) Nej, det lät ännu värre. Kanske gå iväg och lägga sig i solariumet en halvtimme? Mina planer är helt borta och herregud vad jag är rastlös och nu tog min cola slut också. Alltså måste jag resa på mig och gå enda bort till köket för att hämta ny, åh vad ansträngade. Kommer typ dö halvägs. Åh antar att jag är tvungen att lyfta på arlset och gå iväg och hämta cola & sedan göra något vettigt åt mitt liv. PUSS ÄLSKLINGAR!




SJUKLING.

Stannade hemma ifrån skolan igår för att jag inte alls mådde bra. Mådde bättre under kvällen men vaknade upp idag & då var allting bara värre. JAG HATAR ATT VARA SJUK. Så därför spenderas min tid i soffan, kollandes på film. Gud vad barnfilmer är bra att ha ibland. Nej dags för mig att kolla film innan jag svimmar ihop här. PUSS ÄLSKLINGAR!


UNDERBARING.


I did it because i can.

Känner att jag är grym på att blogga, typ världens bästa. Jag bloggar kanske "lite för mycket ibland" också. Men jag lever, livet rullar på. Jag taggar redan helgen, och jag har världens bästa vänner. Samt världens bästa familj, undra vad jag skulle varit utan dom. Dagen har iallafall spenderats i sängen, på sjukhuset med farfar & på kyrkogården, en mysig dag med ett avslut på ikea. Sedan hamnade jag här, i en stor tjocktröja & mjukisbyxor, pratandes med underbara Jessica på msn. Imorgon är det redan skola och helgen har gått så sjukt fort, hoppas veckan går lika fort så att det blir helg igen. Nej, nu babblar jag om massa onödigt. Jag drar mig till tvn och checkar solsidan istället. HEJDÅ BABES!


BARA DIN DAG.

Idag är det din dag, bara din födelsedag. Du blir byxmyndig, straffmyndig & du får till och med cykla utan hjälm. Suttit och tänkt ett tag Jikar, att tänk om du & jag aldrig hade börjat snacka? Tänk om vi fortfarande bara sa hej i skolan, och sen inget mer med det. Vad vore jag utan dig? Du har hjälpt mig genom så mycket, du är jämt bara ett samtal bort. Du är en riktig vän, en underbar sådan. En som alla borde ha. Jag kommer aldrig kunna förklara hur mycket du betyder för mig, med dig mår man alltid bra och med dig skrattar man alltid. Du och jag tillsammans, då kan inget stoppa oss. Våran humor knäcker allt! Du är min bästa vän, en riktig bästa vän. Med dig kan jag vara mig själv. Jag trivs i din närhet och en kram utav dig får mig uppleva kärlek & närhet. Jag kanske säger det ofta, men orden är så sanna & har en sån otroligt stark betydelse av mig, JAG ÄLSKAR DIG! ♥





GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PLUTTEN!


LIVET LEKER.

Skolan idag, var hur bra som helst. ÄLSKAR MIN KLASS! Hade bara soft lektioner med håltimme sista, suveränt! Mattelektionen med Camilla var lätt dagens höjdpunkt, knäpp tjej det där. Drog upp på stan med Julia, Serina, Camilla och Hamida efter skolan. Vi köpte present till Jikar som fyller år idag, blir att gratta henne imorgon. Vi gick runt typ överallt och hamnade tillslut på MC, typ stället man alltid lyckas hamna på av någon konstig andledning. Efter det åkte jag hem med mamma & Kjell. Mamma och jag gick iväg och solade solaruim, typ det bästa som finns på vintern. Jag somnade och åh vad man blir avkopplad när man bara hinner tänka i lugn & ro, det behövs ibland också. Nu ska jag hoppa in i duschen och bli "fräsh" som Martin säger, haha. Imorgon är det sjukgymnasten som gäller, och gud vad jag inte vill dit, hatar sånt där. Nej, nu väntar faktiskt duschen. Vi hörs. PUSS PÅ ER MINA ÄLSKLINGAR!


Bild i repris, men så jäkla bra!

JAG SAKNAR DIG!

& jag skulle behöva dig mer än nånsin nu, världens bästa, jag älskar dig.
Jag vill att du ska veta att jag är grymt glad över att du & jag började snacka med varann, att just jag fick chansen att lära känna en person som dig. Någon som alltid finns där för mig, gör mig glad, ger mig styrka och visar mig den rätta vägen. Någon som förstår mig, vet vad jag menar, hjälper mig genom mina svårare situationer. Du är en ängel och jag vet inte vad jag skulle ta mig till i en del tillfällen om inte du fanns där för mig och hjälpte mig, jag trodde inte det fanns någon som du. Du ger mig inre styrka, som en tvillingsjäl.
/din bonde


OOOOOOOUPS!

Oj, vad hände med mitt fina löfte om att jag skulle börja blogga? Jag tror faktiskt det försvann, men jag försöker. Eftersom att vi inte någon "helt" fungerande dator så blir det ännu jobbigare. Första skoldagen igår, gick helt okej. Fattar bara att det är lika bra att satsa från början än att börja senare. Fick tillbaka min musikuppsats, MVG. Vart glad faktiskt, så som jag kämpade med den. Iallafall idag, så kom Angelica hem till mig efter skolan. Vi pratade en stund och sedan hängde hon med till konfirmationen, underbara tjej. Hon drog lika fort som hon kom och vi har inte gjort något speciellt där borta, vi pysslade. Älskvärda tjejer där borta på konfirmationen & verkligen älskvärda ledare. Just nu känner jag mig jätte hängig, så ska hoppa in i duschen nu och sedan försöka sova. Imorgon är det skola som gäller, sedan fotbollsprofil. Ska försöka komma igång lite smått igen, se om jag klarar av det. Aja, slutpratat nu. Ta hand om er babes. PUSS.


Man lever bara sitt liv en gång, så förfan..
Ta vara på dagen och gör det bästa av det, livet går inte i repris.

jag älskar dig snuttan

Utan dig är jag inte hel. Utan dig kan jag inte må bra. Utan dig är jag inget♥
/ www.jwnnie.blogg.se


HUVUDVÄRK & TANKAR.

Elin kom till mig klockan nio på morgonen igår och jag var typ död. Vi fixade oss, åkte upp till stan och gick till synsam. Elin skulle fixa linser & så. Efter det så gick vi runt två hela timmar på stan och gjorde ingenting, vi frös och usch. Efter det så tog vi bussen hem till Jennie, satt och snackade och var där ett tag. Sedan gick vi över till Pappa och satt där och pratade. Underbart! Idag vaknade vi upp, eller vi ställde klockan så jag var uppe vid åtta ungefär medans Elin sov till nio. Vi fixade oss och åkte iväg till mellringe med Jikar och Serina. Har varit där exakt hela dagen, kollat fotboll & gud vad jag vill tillbaka. Var med Laura nästan hela dagen med och jag har haft en klockren dag iallafall. Åt på Edessa och det är lätt LIVETS MAT! Elins systemkamera har varit med hela dagen så bilder det kommer, kanske ikväll. Eller ja, imorgon blir det nog. Nu ska jag dejta duschen, och sedan tror jag att jag ska sova. Jag lovar att uppdateringen ska bli bättre. Godnatt och sov så gott mina underbaringar. PUSS!

MAMMA, DU VET ATT JAG ÄLSKAR DIG!
Och om jag inte hade dig, skulle världen gå under.


03:07

Oj vad klockan vart mycket. Tiden bara försvann. Om exakt fem timmar kommer Elin gumman hit och ska sova här, typ awesome? OCh på torsdag sover jag hos angelica med, gud så jag längtar. Underbara tjej, vad jag saknar dig. Kommer bli klockrent, vi ska ha våran efterlängtade tjockiskväll :$ Och jag lovar att jag måste banta efter det. Jag har ju som sagt godis stopp också och jag har klarat mig än så länge, känner mig stolt. Nej kanske dags att stänga av datorn en stund. Vi hörs imorgon bitti, eller när Elin och jag har vaknat. Godnatt mina små änglar!


IMORGON GÄLLER DET...


... eller vänta nu, ska jag eller ska jag inte (?)

HEJ 2011!

Uppdateringen ska lätt bli bättre nu, det lovar jag er.
Nytt år, helt underbart! Det innebär:
Nya nyårslöften
- godisstopp
- börja träna mer & komma i form
- hålla kontakten med gamla vänner!! samt nya
- börja bry sig mer  
- bli en bättre människa
Nya löften
Nya chanser
Ny lycka
Nya möligheter
Nya vänner
Nya minnen
Nytt självförtroende
Nytt liv
(för min del)
Jag ser fram imot det nya året och hoppas inte det blir lika dåligt som det förra, okej allt var väl inte dåligt men iallafall det mesta. Min nyårsafton var helt suverän, tänker dock inte gå in på detaljer & så, men den var iallafall bäst, med stora bokstäver. Jag ska iallafall sträva efter mina nyårslöften. Men ville mest tala om att jag fortfarande "lever" och att nu jäklar drar vi igång med bloggandet igen! PUSS.


RSS 2.0