Äntligen..

Jag har precis slutfört mina två sista uppgifter för denna termin, o det känns helt jäka underbart. 
Lite stolt är jag faktiskt över mig själv, att jag hunnit klart med allt o alla arbeten innan jullovet trots att jag legat efter i flera ämnen (då jag började senare i min klass pågrund av att jag gjorde ett byte i början av terminen). Men jag har lovat mig, och kan lova många fler gånger att från den första dagen på nästa termin ska jag plugga ihjäl mig. Nu när jag går på gymnasiet så läser man ju kurser och när du är klar med en kurs så får du ett betyg i den, och sedan är det bara att acceptera det betyget, inget att göra åt. Jag ska verkligen visa vad jag kan och vad jag går för.., för jag vet att jag kan! 
 
Annars då, sex små dagar kvar till årets mysigaste dag. Julafton! Min julafton ska som alla andra år tidigare firas ute på landet tillsammans med världens bästa släkt, och på kvällen firas den hemma hos min älskade mamma. Mysa med god mat, glögg, pepparkakor, kalle anka på tv och bara varandras glada miner och närhet. Gå upp på morgonen och kolla på sista avsnittet av julkalendern samtidigt som man dricker julmust och äter knäck. 
Om jag längtar?..
Det är nog mer än längtan för tillfället. 
 
Ska nu stoppa i mig något att äta och sedan blanda till protein pulver för att ta en tripp till gymmet en sådan här fin tisdagskväll. Triceps och bröst står på schemat idag, let's go! 
 

RSS 2.0