IDAG MIN FINASTE ÄNGEL ÄR DET DIN DAG, GRATTIS PÅ 80 ÅRS DAGEN MORMOR!

Den allra bästa jag vet och den person som står mig närmast hjärtat fyller år idag. Det är min älskade mormor. Tyvärr kan jag inte spendera denna dag med henne eftersom att hon lämnade jorden för ett och ett halvt år sen. Dagen har varit både jobbig och hemsk. Men jag tänder ett ljus för dig, för jag vet att du alltid är här ändå, i mitt hjärta. Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar dig, vill bara krypa upp i ditt knä som jag brukade göra.. Prata om precis allting, eller bara skratta åt allt korkat som uppkommit. Men ingenting går längre, tomheten som jag har inom blir bara större och ekar ännu mer tomt. Men en sak ska du veta, tre små ord med stor betydelse. JAG ÄLSKAR DIG, min allra bästavän ♡ Grattis på endast din dag.


"JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING PÅ MITT LIV, DET KAN VARA SÅ FÖRFÄRLIGT, ELLER DET KAN VARA SÅ BRA"

Jag har ett beslut att ta, ett viktigt beslut. Som påverkar hela mitt liv samt min omgivning. Men hur? Antagligen så väljer jag det beslutet och inväntar framtiden för att se vad den har att erbjuda. Eller så väljer jag det andra alternativet och får ta konsekvenserna efter det. Ska jag våga satsa eller ska jag vara feg och backa undan. Ska jag tro, eller ska jag drömma? Ska jag vara eller ska jag låta bli? Ska jag vara positiv eller negativ? Ska jag vara jag eller ska jag vara den du vill att jag ska vara? Allting är så konstigt. Så jäkla konstig. Det behöver ske en förändring, och det är jäkligt fort. Varken jag eller det står ut. Nu förstår ni ingenting vad jag babblar om, men det kanske är bäst så. För tillfället..
Spenderat min lilla dag i Mellringes idrottshall där skol DM för killar har pågått. Många lag har deltagit, många matcher har spelats och våra GRYMMA killar tog hem hela skiten. Mikaelskolans killprofil med världens bästa killar vann DM och ska spela SM. Dem var sjukt duktiga ifall och jag önskar dem all lycka till i SM. För övrigt så har jag ont i arlset efter att ha suttit på hårda träbänkar hela dagen, det är som vanligt efter att man har kollat fotboll. Min kväll tillbringar jag med jordgubbar, Lars Winnerbäck och musikplugg. Vi hörs imorgon, tills dess bjuder jag på ett par bilder från dagen. 

DU BORDE LÄMNA TID

Ibland blir saker för mycket. Alldeles för mycket. Människor blir arga på varandra utan anledning och i mitten utav allt det så står lilla jag. Men hjärnan full av funderingar och känslor tillsammans med tankarna som går på högvarv. När man säger ja, varför tjatar då människor tills man säger nej(?) Det är sjukt egentligen på hur mycket jag tänker, både på vanliga "vardagsfrågor" till allt de ologiska frågor som ingen ens vet att dem finns. Jag hatar falska människor och jag hatar folk som tjatar. Jag tycker inte om folk som lovar en sak och sedan gör en annan. Jag vill uppdatera mitt liv, få in lite bra roliga och spännande grejer istället för allt negativt som ständigt står mig hack i hälen. Det är så svårt att få ut känslor och funderingar i ord, det blir inte alls som man tänkt sig.. Från och med nu ska jag fokusera på skolan, umgås med mina vänner (för att visa hur jäkla mycket det faktiskt betyder för mig, varit dålig på det den senaste tiden) och framförallt så ska jag se till att få ordning på mitt knä. Nu ska jag lösa ett annat problem om hur jag kommer till skolan imorgon istället. Tjineling!


JAG FALLER

Spenderade min morgon/förmiddag på USÖ akutmottagningen. Knät spökar igen och natten var hemsk. Efter besöket där med beskedet som vanligt att jag ska vila så begav jag mig till skolan. Hann delta på en bild och en NO lektion innan dagen var slut och jag hamnade i idrottshallen tillsammans med underbart bra människor. Min kväll har spenderats hemma, HELT SJÄLV (ledsen tjej som hatar att vara själv..). Min dator fungerar inte, och inte mitt internet heller, såå lyckat. Nä ska sluta babbla skit nu, vi hörs imorgon. Ha en bra måndagskväll people!


OCH SÅ VAR DET REDAN SÖNDAG IGEN..

Helgen har gått fort. Otroligt fort. Min fredag blev inte som planerat, fick en smäll på knät och sen dess har kryckorna blivit mina bästavänner igen. Jag har haft en lugn helg, vilket behövs ibland. Solen har kikat fram och jag älskar att våren är påväg. Gjorde ett besök hemma hos min pappa igår kväll, hann träffa min lilla ängel till lillasyster och gud vad jag tycker om henne. Idag är det redan söndag. Jag ska ha en riktig "slappardag", men innan det så ska det säljas polkagrisar. Ska möta upp Hanna vid fyra för att tjäna lite pengar, vi får hoppas på det bästa. Ska strax börja göra mig i ordning också, det jobbigaste av allt när man är seg i kroppen. Har inte så mycket mer att säga, jag tycker om livet nu. Så enkelt är det.

DET ÄR FREDAG, WIHO.

Godmorgon. Har ni sovit gott? Jag sitter just nu i skolan på min SO lektion tillsammans med Serina. Det är fredag idag, äntligen rent ut sagt. Jag går i skolan till klockan två och sedan ska vi ha ett snabbt möte med fotbollsprofilen och efter det är jag fri. Nej, nu ska jag koncentrera mig på filmen som visas. Vi hörs senare!


ALLTING HAR FÖRÄNDRATS, MEN DU FINNS KVAR.


EN TANKFULL LITEN SANDRA.

Fick mig en rejäl tankeställare idag när den personen som ständigt styr mina tankar skrev till mig och sa att jag snart skulle tröttna på personen. Känslan inom en blev både kall och tom. Jag blev chockad. Trodde inte det skulle hända. För jag har inte en andledning till att tröttna på personen? Eller har jag? Tusen små frågor ploppade upp i mitt huvud och jag kan inte ens få svar på en liten. Jag är en person som har väldigt svårt att öppna mig inför människor och har svårt att ens lita på folk. Jag har svårt för att vara mig själv i folks närhet, inte bland mina närmaste, utan bland dem som inte känner mig så bra. Under den senaste tiden har det hänt mycket, både i skolan, hemma, bland vänner och det har skett en hel del förändringar i mitt liv. Om det är bra eller dåligt (?).. Ja, det lär väl visa sig. Men nu i den här personens närhet känns jag mig stablig, säker och trygg. Jag kan vara mig själv och sådär knäpp som jag brukar vara, och allting känns som en lättnad. Då kom den där frågan, och helt plötsligt så står jag här. FAN. Jag tycker ju om dig. Du är en sådan underbar person, jag vill inte att det ska vara slutet. Slutet på början till något stort. Tomhänt och med små ledsna ögon samt tusen frågor inom mig och så förstår jag ingenting. Inte ett jäkla dugg.
Käkade lite McDonald förut med Mcflurry till efterätt. Perfekt såhär på torsdagskvällen. Har färgat min mammas hår och sedan har jag bara "slappat". Har fixat en massa saker på datorn och nu ska jag lyssna på musik för att rensa huvudet en stund. Imorgon är det fredag. Äntligen! Veckorna går så otroligt fort nu för tiden, tiden bara rinner förbi och man har mycket svårt att hinna med. Min helg är oplanerad, ska försöka ut och använda kameran lite samtidigt som jag hoppas att jag kan få njuta lite i det fina vårvädret (om det hittar fram..) Status på mitt knä också, det är fortfarande blått, men har minskat mycket i färg. Men det är ömt och stort som jag vet inte vad. Jag skulle hellre förlora en arm än att ha detta knäproblem. Man vill alltid prestera sitt bästa, överallt. Och misslyckas man, ja då känner man sig sämst. Det gäller både fotbollen, skolan, hemma bland vännerna och precis överallt. Man vill alltid göra sitt bästa ifrån sig och kunna ses som den där lilla glada tjejen. Men man får inte alltid som man vill, det har jag lärt mig. Nej, ska nu låta tankarna fara iväg till musiken igen.. Två inlägg på samma dag, det är helt sjukt. Godnatt alla söta små människor, sov så gott.  



JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

Long Time Ago. Väldigt lång. Fan vad mycket det är som händer nu. Befinner mig just nu i skolan på min musiklektion och inväntar No lektionen efter för att skriva ett fysik prov om ljus. Har jag pluggat? Ja. Förstår jag något? Nej. Det är som vanligt, NO och jag går inte riktigt ihop. Ikväll ska jag ta det lungaste av det lugna, om det inte blir en tripp till sjukhuset för att undersöka mitt knä som just nu är lika blått som påfågelns vingar. Smärta kallas det. Vad har hänt annars då? Vi  har börjat med nationella, jag pluggar varenda liten dag och är för övrigt nöjd med hur saker och ting är. Visst, det är mycket som kan förbättras, men man får ta en liten dag i taget. Tankarna snurrar som vanligt på högvarv och ibland kan det komma ett leende som egentligen inte finns. Man måste vara stark nog att le, även fast det är svårt och jobbigt. Jag vet inte riktigt vad jag babblar på om, jag har saknat att skriva. Skriva om allt, om mina konstiga tankar och hur knäpp jag är. Min blogg är min öppna dagbok. Dags att ta tag i detta nu. Inatt drömde jag att jag började om med allt, det var en underbar känsla. Kanske skulle satsa på det? Dags att avsluta detta nu, lektionen slutar snart och nu ska jag njuta utav den underbara musiken som spelas i mina öron och tänka på dig. Vi hörs av, ta hand om er.

image description

RSS 2.0