MIN KÄRA VÄN, DAGS FÖR OSS ATT TÄNKA IGENOM DETTA ÄNNU EN GÅNG. ÄR VÅRAN TID KOMMEN, ELLER INBILLAR VI OSS BARA?


FILMER MÅSTE VARA RÄDDNINGEN NÄR MAN ÄR SJUK

Den här dagen har varit värst av alla, jag har ingen ork kvar i kroppen. Mår verligen inge bra, jag hatar att vara sjuk. Har legat i sängen exakt hela dagen och kollat på massa filmer. Hata Göteborg, Smala Sussie, Fjorton suger och gårdagens pogram utav big brother. Ingen aning om vad som händer nu, har ingen ork till att  vara uppe och tv är för långt borta haha. OM NI HAR FILM FÖRSLAG, SÄG GÄRNA TILL!
Ska sträcka mig efter min kopp med te nu, fyfan vad ansträngande det är.

JAG MÅSTE HA BÅDE JORDENS & VÄRLDENS SÄMSTA IMUNFÖRSVAR

Vaknade upp imorse, och mådde värre än sämst. Usch jag hatar verkligen att vara sjuk, det måste vara det värsta som finns. Min dag har då tillbringats i sängen, inte orkat göra någonting. Det är nu på kvällen som jag har lite energi i kroppen och orkar flytta mig från sängen till köket för att bli ännu tröttare så jag kan somna ikväll, igen. Känner mig som största datanörden, sitter här med två datorer framför mig. En med musik dunkandes och sen den här, där bloggen är igång. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig, hoppas på en bra morgondag & hoppas på att jag kan komma iväg till skolan och träffa mina saknade älsklingar!


HEMBAKAT MED TÄNDA LJUS

Bloggen ser förjävlig ut just nu, och jag vet det. Men jag fixar den så gott jag kan, är ju som sagt inte så bra på sånt här. Min dag idag har tillbringats i soffan med massa tjocka täcken, en massa tv och halstabletter. Jag är alltså sjuk, min hals dödar mig rent ut sagt. Just nu sitter jag fast framför tv;n, det är ju EM-kval för Svergie. Dom lder just nu med 2-1, och matchen är snart slut. Vi får hoppas på vinst! Ska försöka gå iväg till skolan imorgon, känner inte för att missa en massa just nu. Men ska fixa lite saker nu, och sen så ska jag kolla big brother. Ska försöka hinna baka något gott innan, hembakat måste vara det godaste som finns.


DET ÄR LJUST KLOCKAN ÅTTA PÅ KVÄLLARNA, ETT TECKEN PÅ ATT SOMMAREN ÄR OSS NÄRA

Dagen har varit klockren. Gick till skolan och gjorde provet, jag hoppas verkligen att det gick bra. Det kändes bra iallfall, men ändå inte. Aja, gjort är gjort. Får tillbaka det om en vecka, ska inte sitta och fundera på det nu. Vid två tiden vandrade jag iväg på ett möte med mamma. Det gick kanon! När det var klart gick jag vidare till BrittMarie där jag fixade till håret, lite mörkare nu och det känns faktiskt bra, än så länge. Får se imorgon när jag har plattat det och så. När jag var klar hos henne så fortsatte jag hem och min dag har som alla andra dagar spendreas framför den här datan, usch jag känner mig som en liten datanörd. Vid sjutiden fick vi besök också. Underbart, med mycket gott fika och extremt många glada skrattanfall. Dom åkte nyss hem och jag tänkte hoppa in i duschen nu och sedan gå och lägga mig, behöver verkligen sova känner jag. Klockan tickar, dags att sätta fart. För imorgon, då är det en ny dag. Vilket innebär nya möjligheter!

MIN HELG

FREDAG: Skolan som vanligt, drog hem en snabbis efter det och mötte Elin. Vi fixade lite och sen så drog vi upp på stan tillsammans med AG. Vi gick där tills det var stängde. Då tog jag och Elin bussen och hem, hann precis påbörja maten innan Jonas kom. Vi fortsatte laga mat, åt den och hade brottningskrig efter det. Sen fick vi för oss att dra ut och åka moppe, Elin och Jonas försvann i fyrtio minuter och då passade jag på att ta en långt samtal med Jikar i telefonen samtidigt som jag luffade i min trapp. Jonas drog hem vid elva. Då hade jag och Elin tjockiskväll med tända ljus och allt vad vi hade, en grym pratstund var det. Gud vad jag tycker om dig tjejen!
Till slut så somnade vi med chips påsen imellan oss.

LÖRDAGEN:
Jag vaknade upp vid tio, gick upp och var med min kära mor ett tag, satt och pratade. Elin vaknade upp vid elva, hon hoppade in i duschen medans jag satte mig vid datorn. Vid tolv kom Jikar och Serina, Elin åkte vid ett. Jag städade mitt rum och fixade mig, sen vid halv två tror jag klockan kvar. Kanske två så drog vi upp på stan och åt lunch på La Baguette. Sen gick vi runt ett tag på stan, skrattade som aldrig förr. Helikoptermassage, bara tjejerna som förstår. Men herregud, behöver inte säga mer än så. Efter det tog vi bussen hem och jag tog en promenad ifrån Markbacken. Precis när jag hade kommit hem så kom mamma och hämtade mig, skjutsade mig och syster till pappas jobb där vi stannade och pratade en stund. Sen hämtade hon oss igen, och vi begav oss hem till Eva och Moa där min kväll spendreades med en underbar Moa. Kom hem vid nio, och då fick datorn göra mig dag. Somnade vid tre någongång, efter att ha suttit och skrivit av en del känslor.

SÖNDAGEN: Man ställde ju fram klockan, vilket innebär att jag sov mindre. Gick upp vid tio tiden, hoppade in i en dusch och sen gjorde jag mig i ordning. Vid ett tiden så tog jag och mamma bussen upp på stan där vi mötte Eva och Moa. Vi gick runt lite och sen gick vi och åt en jätte mysig lunch med efterrätt. När vi hade ätit klart ungefär två timmar senare så gick vi en stund på stan. Jag har kollat ut lite kläder jag ska köpa på tjejkvällen på torsdagen, underbart. Efter det så gick vi konserthuset för att vi skulle kolla på en modevisning. Vi fick goodibags med mycket bra saker i, och det var en grymt modevisning. Vi mötte också två grymt saknade kolloledare som jobbade som vakter. Stenbodagården, ett ställe man håller kärt, verkligen. Min kamera var med men vart inte så hilma bra bilder eftersom det var olika ljus hela tiden. Men det var grymt!! Jag kom hem vid nio tiden och pluggade till syslöjdsprovet, sen kollade jag på big brother innan jag detjade John Blund.


TILLFÄLLIG HEADER

Som ni ser så är bloggen under ombyggnad och det kommer det fortsätta att vara ett tag. Har några till småsaker kvar att fixa. Så jag sitter här mitt i natten och trixar med det. Fast ögon ramlar snart ihop så ska gå och borsta tänderna för att sedan krypa in under mitt varma och mysiga täcke.

TEST

test

agasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnafagasafjfjnfnajfjnafjasjjfjjfjjnafjafjjnaf

something new


SOLBRILLOR OCH VÅRJACKA

Det är verkligen vår ute, och jag älskar det. & jag älskar mitt liv. Ingen uppdatering igår, eller i förrgår. I torsdags spendrades min dag på stan med AG, bra tjej det där! När hon hade dragit hem så fortsatte jag gå på stan med stund med min kära syster, fick med mig mycket bra saker hem. På kvällen städade jag mitt rum och dunkade musik så att hela hertig karls alle hörde, HALLELUJA! Fredagen i skolan gick snabbt, lite sur var jag men det löste sig när jag träffade bästavän. Hon kom hit och sen drog vi upp på stan, köpte ännu lite kläder och nu känner jag min pank. Vår kväll spendreades med Jonas knäpphuvud, samtidigt som jag pratade en hel del med Jikar i telefon. När han hade dragit hem så plockade vi fram massa mat, satt och åt med tända ljus och pratade om allt & ingenting. Jag är verkligen så glad att jag har dig, Elin. Vi somnade med chips påsen i knät och jag vaknade upp vid tio. Ska fixa lite på rummet nu och sen ska vi äta frukost. Jikar och Serina kommer alldeles snart hit också, gud vilken bra dag detta ska bli!


SEN EN TID TILLBAKA

Med detta inlägg säger jag godnatt. Haft en jätte mysig kväll med familjen och innan det var jag på tjejgruppen, och sen en kort sväng på gården. Vi hörs imorgon!

MUSIK I HÖRLURARNA

Jag älskar att det är varmt ute, och just nu älskar jag livet. Är hemma och vänder ifrån skolan nu, innan jag ska tillbaka dit på någon tjejgrupp. Ingen aning om vad det är, eller hur det blir. Men ska dit idag iallafall så får vi se om jag ska fortsätta, det sägs att det serveras fika så varför inte gå liksom (?!) Självaste skoldagen var varit bra, jag gjorde det jag kunde på provet. Får betyget på fredag. Fick också tillbaka mitt svenskaprov, VG. Är nöjd fast det kunde ha blivit bättre. Sen satt jag och pratade med min mega max coop forum vän i ungefär en timme, så sjukt bra än han. Nej ska sluta babbla på nu och istället ta något lite att äta för att sedan vandra iväg med musiken på högsta volym.


DET ÄR MÖRKT UTANFÖR MITT FÖNSTER

Pluggat spanska ett tag nu, provet får gå som det går. Jag har gjort det jag kunnat. Vart ingen promenad idag heller, ville inte gå själv och ingen kunde följa med mig. Ska ladda upp massa bilder på facebook nu, kommer nog ta en jäkla tid för det är grymt mycket bilder! Efter det ska jag iallfall baka kladdkaka och mysa lite med familjen!

DON'T WORRY, BE HAPPY

Våren är äntligen här! Solen skinner och man kan använda skinnjackan medans snön sakta men säkert smälter bort. Ska sätta igång att plugga lite nu, spanskaprovet står på schemat imorgon. Sen ska jag städa mitt lilla rum som ser ut som ett bombnedslag. Efter det beger jag mig ut på en promenad, med musik dunkandes i hörlurarna. Vi hörs senare!


MINA NYA ÄLSKLINGAR



Väskan är uppackad, mina nya älsklingar står på sin plats i skohyllan och jag har precis duschat och pluggat lite svenska inför morgondagens prov. Är hur trött som helst och känner att det verkligen blir en tidig kväll. Ska göra mig en kopp te nu, och sedan gosa ner mig i soffan. Så vi hörs imorgon istället, ta hand om er!

IM HOME

Jag är hemma! Ska packa upp alla väskor nu, och sedan ska jag föra över alla bilder. Vi hörs lite senare!


/ELIN

VILLE BARA SÄGA ATT FÖR EN MINUT SEN SATTE SANDRA SIG I BILEN PÅ VÄG HEM IGEN, HÄRLIGT!
/elin

/ELIN

Bara för att jag är snäll så slänger jag in ett litet inlägg eftersom att Sandra inte kan, som ni vet är hon ju på konfermationsläger ute i bondeland utan data, så här kommer jag, som en räddare i nöden lixom, och skriver ett sött inlägg som ni kan läsa.

För alla er som inte vet vem jag är:
Jag heter Elin Ohlson bor utanför Örebro.
Jag är 15 år och går i 9onde klass på Lillånsskola, för er som är snabba i huvudet så har ni räknat ut att jag är 95a.
Jag spenderar varje helg hemma hos Sandra, vi hittar alltid på nya galna saker tillsammans. På somrarna lever jag och Sandra i en liten håla som kallas Gusselby och ligger någon mil från Lindesberg, med massa skönt folk.
Vet inte riktigt vad jag mer ska säga men ni får väll höra av er m det är något ni undrar, kommentera här på Sandras blogg eller gå in på min blogg och kommentera.

Helt ovärt inlägg menmen sånt är livet, nu ska jag sluta skriva och gå ner och kolla film.
KRAM!

Jag och Sandra har en blogg tillsammans också, den heter www.elinhjertasandra.blogg.se där kan ni följa våran helgalna värld.

/elin


jag


SÅNG PRAT OCH SKRATT

Just nu befinner jag mig i bilen påväg till Vadstena med tjejerna. Vi ska äta på resturang, gå på någon workshops och bara umgås. Kommer bli en toppen dag, enligt mig. Ha det så bra, puss!

BILDBOMB


AVSLUTAR MED EN UNDERBAR BILD PÅ VÄRLDENS BÄSTA (&SAKNADE) MORMOR & MORFAR!

byeeeeeeeeeeeeeeeee


Precis som det låter och precis som bilden ovanför säger. Nu drar jag!
Ha det så bra underbaringar så hörs vi när jag kommit hem från bondeland.
EN FET KRAM OCH EN ÄNNU FETARE PUSS.


LÄNGESEN

.. eller ja, två dagar. Gårdagen var grym. Louise kom hit och vi lagade en jätte mysig middag. Träffade Jikar också. Skoldagen för denna dag är äntligen slut och jag är hemma nu. Ska stänga ihop väskan och packa ner det sista innan jag sticker iväg till solliden med mina favoriter. Så jag kommer alltså inte att ha någon dator på fyra dagar. Tragiskt, men sånt är livet. Ska bli skönt att koppla bort stadslivet ett tag också. Kommer hem med en massa bilder istället, kameran är såklart med. & vi får inte glömma mobilen. Känns som att jag bara babblar på om allt och ingenting, ska istället stänga väskan så hörs vi innan jag drar.

GODNATT

Haft en lugn hemmakväll i soffan med en kopp te. Drog iväg och solade en stund förut också. Nu väntar sängen, och vi hörs imorgon istället. Då det kommer bli en grym & fullspäckad dag. I LOVE IT!



// JCB


JAG ÄR TILLBAKA..

.. efter mitt lilla oväntade bloggbreak. Kände att det behövdes och nu är jag som sagt tillbaka. Min dag idag har varit grymt bra faktiskt, började med svenska i skolan. Sedan promenad med klassen, sedan fortsätte lektionerna och dagen avslutade med ett möte angåenge den "nya fotbollsprofilen". Känns verkligen bra med fotbollen just nu, iallfall som att det kommer funka denna gång. Efter skolan tog jag en promenad hem i det härliga vårvädret och åkte nästan på en gång iväg med mamma & Kjell. Vi tog en sväng till IKEA och sedan elgiganten där ännu ett nytt minneskort till kameran inhandlandes. Jag åt också årets första mjukglass idag, det var verkligen sommarkänsla. Vad har jag då gjort under tiden som jag varit borta? Jag har varit med mina underbara vänner, varit på en massa gudtjänster, firat mormors födelsedag, tagit massa kort, varit på skoldm och levt livet. Ärligt talat så kommer jag inte ihåg allt. Jag kan slänga in en liten bildbomb senare istället. Ska fortsätta trixa lite med bloggen nu, så hörs vi lite senare.

/ELIN

Jag älskar dig Sandra Cathrine Granberg.
Jag ställer alltid upp för dig och tänker aldrig någonsin svika dig!
Jag står föralltid vid din sida.
Du och jag genom allt.
Stjärnan min, du är underbar.
/Din Elin♥


TIDEN GÅR, MEN MINNEN BESTÅR.

Dagen har varit bra, trots alla omständigheter. Vi drog till skolan som vanligt i morse. Sen skulle vi egentligen ha åkt till mellringe för att kolla fotboll, skoldm. Men blev inget med det, orkar inte gå in på detaljer. Vi ska nog åka nästa vecka och kolla då istället. Efter skolan drog jag, Serina och Jikar upp till staden. Jag tog hål i örat och sen ska fyllas på med mer hål där uppe sen, hihi. Vart faktiskt nöjd. Efter det hamnade vi på mc och satt där. Fick sällskap av lilla mocke och sen fick jag halvspringa till bussen efter det, fyfan vad ont jag hade. Drog då till konfirmationen där vi har fått äta semlor, hur många som helst. LIVET! Gud så glad jag blev. Skrattade så jag fick ont i magen, denna gång med och jag älskar verkligen att vara där borta. Tillsammans med världens bästa männsikor. & det bästa av allt är att vi åker på fyra dagars läger näst nästa helg. Efter konfirmationen så kom mamma och hämtade mig, jag åkte hem och pluggade. Städade mitt rum också och känner mig faktiskt duktig. Nu har jag precis duschat och ska ta och göra mig en kopp te, sen ska jag kolla på big brother. Efter det ska jag lägga mig på kudden och drömma lite konstiga drömmar, som jag kan berätta om till min vän Serina imorgon. Nu har ni fått veta vad jag har gjort i tio tusen år känns det som. Så nu drar jag!


JAG SÄGER NU GODNATT.

Kvällen med brudarna igår var så jäkla bra. Det var schagler mässa och vi hade hur roligt som helst. Efter gudtjänsten så gick ner till samlingslokalen och sjung singstar, fikade och skrattade. Sen tog vi bussen hem, och jag kom hem vid ungefär halv nio. Då åt jag lite mat och sen gick jag och la mig. Försov mig i morse och fick skynda mig som tusan iväg till skolan. Dagen har varit klockren rent ut sagt, bara det att vi har för många prov att plugga lite. Därför kommer min vecka att spenderas åt plugg. Efter skolan hängde Jikar och Serina med mig hem. Vi åt massa mat, Serina hjälpte mig att fixa min kamera och sen fixade vi Jikars naglar. Vi hann även med en ordentlig pratstund, tjejerna är underbara. Nu kom jag precis ut ifrån duschen, så ska torka mitt hår och sedan gå och lägga mig. Blir en lång dag imorgon, först iväg till skolan. Sen till mellringe för att kolla på skoldm med ett härligt gäng. Sen blir det konfirmation och sen ska jag plugga. TOPPEN!



MINA BÄSTISAR! Ni får mig stå stadigt på mina egna ben.

ÄNDRADE PLANER

Som rubriken säger, ändrade planer inför dagen. Jag ska på gudtjänst ikväll med mina favoriter, måste samla ihop några eftersom vi ska ha gått på femton gudtjänster innan vi konfirmeras. Det är ungmässa och jag får bomba med alvedon. Ska börja fixa mig lite smått nu och sen så får vi höras ikväll när jag har kommit hem. EN FET MEGA PUSS & KRAM!


VÅREN ÄR PÅ VÄG

Godmorgon alla söta människor, eller ska jag säga god eftermiddag (?!) Jag vaknade iallafall upp vid tolv ungefär och sen följde jag med familjen ut med hunden. Det är så härligt väder ute, verkligen på väg att bli vår och jag längtar så. Jag bodde i pappas varma och sköna dunjacka, den kommer han inte få ha ifred efter idag. Det är en sån här dag man vill åka skidor, hela dagen. Bara vara ute i backen, och leva livet. Åh jag längtar så! Jag tog massa bilder också förut när vi var ute. Med min nya älskling, dom kommer upp lite senare i bloggen. Just nu så ligger jag i soffan, känner mig verkligen inte bra. Har nog feber och sen har jag en jävla huvudvärk rent ut sagt. Usch, vill inte vara sjuk. Ska snart äta ännu en mysig middag med familjen och sen så ska jag ta det lugnt. Ikväll beger jag mig hem till min älskade mor & syster ♥ Vi hörs senare.

SOMETIMES I WANNA NOT BE ALONE

Jag som skulle sova, vad hände med det? Nu är klockan snart fyra och jag har suttit och bombat massa serier. Fast jag orkar verkligen inte resa på mig och gå och tvätta bort sminket, eller bädda upp sängen. Det är ansträngnade, som tusan. Min kväll, eller jag kanske ska säga natt har spenderas till att prata med Angelica och Tobbe på msn. Nej, rör mig nu. PUSS.

OBESKRIVLIG SAKNAD.

JAG ÄR INTE PERFEKT

Det vart ändrade planer. Jag åkte aldrig till Angelica, utan det blev en hemmakväll i soffan med pappa och lillasyster. Vi kollade på melodifestivalen och sen på någon film, hur mysigt som helst. Får ju passa på att umgås med pappa så mycket som möljigt eftersom att jag bara är hos honom varannan helg och nästa gång blir det inget heller. För då är jag på läger med konfirmationen, bästa tjejerna. Vad har jag mer gjort ikväll, jag har trixat lite med nya kameran och laddat in nya låtar i mobilen och nu sitter jag här och lyssnar på musik i min ensamhet, igen. Jag älskar verkligen tystnaden på natten, då det är mörkt utanför mitt fönster. Kanske dags att stänga ner datan snart och gå och sova, känner att jag skulle behöva det. Imorgon så ska jag nog träffa Angelica en stund och sen ska jag hem till mamma. Måste städa mitt rum, det ser för jävligt ut. Nej ska sluta tråka ut med en massa onödiga inlägg, vi hörs imorgon istället. GODNATT MINA ÄNGLAR. & sov så gott.

TACK! För att du alltid ställer upp.

MIN BEBIS ÄR HEMMA!!!!

GUD VAD JAG ÄR GLAD JUST NU. Min älskade systemkamera som jag har velat haft jätte länge ligger nu i tryggt förvar i mina händer. Just nu ligger på den laddning och åh vad jag inte tål att vänta. Vill bara använda den nu nu nu nu. Fast min natt är ju räddad nu iallfall, stort leende på det. Ska hjälpa lillasyster med hennes MP3 nu, haha kommer ihåg när man själv hade en sån. Man var så stolt. Men som sagt, ska hjälpa henne nu och sen ska jag fixa mig. Efter det beger jag mig till Angelica en stund, på en liten myskväll med henne. Så vi hörs när jag har kommit hem istället. PUSS!

SVAR PÅ KOMMENTAR

anonym:
hej, vad har hänt mellan dig och jennie, är ni ovänner. för det känns som att du aldrig är med henne längre. vad har hänt? svara gjärna i ett inlägg. din blogg äger. kramar

För det första tycker jag det är så hilma fegt att kommentera en sån här fråga anonymt, men självklart ska jag svara på den. Jennie och jag är inte ovänner, vi är fortfarande vänner men vi har bara glidit ifrån varandra något extremt. Ånej, vi träffas inte längre. Har inte träffat henne på riktigt sen jag kom hem ifrån Teneriffa. Vilket nu är snart tre månader sen, iallafall inte själva. Jag tror inget speciellt har hänt mellan oss, vi båda sluta höra av oss. Jag träffade nya kompisar och hennes tid gick till hennes kille. Det har bara blivit fel mellan oss, blivit massa missförstånd och jag vet att båda saknar varandra lika mycket som vi gjorde förr. Om till och med inte mer. Men Jennie kommer föralltid att vara en utav mina bästavänner, det bara är så. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att vi båda vill komma tillbaka till den platsen vi var förut, och vi båda ska kämpa för att komma dit. Jag hoppas du fick ditt svar! Och åh, tack så mycket. Vad söt du är! KRAM.

NY DAG & NYA MÖJLIGHETER

Tog en rejäl sovmorgon idag, sova är verkligen livet. Tog mig en lång dusch efter det, med ansiktsmask och hårinpackning. Nu har jag precis ätit lite lunch och ska börja fixa mig för att sedan åka iväg med familjen på en liten grej. Kvällen är fortfarande ett frågetecken. Men ska skynda mig lite nu. Vi hörs senare helt enkelt. PUSS!


BARA TRE MÅNADER KVAR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO MORE TEARS, ONLY JUST A BROKEN HEART

Säger godnatt nu, orkar inte blogga. Vi hörs när jag har vaknat imorgon istället och då hoppas jag att det blir en bra dag. & ett bra slut. Godnatt mina änglar, jag hör av mig.

MÄNNISKA! Jag saknar dig nåt extremt, och gud vad jag vill ha dig här just nu.

MIN FÖREBILD


~ if i didnt have my mom, i dont know where i would be now

NU RÖR JAG PÅ FLÄSKET!


Dagens lilla mysiga outfit.


ÄNTLIGEN HELG!

Kom precis hem från skolan, det har varit en klockren dag även fast jag har ont som tusan nu. Började med svenska, då jag och Serina målade över hela bänken hela lektionen. Sen SO då fick jag och Serina genomgång utav Ullis och gud vad bra att gick. Sen var det dags för idrott, att lämna 8B själva i en idrottssal kan inte sluta värre än illa. Det var bollar som flög överallt medans det var krig lite här och var. Efter det var det dags för mega god lunch och sen hämtade Kjell mig Serina, Julia och Martin och körde oss till stan. Vi hängde inne på pressbyrån och sen så vart det dags för teater med min underbara klass. Den handlade om clowner som hade växt upp med en alkolist som mamma eller pappa, fast ändå var den rolig. Mitt namn blev krycktjejen. JAG BARA ÄLSKAR DET LIKSOM-.- Nu ska jag packa ihop det sista innan pappa kommer och hämtar mig. Vi hörs ikväll. PUSS!








HAHAHHAHA.
Jag Serina Julia och Martin köpte glass, sen åt vi det som grisar när vi väntade på att teatern skulle börja. Martins kommentar: "jag har delat den i sex bitar nu (det var typ 102) så jalla, ät och var tysta!" ÅHH! Ni är livets människor.


BIG LOVE

Måste säga tack till tre personer som har hjälp mig idag och fått mig må bra.



GRÄT FÖRUT, MEN NU LER JAG.

Folk ser mig som en öppen person som jämt är glad. & då ska jag fan stå upp för det.

KLOCKAN TICKAR

♥pluggat - check
♥packat - check
♥duschat - check
♥fixat naglarna - check
♥plockat ögonbrynen - check
♥förberett inför morgondagen - check

Dagen har gått snabbt och jag har hunnit med mycket, (okej jag erkänner att jag har suttit vid datan hela dagen och fixat allt på kvällen). Just nu sitter jag och äter kiwi, det är för jäkla gott. Ska kolla på big B och sen ska jag sova för att orka upp imorgon och framför allt orka med morgondagen. Imorgon ska jag till pappa också, blir nog en riktig hemmakväll. Ska faktiskt bli mysigt, lillasyster är ju där också. Ska sluta tråka ut er med massa onödiga inlägg och istället gå och göra mig en kopp te.
Ta hand om er, så hörs vi. WITH LOVE.

/ things happens for a reason


A REASON TO CRY

Ingen förstår nog hur mycket du egentligen betyder för mig. Men du är som en storebror för mig, och du har gjort så hilma mycket för mig. Jag klarar mig inte utan dig. Men lögnerna blir bara större och större, allt du säger och gör blir till en lek. & våran vänskap försvinner, mer och mer för varje dag som går. Mina tårar dom rinner, denna gång har jag en andledning. Jag är så jäkla förbannad, jag kokar inombords. Samtidigt som jag hatar att bråka med dig, och en sak jag hatar mer är att såra dig. Även fast jag kan säga väldigt mycket dumt när jag är arg, men du likaså. Det värsta som finns är när du skriker åt mig. Men jag förstår inte heller, varför det blir så här varenda gång? Vi har gått igenom så mycket tillsammans, löst så mycket med bara hjälp av varandra. Men nu, under den senaste tiden så bråkar vi jämt, dag som natt. Morgon som kväll. Vi bråkar, vi sårar. När ska våran obeskrivligt bra vänskap komma tillbaka? Du vet vad jag går igenom men ändå så gör du just nu inte det minsta för underlätta det. Jag ringer dig hur många gånger som helst, för att prata. Men du säger jämt, jag ringer dig ikväll. Men när mökret kommer så hör jag ingenting ifrån dig, det är bara tyst. Tre år har passerat med dig vid min sida, men detta verkar vara slutet. På allt, har aldrig slutat så här dåligt. Du är underbar och en fantastisk vän, glöm aldrig det. Men dags att tacka för mig och säga det vi alltid sagt till varandra: "Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you. whatever it takes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you".


TORSDAG

Dagarna går så hilma fort, och imorgon är det fredag vilket innebär helg. Helgen kommer bli klockren, från början till slut. Min dag idag kommer att spenderas med en massa plugg och en jäkla massa musik. Klockan är redan halv två och jag har hunnit med engelskan, det innebär att om jag sätter fart så ska jag snart vara klar (?!?!?) Syster ringde precis också och sa att hon skulle köpa något gott till mig nu när hon var på hemväg, alltså två stora plus. Något gott och ett underbart sällskap. Ska sätta igång nu så att jag har kvällen fri istället, vi hörs senare. CIAAAAAAAAAAAAO.


HÄRLIG KÄNSLA

Nu går jag och lägger mig i sängen för att kolla på BIG B. Sen ska jag försöka sova när att kunna ta mig upp imorgon bitti för att ta mig till skolan. Kommer bli en hemsk dag med otroligt mycket smärta. Slut pratat om mitt dumma knä nu, ska iställer röra mig. Vi hörs imorgon. PUSS ÄLSKLINGAR! & sov så gott.

JAG SAKNAR DIG.


precis som du skrev:
"vart tog lyckan vägen,
när man grubblar på det som är fel,
hur kan bara allt försvinna,
falla sönder del för del

låt mig känna din värme,
får jag komma intill dig just nu,
mina stunder av högsta lycka,
är så starka och lyckan är du

du lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
och när jag är rädd
kan du alltid få mig att våga.

du står vid min sida
när livet är hårt.
och du får mig att skratta
åt det som varit svårt.

du bryr dig om mig
till och med när jag är kär.
och du älskar att se mig
precis som jag är. "
Precis så är det!
Vi ska fixa detta, göra det till det vanliga. För du är min kebabkvinna och jag är din mckvinna.
Vi hör ihop min vän, och jag hatar hur det blivit mellan oss.
Bara vi vill så kommer det att gå. Med våran vilja och våran kraft, så kommer det att lösa sig.
För vi båda vet, att ett liv utan varandra. Det är inget liv.


HJÄLP MIG.

Har suttit och trixat lite med en ny design. Slänger upp bild på den nya & på den gamla, vad tycker ni och vilken ska jag ha?

MIN NUVARANDE DESIGN:


DEN (NYA) DESIGNEN:


ETT HALVÅR TILL MIN FÖDELSEDAG

Just nu är jag väldigt sur över blogg.se eftersom att det inte har gått att logga in sen igår kväll. Sen har det inte gått att kommentera heller och gå fortfarande inte. Jag är också väldigt trött på att bara sitta hemma, det finns ingenting att göra eftersom att jag inte kan gå. Det var en mardröm igår när jag var på elgiganten och haltade runt, gud vad ont jag hade. Sen tror jag faktiskt att jag ska fixa mina naglar idag, dom ser förskräckliga ut. Min dag idag har spendreas i soffan kollandes på barnkanalen, det är livets räddning när det inte finns något annat att kolla på. Nu ska jag ta något att äta och sen vila mitt knä ännu mer, vi hörs senare. HAAAAAAAJDO.

JAG KOMMER DÖ

Jag beger mig iväg till elgianten HALTANDES med pappa och syster.
Hörs när jag kommit hem, ifall jag då lever.


JAG VILL HA SOMMAR, JAG VILL TILL GUSSELBY.


MIN STORASYSTER..

.. MÅSTE VARA VÄRLDENS BÄSTA!



HEMMASITTARDAG, IGEN.

Fick ett samtal ifrån mina underbara klasskambrater förut, snacka om att det lätt gjorde min dag. Har ingenting att göra, kan inte gå. Smärtan dödar mig! Och ingen förstår hur ont jag har. Blir ingen konfirmation idag heller, blir en dag där jag inte kan göra någonting. Jag kan inte ens gå på toa. ÅÅÅHÅÅ! Nej, ska sätta på lite musik nu och kanske bli på lite bättre humör även fast jag vet att jag inte kommer lyckas. Nej ska sluta skriva här och klaga på allting. Vi gör såhär istället, att jag hör av mig senare.


ÅHHHHHH, JAG VILL HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TÄNK OM JAG HADE HAFT ETT HELT KNÄ


RSS 2.0