MUSIKEN PÅ HÖGSTA VOLYM

Ingen sovmorgon för min del, vaknade runt tio och var sjukt pigg, fanns inte på världskartan att jag skulle somna om. Låg kvar i sängen en stund, och hoppade sedan in i dusch för att vakna till. Lagade lunch till mig själv också, sedan så har dagen bara rullat på. Jag gjort massor utav grejer här hemma, rensat och fixat. Har precis gjort mig lite smått i ordning medan musiken rullar på hög volym. Nu ska jag bara vänta på mamma, sedan beger hon & jag oss ut på äventyr tillsammans med Eva för att införskaffa mig lite nytt till mitt nya rum. Lovely!


TIDEN GÅR OERHÖRT FORT

Gårdagen rullade på, jag och Martin skjutsade in hans föräldrar till Örebro vid femtiden och åkte sedan vidare hem till mig för ett snabbt besök hos lillasyster. Vi åkte sedan tillbaka till kga och handlade med mc och efterrätt. Hade en riktig myskväll tillsammans med hans syskon och hans otroligt söta hund, kollade på film (små deckarna) samtidigt som vi åt glass med banan grädde maränger och kolasås, innan våra magar kollapsa totalt. Martin lämnade mig vid ett och hämtade sina föräldrar igen, jag somnade så fort han kom tillbaka. Idag har vi bara legat i sängen hela dagen, ända fram till fyra då vi gick upp och åt en jätte mysigt middag tillsammans med hans familj. Vi satt sedan bara och pratade innan mitt hjärta skjutsade hem mig. Kom hem runt nio och har sedan dess degat i soffan. Förflyttade mig precis till sängen och ska strax sova, morgondagens planer är en så länge oklara, det enda som är planerat är en rejäl sovmorgon. Godnatt sötnosar!


LIVET ÄR FÖR KORT, FÖR ATT INTE LEVA DET FULLT UT

Godmorgon alla fina människor! Ligger just nu i sängen med min fina pojke bredvid mig. Hade en superbra dag igår, när han kom till mig så åkte vi och handlade godis. Sedan vidare till min pappa ett tag, för att umgås med dem & min älskade lillasyster. Åkte sedan vidare till karlskoga, vi köpte pizza och åkte sedan hem hit där vi kollade på film. "Bad teacher", helt okej film faktiskt. Efter det somnade jag i mitt hjärtas famn med smink och hela rubbet, mysigt att vakna upp dagen efter såhär. Nu ska vi alldeles strax äta frukost och sedan får vi se vart denna dag tar oss! Have a nice day, puss & kram.


EFTERLÄNGTADE HÖSTLOV!

Dagen har hittills bara börjat, och den har varit toppenbra. Jag är superglad, har varit det hela dagen. Skolan rullade på, hade roliga lektioner och avslutade dagen med att kolla film, älska mig. Har sett den tidigare, den är verkligen underbar. Kom hem till en sjuk mamma så har suttit och pratat med henne ett tag nu, hon är världens bästa. Nu ska jag packa lite smått och sedan ska jag invänta min extremt fina pojke! Vi hörs lite senare, jag har förfan höööööstlov!!


UNDERBARA DAG!

Plugget är klart, det är en lättnad som sprids i kroppen och med ett leende på mina läppar. Min dag har varit otroligt bra. Skolan rullade på, precis som vanligt. Jag älskar torsdagar, den kortaste dagen i veckan med endast fyra lektioner. Språkval, matte, musik och teknik. På musiken hade vi en klockren lektion, satt och lyssnade på när några killar i min klass spelade gitarr. Så otroligt grymma!! Efter skolan hoppade jag upp på cykeln och cyklade hem, hann precis börja plugga lite smått innan mitt hjärta kom förbi. Sedan kom Elin förbi, dem båda lämnade mig vid femtiden ungefär och då käkade jag lite mat. Färgade sedan mitt hår, duschade och har nu precis skickat in inlämingsuppgiften för SO:N. Ska nu börja packa lite smått, eftersom jag beger mig mig till Karlskoga hela helgen och umgås med min underbara pojkvän! Musiken har varit med mig exakt hela dagen, i hörlurar & mina högtalare här hemma. En dag uan musik, finns inte ens på världskartan. Blev nu ännu gladare när jag såg att klockan inte var mer än tjugo i nio, gud vad jag tycker om denna dag!!


GÄSTBLOGG!

Hejhej feven här sitter med Sandra och ebba och har matte snart har vi musik sen lunch iaf så ville jag bara säga att jag är bäst puss hejdååå


KÄNNS SOM NATT NÄR MAN VAKNAR

Godmorgon sötnosar! Jag har precis vaknat upp, börjar nio idag, skönt med sovmorgon. Min säng kändes extra stor inatt då eftersom jag sov själv, igår sov mitt hjärta hos mig och dagen innan sov min lilla elin hos mig. Ska göra mig i ordning lite smått nu, och sedan kanske äta frukost! Vi hörs lite senare.


NYA IPHONE UPPDATERINGEN..

Kul att exakt ALLA, (ta in alla) mina appar försvann. Min telefon är konstig och tom nu. Jag är så förbannad, samtidigt som jag är ledsen. Mitt zoo, templerun och allting är liksom bara borta. Jag kan inte heller göra mitt älskade lilla svarta hjärta, för då blir det något jäkla kort. Jag råder er, uppdatera inte eran iphone!!!!!


PLUGGANDE TJEJ..

Plugget går kalasbra. Är alldeles strax klar med svenskainlämningen, så snart kan jag trycka på skicka knappen och lämna det. Härlig känsla, och det känns faktiskt bra. Tog ett litet break förut och åt tillsammans med mamma och syster. Sedan har jag suttit fastklistrad framför datorn och pluggat, med spotify på full volym. Man blir mer inspirerad med musik, och pluggar mycket bättre då. Uppdaterar min iphone nu också, till det nya, så får vi se hur det blir. Så ska jag rensa den och fixa med massor utav musik imorgon! Den behövs verkligen rensas. Ska strax hoppa in i duschen och sedan bara ta det lugnt. Ska kämpa med de sista nu, hörs senare!


INTE MÅNGA DAGAR KVAR NU..

Det är mycket som har hänt nu, och jag har den senaste tiden bara spenderat tid till plugg. Skolan tar verkligen över mitt liv. Livet rullar annars på bra. Jag försöker leva det fullt ut, man är ju ändå bara "barn" en gång. Vad har jag gjort idag då? Har haft en ganska bra dag i skolan ändå, dagen gick fort och jag kunde vara med på idrotten utan att känna någon smärta i mitt knä, det var lycka. På lunchen hängde jag även med mitt hjärta till MC för att han skulle äta lite. Sista lektionen spenderade jag tillsammans med brudarna i ett klassrum med superbra musik. Vi hjulade, skrattade, gjorde "kullebyttor", sedan skrattade vi lite till, försökte med lite armhävningar och så skrattade vi ännu mera. Påvägen hem så tog jag ett pepp talk med min fina vän Agnes, och gjorde upp lite planer inför lovet. Som inträffar om exakt två skoldagar, jag längtar så otroligt mycket! Men två dagar dit som sagt, och två inlämningar ska göras, i svenskan och so:n. Det ska jag hålla på med idag, sedan ska jag även färga mitt hår. Kanske baka en kladdkaka också, för hur gott lät inte det?
Dags att sätta igång så man kommer någon vart, så man kan få lite fritid iallafall.


TRE MÅNADER!

Hej alla sötnosar! Har just nu matte, men fattar ingenting utav genomgången, får plugga hemma istället, man lär sig mer då. Min lördag var superbra! Spenderade den med Martin och mestadels med min lillasyster. Vi bakade kladdkake muffins och Tobbe kom då över på en liten fika, mysigt. På kvällen gick min familj och Martin ut och åt, och på kvällen var jag och mitt hjärta barnvakt åt Nellie. Det blev kaffelatte och muffins för att hålla sig vaken, samtidigt som madagaskar 2 rullades på tv:n. Vid tolv hämtade vi pappa och dom på stan och sedan åkte vi hem och sov, vilket var riktigt välbehövligt. Söndagen spederade jag på Marieberg och Ikea, med Martin Ida och lilla mamma. På kvällen så bakade vi igen, äppelpaj och vaniljsås vilket jag och Martin misslyckades med, totalt. Vi satte oss sedan i soffan och spenderade söndagskvällen framför tv:n. Så min helg har varit superbra, verkligen. En hel helg med familjen & pojkvännen, finns det något bättre? Idag har även jag och Martin varit tillsammans i tre hela månader, jag tycker verkligen om dig så mycket! Min alldeles egna ♥ Nej, dags att göra något vettigt av denna lektion. Slutar vid tre, så vi hörs när jag är hemma istället. Ta hand om er, puss!

En vän är en person som kommer när andra försvinner


- EN DAG I TAGET

Hade en jätte mysig kväll igår med familjen, eller spenderade den mestadels med min älskade lillasyster. Åt iallafall middag, kollade påfilm med syster och sedan så avslutade jag och hon den sittandes framför datorn sjungadens Justin Bieber, samtidigt som vi spelade temple run. Underbara fredag helt enkelt. Vi la oss vid tio båda två, hon sov hos mig. Kändes tryggt att höra hennes andetag.

Idag gick jag upp vid halv nio och hjälpte henne att göra sig i ordning, åt sedan frukost med familjen och har nu precis duschat. Ska nu gå upp ur sängen och göra mig i ordning, ska nog träffa Martin idag. Även springa över gatan för att ge min supervän Tobbe en kram. Hans tjej bor mittimot mig så det är inte alls långt! Ikväll ska jag ut och äta tillsammans med familjen också. UNDERBARA HELG, HELT ENKELT!

Jag och min bästa Tobbe!


"VARFÖR BLIR ALDRIG TIDEN SOM DÅ?"

Har packat klart nu, och nu är det bara rummet som ska städas snabbt innan han kommer. Har egentligen planer inför kvällen, men vet inte riktigt vad som sker. Tror inte det blir så, pågrund utav en andledning, ska nog ha en hemmakväll med familjen istället. Ta ett bad, äta massor utav godis och dega framför en film. Lägga sig tidigt och bara sova, sova ut och sova länge. Jag har glad idag, även fast jag har lyssnat på depp musik exakt hela dagen. - till och med nu. Nu ska jag inte tråka ut er längre, byeeeeeeeee =)


SKOLAVSLUTNINGEN -11
jag, motaz, ayat & wolid


DET ÄR FREEEEEDAG!

Underbart, så underbart. Veckan har gått fort, men ändå segt. Ska nu börja packa, ska till pappasen i helgen och altså bosätta mig i björkhaga. Helgens planer är oklara, men jag är glad för att blogg.se fungerar igen! Vi hörs senare. Puss på rumpan!

JA, JAG SKA SKÄRPA MIG & BÖRJA BLOGGA IGEN, JAG SKA, JAG SKA..

Ligger just nu i soffan, och har en fet jäkla huvudvärk. Ska alldeles strax springa iväg till ICA för att köpa hårfärg med mamma, imorgon blir jag brunett! Eller?!?! 


EN MÅNAD SEN VI PRATADE IDAG.

"jag älskar dig,
men hatar dig.
för du tog en del av mig"


DEPRIMERAD TJEJ

Jag har huvudvärk. Jag mår illa. Jag har feber. Jag vill ha mat. Jag har långtråkigt. Min dator har inget minne kvar, alltså kan jag inte kolla på någon film. Min nagel har gått av, RAKT PÅ MITTEN, den längsta jag hade. Jag vill inte vara sjuk. Jag har ångest. Sen vill jag ha mat, ännu en gång. Gärna MC. Just nu kan livet ta sig någonstans..


EN HEEEEEL LÅNG DAG!

Vaknade upp imorse och kände mig inte alls bra, hade feber. Men gjorde mig i ordning och hoppade upp på cyklen för att bege mig till skolan tillsammans med Serina. Dagen har gått fort på något sätt, men ändå långsamt. Hade även NO-provet, det väl helt okej. Sista lektionen hade vi konstärslära på bilden, helt okej det också. Jag cyklade hem, har varit frusen exakt hela dagen. Kröp ner under en stor filt i soffan och kollade på OTH. Sedan har kvällen bara rullat på, jag har fått hem mina kläder som jag har beställt ifrån hm, (mycket nöjd) ätit god mat tillsammans med familjen och sedan pluggat. Imorgon är det en lång dag, slutar inte förens fem i fyra och efter det så har jag utvecklingssamtal. Men imorgon, det är imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Vi hörs imorgon, men när, det får bli ett mysterium.. Ta hand om er!


~ jag förstår inte hur du kan lyckas göra mig
sådär glad när allting känns skit.
du är verkligen en sådan underbar människa.
du är min bästavän, samtidigt som du är min stora kärlek ♥


ÄNTLIGEN BLOGG-APP TILL IPHONE!

Eller är det kanske bara jag som är seg?.. Har inte en aning, men upptäckte denna nyhet nu iallafall och blev superglad. Detta innebär bättre blogg, med mycket mer inlägg med bilder osv. Dags att sova på riktigt nu, godnatt, my lovers!


Efter en hel dag med plugg säger jag nu go...

img_4364 (MMS)

Efter en hel dag med plugg säger jag nu godnatt.


"IT'S OKEY, TO NOT BE OKEY"

Jag är tillbaka. Ska nu skärpa mig, jag vet att jag har sagt det tiotusen gånger förut, men nu har jag faktiskt saknat min lilla blogg. Min alldeles egna öppna dagbok. Min helg har varit toppenbra, har spenderat den min mitt lilla hjärta Martin. Jag tycker om dig så himla mycket! Har även träffat massor utav bra människor, som min älskade kusin Jennie, samt hennes lilla pojkvän Amar, Tobbe, Filip och sedan har jag spenderat ganska mycket tid med min lillasyster faktiskt. Har varit på marieberg, gästat karlskoga ett litet tag och min söndag bestod bara utav massa spel på mobilen & wii spel tillsammans med lillasyster & pojkvännen. Livet går bra nu.

Nu har jag precis kollat det sista avsnittet på modelljakten, som går på kanal fem play. Ska nu öppna skolböckerna och spendera hela min kväll till det, NO prov imorgon så ska försöka få in lite fakta i min lilla hjärna.
Vi hörs lite senare!


RSS 2.0