DET GÖR ONT ATT BITA SIG I LÄPPEN

Varit en hel grym dag! Började dagen med skola, precis som vanligt. Var inställd på att det skulle bli en vanlig måndag, men det blev det inte. Efter lunch drog vi upp på stan och gick på teater, där några clowner spelade huvudrollen. När vi var klara på stan så åkte jag hem och började att plugga lite smått. Träffade även en godhjärtad människa för att prata lite med honom snabbt emellan plugget, jag ställer alltid upp för dig! Jag mötte upp Serina en stund senare och vi begav oss till varberga skogen och sprang lite, hon har ju mycket bättre kondition än mig kan jag ju tala om. Herregud, det märks att mitt knä har stoppat mig. Men nu ska vi köra igen, redan imorgon kväll ser ni redan oss i spåret igen! När vi kom hem så försökte jag plugga lite, gick som det gick. Måste verkligen ta tag i allt plugg nu, det är ett måste med stora bokstäver. Redan imorgon är det gymnasium mässan, jag har ångest och en klump i magen. Redan imorgon ska vi börja fundera på att välja våran framtid. Jag vill inte riktigt fundera på den fråga, men antar att man måste. Vuxenlivet är närmare än vad man tror. Nog pratat om det, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måla naglarna. Efter det lägger jag mig i sängen för att sova.
Natti, sov så otroligt gott!

~ livet är inte alltid det bästa, antar att det bara är att accpetera.

NU KOMMER NI ALLTID VARA ETT EXTRA STEG NÄRMARE MIG. ÄLSKADE MORMOR & MORFAR ♥


DOM UNDRAR VART DU KOMMER IFRÅN

Har sovit ett dygn ungefär, om man räknar ihop alla timmar. Underbart! Gick upp vid halv elva ungefär, och har sedan dess tagit mig en lång dusch, kollat några avsnitt OTH, ätit god hemmagjord mat, (man börjar tröttna på snabbmat efter att ha ätit det i en vecka och gått upp 8kilo) sedan har jag bara tagit det lungt. Har precis gjort mig i ordning, bild på dagens facelook och outfit kommer senare under dagen, så håll utkik! Våra gäster kommer efter fem och framåt, fullt hus here we come. Ska nu fixa det allra sista och sedan spendera lite tid att tänka på mitt lilla hjärta, jag saknar min prins alldeles för mycket! Vi hörs senare.


I'M HOME BITCHES

Precis som rubriken säger så är jag hemma. Äntligen på något sätt.
Har saknat gamla kära fina Örebro!
Har en underbar vecka, och inte mer än så helt enkelt. Har sovit hela denna dag och det tänker jag fortsätta att göra nu. För att komma in i rätt tids skillnad tills imorgon. Min storasyster fyller år idag, så grattis till henne, världens bästa! Vi ska fira henne imorgon, våran lägenhet kommer att blidas till ett hav fullt av människor. Nu är det dags att sova, igen. Godnatt!

GÖSTA DE UNDERBARA FÅRET!

Tjoho! 
Sandra har nu haft ytligare en underbar dag i värmen, där hon har vart och shopat och legat på stranden hela dagen.
jag fick även ett mms från gösta och de andra Granbergarna!


och för er som inte vet är Gösta ett får som är en minidammsugare. (han på bilden)

Idag har vi vart tillsammans i två månader! Love U! <3

VARMT OCH SKÖNT!

Hejhej Martin här!

Sandra har nu landat i kreta och de roliga är att jag såg flygplanet på morgonen, eller tror de iaf! och där hon har över 30 grader varmt bor brevid poolen och havet! hon har de alltså super bra! och de är hon värd!
jag kommer lägga in fler inlägg om vad hon har för sig där nere hoppas jag på iaf! så är de nå speciellt ni vel veta så kommentera! :)
Saknar henne redan och de vet ja att de är jag inte själv om!


de bästa med att jag skriver på hennes blogg är att jag får välja bilder så de blir kanske en del gammla bilder. som den här den är från när de va iväg sist!


DU ÄR DET FINASTE JAG VET

Idag är det ingen vanlig dag, utan idag fyller mitt hjärta år!
Det är bara din dag, och jag hoppas verkligen att du fick uppleva den, precis som du ville.
Under den senaste tiden har vårat förhållande blivit starkare, och det gör mig trygg.
Du visar verkligen mig äkta kärlek, och du får mig känna närhet.
Varenda sekund utan dig, känns som en evighet.
Jag är så glad att jag har dig Martin, så tacksam att du bara är min.
Du kommer aldrig att förstå hur mycket du faktiskt betyder för lilla mig.
Jag vet att det här bara är ord, massa konstiga bokstäver och egentligen ingenting
utav det jag känner för dig, för det är obeskrivligt.
Att veta att du är min, och jag är din.
Det är äkta kärlek för mig.
Jag älskar dig, världens bästa.
Grattis på bara din dag ♥
"tell the world that i have found the right one. the real boy who loves me for who i am".


EN HELG, MED MYCKET KÄNSLOR

Min fredag var mycket fin, men också oerhört sorgsen. Jag tog farväl utav min lilla älskade farfar då, kan nog inte fatta att han har lämnat jorden ännu. Det känns tomt och det kommer ta sin lilla tid för att få in det i mitt huvud. Samma dag var det exakt ett helt år sen som min morfar lämnade oss. Det var som sagt en jobbig dag, men mycket känslor inblandat. Kvällen spenderades hemma hos Jennie, men släkten på pappas sida. Vi åt lite mat, pratade och försökte smälta dagen. Hela kvällen avslutades med att jag och Jennie la oss i hennes säng och pratade, om allt mellan himmel och jord. Hon är verkligen en toppen tjej med ett stort hjärta.
Lördagen spenderade jag hemma, under en filt och bara kopplade av. Kollat på massa OTH avsnitt och på kvällen var jag på kräftskiva tillsammans med min lilla mamma hemma hos Moa. Hur mysigt som helst. Vi åt massa gott, jag och Moa spelade xbox och hade en mysig kväll helt enkelt. Mamma och jag tog en taxi hem och jag spenderade hela min natt med att prata med Martin, Robin och Olle på skype. Robin lämnade oss vid två, och vi andra fortsatte att prata ända till halv sex, så jag somnade sött.  Två helgrymma killar!
Idag
har jag haft en riktig hemma dag, gått runt i mjukiskläder från morgon till kväll. Har kollat massa OTH avsnitt och även hunnit med att plugga. Nu ska jag alldeles snart sova, för imorgon har jag mycket att göra. Jag praktiserar från tio till sex, sedan ska jag fixa ett par saker på stan innan jag beger mig hemåt för att spendera tid med mitt hjärta. Nu ska jag sluta tråka ut er med vad jag har gjort i helgen och lyssna på musik istället.
Vi hörs imorgon, sov så gott.

~ världens bästa farfar, vila i frid ♥


Time to enjoy the simple things in life.

Tjatja! 
Läger bara in ett kort litet gästinlägg på min underbara flickväns blogg!
Och under nästa vecka kommer jag också att va här inne och skriva lite om jag hinner. för då kommer hon va upptagen med andra roliga saker, så kommer kanske skriva va hon har för sig, så får se lite. och kom ihåg att jag är ju inte direkt den som är bäst på att blogga men ska väl försöka så gott jag kan, och som sagt de är ju friviligt att läsa! så skippa all negativ feedback. 

Enjoy the life så hörs vi snart igen!

Love U!
//Martin <3




IBLAND RÄCKER INTE BARA KÄRLEK TILL


/ break.


BITAR IFRÅN LILLA MIG, FÖRSVINNER MER OCH MER

img_7596 (MMS)

Med en stor klump i magen, med en huvudvärk som ger en enorm smärta och med tårar som bränner innanför ögonlocket så säger jag nu godnatt. - imorgon kommer att bli en utav dom värsta dagarna, i hela mitt liv.


"JAG VILL INTE UPPLEVA MORGONDAGEN"

img_0703 (MMS)

Haft en underbart bra dag på praktiken, i love it! Jag slutade vid halv sex, cyklade hem och har hittils spenderat tid med min kära mor. Vi beställde mat förut, pizza!!! Som är påväg hit nu, mums, är faktiskt hungrig. Efter det ska jag plugga, innan jag ska hoppa ner under en stor och fet filt för att kolla på OTH.


GODMORGON

img_7202 (MMS)

Ska alldeles snart hoppa upp på cykeln och bege mig mot praktiken. Musiken är på, det är mycket skönare att cykla då tycker jag, haha. Bjuder på dagens outfit. - till det, mina låga blåa converse!


GIVANDE DAG!

img_6342 (MMS)

Mötet förut gick bra, eller det hoppas jag iallafall. Efteråt tog jag och mamma en promenad hem, kändes faktiskt skönt att få lite frisk luft. Vi åt god mat, och sedan kollade jag på OTH när det plötsligt ringer på dörren och Martin och Olle stod utanför, blev chockad men ändå superglad! Dom var här ett tag, sen åkte dom och då passade lilla jag på att plugga. Sen kom dom tillbaka, och vi åkte och hämtade min syster. Dom hängde med upp och vi har suttit i mitt kök allihopa + min lilla mamma och pratat massvis hela kvällen, så sjukt bra är ni! Vi har en del att se framemot iallafall, och det kommer att bli crazy. La mig precis i sängen och ska nu försöka sova för att ta mig upp till praktiken imorgon, jag håller tummarna för att det går! Ska höja volymen på musiken nu och sedan stänga av verkligheten och sova, vi hörs imorgon! Stor godnatt kram på er!


EN LITEN SJUK OCH ORK-LÖS TJEJ

Kul att inte man inte kunde sova på nästan hela natten, det suger verkligen. Ännu värre är det när man vaknar upp, och mår ännu dåligare än vad man gjorde när man gick och la sig. Blev en hemmadag för mig idag också, men idag har illamåendet gästat mig också. Vad har jag gjort idag då? Sovit, vilat, sovit, vilat, kollat två avsnitt med OTH, sovit, tagit mig en dusch, försökt att plugga lite och sedan hamnat helt slut i soffan. Det är sjukt vad dåligt med ork man har när man är sjuk. Ska nu försöka att samla ihop dom sista krafterna jag har och försöka få i mig något att äta, det behövs känner jag. Magen kurrar! Senare, (om några timmar) så ska jag iväg på ett litet möte, tar med min min underbara mamma som sällskap. Så måste ladda upp mina batterier tills dess. Nej, nu kurrade min mage idag, dags för mat!


IMORGON ÄR EN NY DAG.

img_1185 (MMS)

Dags för mig att släcka och sova nu, är faktiskt oerhört trött så hoppas att jag somnar ganska fort. Godnatt sötnosar och sov så otroligt gott. - glöm inte att drömma sött.


TV - SOFFAN!

Har spenderat min lilla kväll i tv soffan tillsammans med min lilla mamam & syster. Har kollat Idol, och nu kollar vi på Kaos i Båstad. Haha, vilket program alltså. Jag mår fortfarande inte bra, så jag blir hemma imorgon också. Surt, det suger verkligen. Ska fortsätta kolla tv nu, hörs senare!

LOOOOOOOOVE!


ALVEDON, MIN BÄSTAVÄN ♥

Har hittils inte gjort ett enda skit, legat i soffan med ett tjockt duntäcke och bara tagit det lugnt. Har ätit lite glass, det är det enda jag har fått i mig, ingen matlust alls. Skolarbetet har också bara blivit liggandes, jag har verkligen ingen ork. Känns som att jag är sjukare nu, än förut. Det går iallafall inte åt rätt håll. Ska fortsätta prata lite med en extremt saknad vän på msn just nu så hörs vi lite senare.

VART HAR SOMMAREN TAGIT VÄGEN!?

img_9022 (MMS)

Har förflyttat mig till vardagsrummet och kollar just nu på sjunde himmelen, underbara program! Önskar jag kunde samla kraft och gå och baka ihop en kladdkaka, och sedan börja plugga, har så oerhört mycket att göra.  Orkar egentligen inte - men vill man, så går det!


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA ♥

img_3493 (MMS)

Bjuder er på en bild på mig och min lilla mamma! Idag blir en hemmadag för mig del, som jag ska spendera i sängen tillsammans med mina två bästavänner alvedon & nässpray. Mår som sagt fortfarande inte bra, vilket suger. Ville ju inte missa praktiken. Men ska vila nu och hoppas på att må lite bättre under dagen. Hörs då!


DAGS ATT SOVA!

img_4930 (MMS)

Körde på denna lilla outfit idag. - till mina vita  converse. La mig i sängen för en stund sen och har precis pratat i telefonen med mitt hjärta, vi sa godnatt och nu tänkte jag sova. Vi hörs imorgon, då jag hoppas på att vara piggare än nu. Sov så otroligt gott!


SJUKLING.

img_4076 (MMS)

En gullig bild på smurfen ifrån min lunch idag som jag tog tillsammans med mina små bönor. Sitter just nu och kollar på tv med mamma och syster, mysigt. Fick sluta vid femtiden idag, har verkligen haft en toppendag på min praktik, trivs jättebra & är super taggad inför mina två veckor som jag ska spendera där! När jag cyklat hem, i spöregn så bytte jag om och somnade sedan i kökssoffan, haha. Mår inte alls bra, är genom förkyld, ont i halsen och har feber. Så har bara tagit det lugnt nu ikväll, tagit ett par alvedon och försökt pigga på mig. Ska snart gå och lägga mig och försöka vakna upp imorgon och må lite bättre, vill ju verkligen inte missa praktiken!


FOTO 7:AN!

img_1803 (MMS)

Befinner mig just nu på foto 7:an där jag gör min lilla praktik. Jag trivs superbra och det är verkligen världens bästa personal. Slutar runt sex, om inte tidigare. Vi hörs då, puss!


TAGGAD TJEJ.

img_5540 (MMS)

Sitter i min soffan och läser tidningen haha, fördriver tiden litegrann. Har precis sminkat mig & plattat håret, ska nu sätta på mig ett par strumpor sedan är jag klar. Vi hörs lite senare, ville bara säga godmorgon!


KLOCKAN TICKAR.

Sandra, SOVA var de. SOVA. Och jag sitter fortfarande uppe, kommer inte orka upp imorgon, har fastnat vid den där jäkla underbara musiken igen. Måste stänga ner nu, nu. ETT TVÅ TRE, HEEEEJDÅ!

"VARFÖR.. DET ÄR EN FRÅGA SOM JAG STÄLLER MIG SJÄLV TUSEN GÅNGER OM, VARENDA LITEN DAG"

Har jobbat med designen lite under kvällen, det får duga så länge. Jag får helt enkelt fortsätta en annan dag! Har suttit vid datorn nästan hela kvällen, samtidigt som min spotify har rullat om och om igen. Nu ska jag alldeles strax försöka att sova, klockan är ändå ganska mycket. Imorgon är det första dagen på min praktik. Jag ser så framemot det något oerhört mycket, ska faktiskt bli riktigt spännande & kul! Jag håller tummarna.

Ska lyssna klart på denna underbara låt som just nu spelas i mina hörlurar och sedan släcka & sova. Vi hörs imorgon helt enkelt, pöss & kram.


MIN LILLA HELG

Fredag: Jag gick i skolan som vanligt, slutade ganska så tidigt och gick sedan hem och somnade i soffan. När mamma kom hem från jobbet så åkte vi ut till Marieberg och Ikea, jag fick med mig lite smått & gott hem, är mycket nöjd. Tack älskade mor! ♥ När vi kommit hem så kom mitt hjärta förbi, vi satt och pratade hur länge som helst. Sedan mitt i natten började vi plocka på mitt rum, ta fram massa gamla saker och gå igenom det, haha läskigt hur mycket tiden har förändrats. Han lämnade mig vid fem på morgonen, och jag somnade på en gång efter det.
Lördag: Tog en rejäl sovmorgon till tolv, sen väckte mamma mig. Jag gick upp och förflyttade mig ut till vardagsrummet där jag låg och sov i några timmar till, sova måste vara en utav de bästa sakerna som finns. På eftermiddagen, (när jag kommit upp & vaknat till liv) så gjorde jag mig snabbt i ordning för att sedan åkte hem till mammas kompis på landet. Vi tog en fika och satt ute och pratade, hur mysigt som helst. Hon bor precis vid vattnet, åh underbart. När vi åkte därifrån så hämtade vi upp mitt hjärta, vi åkte sedan och handlade mat innan vi fortsatte hem till mig för att spela Monopol. Jag var så grymt duktig att jag vann, (eller så är det bara för att jag är bäst?) När vi spelat klart så gick vi nästan och la oss på en gång, jag mådde inte alls bra och därför kändes det extra bra att somna i Martins famn.
Söndag: Vaknade upp, vi flyttade oss ut till soffan för att kolla på Friidrott. Sedan lagade jag och Martin mat, så duktiga som vi var. Han lämnade mig vid fyra tiden. Jag saknar honom redan, han är så bra. Min lilla prins! När han hade dragit så satte jag mig och pluggade ett tag, innan jag bytte om och tog en powerwalk med mamma & syster. Hur skönt som helst, ska försöka att göra det varenda kväll nu. När vi kom hem tog jag mig en dusch, känner mig som en ny människa nu. Sen har tiden bara rullat på, jag har spenderat min lilla kväll sittandes framför datorn och gjort allt och ingenting samtidigt som musiken har rullat. Jag har haft en toppen helg helt enkelt, nu ska jag ladda upp batterierna för en helgrym vecka. Jag är taggad!

POWERWALK

img_2129 (MMS)

Kom hem för en liten stund sen, var ute och tog mig en promenad tillsammans med mamma och syster. Ska snart hoppa in i duschen, ska bara vänta på att min syster färgat klart sitt hår, vilket verkar ta en evighet, haha. Efter duschen ska jag fixa mina naglar och börja med en ny design till bloggen, så vi hörs lite senare!


EN BILD, SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.


SKÖN HEMMAKVÄLL!

img_0695 (MMS)

Tog oss en mysig fika ute på landet förut, satt ute och pratade också. Dom bodde precis vid vattnet vid ett jätte mysig hus, var faktiskt jätte härligt att åka dit. Vid sex eller något så åkte vi handla mat & sen hämtade vi upp mitt hjärta. Kvällen har spenderat i soffan, samtidigt som vi har spelat Monopol. Vem vann dåra? Jo kungen själv (JAG). Jag är stolt! Känner mig inte alls bra heller, känns som att jag kommer ligga mega sjuk imorgon, så ska tvätta bort sminket nu och ta några alvedon. Sen ska jag lägga mig i sängen, och somna i Martins famn. Vi hörs imorgon, godnatt sötnosar!


MOT LANDET!

img_2488 (MMS)

Drar iväg med mamma och syster nu till mammas kompis. Ska ta en fika och mysa lite på landet. Vi hörs lite senare!


INGEN SKOLA PÅ EVIGHETER, LALALALA

Kom hem från skolan för bara en liten stund sen, ska nu ta mig något att äta och sedan ska jag bara ta det lugnt, ta ett djupt andetag. Ingen skola på två veckor, hur skönt som helst. Tiden går så oerhört fort, jag har redan gått två hela veckor i nian. Störst på skolan, men minst ändå. Funderar på att börja trixa lite med en ny design, eller om jag ska kolla ett avsnitt OTH. Ska iallafall iväg en sväng med mamma sen, mysigt att spendera tid med henne, bara hon och jag, min älskade lilla mamma. Nej, ska äta nu, är jätte hungrig! Vi hörs sen! 

~ mitt hjärta! ♥ & såhär trött känner jag mig just nu, speciellt när huvudvärken dödar.

ENORMA HUVUDVÄRK

img_6908 (MMS)

Har egeiska lektion just nu, så SERIÖS att man inte somnar alltså. Jag sitter och pratar med lilla Calle istället, just nu är samtalsämnet kebab, hur gott som helst. Denna lektion slutat snart och då antar jag att vi har en kort rast innan det är dags för SO prov, åh d-ö-d-a-m-i-g!


UNDERBARA FREDAG ♥

img_8578 (MMS)

Har NO i en kvart till, sen har vi träslöjd. Nyss tog mina super braiga klass skolkort, men jag såg ut som ett klappmongo-.- Nu ska jag fortsätta måla med Julia och Serina, vi hörs sen!


I LOVE YOU!

Fick en överdrivet fin present idag, ifrån en överdrivet fin pojkvän.
Jag har sådan tur att jag har dig, att jag fick chansen att kalla dig just min, bara min.
Ingen kommer nog att förstå hur mycket du egentligen betyder för mig,
för det kan jag inte ens själv göra. Igår var verkligen ett gigantiskt stort tecken på att jag faktiskt inte
 klarar mig utan dig.
 Du ställer jämt upp och kommer alltid med ett bra svar.
Du får mig kämpa och aldrig ge upp förens slutet har kommit, du är alltid den
peppande pojkvännen som alltid välkomnar mig med en öppen famn.
Inga ord kan beskriva dig, eller det vi delar tillsammans. Jag är så stolt
över att få gå hand i hand med dig, visa att du är min. Jag vill visa världen det,
att vi hör ihop och att jag har hittat rätt. I din famn, det är där jag hittar både
närhet, kärlek och värme. I din famn, det är där jag somnar som bäst.
Du har ett hjärta utav guld och har en sådan fin insida som ingen människa har,
och utsidan detsamma. Jag är så glad att jag har dig min lilla prins, så glad!
Från första stund vi delade tillsammans, så har du varit mitt lilla hjärta.
& det kommer du förbli.
Tänk om jag kunde förklara med hur hur mycket jag tyckter om dig, och
hur mycket jag verkligen älskar dig, tänk om det gick. Men det går inte,
för inga ord räcker till, inga alls. Det är en känsla som förblir obeskrivlig.
Jag har sagt det många gånger tidigare,
men jag menar det ifrån djupet utav mitt hjärta.
Du är världens bästa pojkvän Martin, världens bästa pojkvän!


APELSIN JUICE ♥

img_7891 (MMS)

Sitter i solen tillsammans med Sara och dricker juice med apelsin smak, samtidigt som vi väntar på att tekniken börjar. Våran sista lektion för dagen. Jag njuter!


KORT SKOLDAG

img_5718 (MMS)

Spanska första lektionen idag, hjärnövning på hög nivå. Har kort skoldag idag, hur skönt som helst. Vi hörs senare, nu ska jag jobba tillsammans med lilla söta Amanda!


RSS 2.0