Dålig uppdatering

Jag åkte upp på stan igår och träffade bea sandra och jennifer. Efter det träffade vi jonas och jonte en stund. Vi tjejer eller hur jag ska säga gick iallafall runt på stan och gjorde nästan ingenting. Jag fick med mig en basebollsjacka hem från ginatricot iallafall, och många mcflurry vart det på mc. Bea tappade bort sitt bankomatkort och vi hade en superbra dag. Efter det drog vi till mellringe och hämtade upp melinda och efter det mötte vi upp jonas och jonte igen och drog till gustavsik och spelade minigolf. Bea är så jäkla grym på det allså, ingen vill utmana henne kan jag lova er.. Efter det kom beas pappa och hämta oss och sen blev jag hem skjutsad. Dagen var verkligen guld!!! Idag vaknade jag upp vid elva och mötte bea på stan, efter det träffade jonte och jonas idag igen. Vi gick runt på stan och hamnade på mc som vanligt.. Efter det gick vi till våran älsklingsdjur affär och bara gick runt. Sedan åkte jag hem och nyss kom lillasyster hit så hon sitter bredvid mig och pratar om allt möjligt, skitunge!! Ikväll kommer kanske bea hit igen och då drar vi nog hem till jonas och kollar på film. Sen kanske hon sover här, inget klart ännu.. Men nu ska jag inte sitta här och babbla om allt och ingenting, ska istället gå och måla mina naglar, hihi. Vi hörs ikväll, eller imorgon! CIAOOOO

Tankarna om dig

Vaknade vid elva och nu har jag precis fixat mig. Idag ska jag på stan med bea sandra och jennifer. Sen vet jag inte alls vad som händer, någonting hoppas jag. Just nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att dom ska höra av sig så att vi kan dra.. Nu ska jag ladda in några låtar i mobilen och sedan kolla bussen. Vi hörs senare. Ciao

Kollade nyss mina kommentarer och såg den här..
Den gjorde mig så glad att jag blev tårögd, jennie kom hem..
Turkiet ligger för långt bort! Jag älskar dig vännen, nu & föralltid!!!!
sandra"
nar jag kommer hem sa ska du och jag tıll flummet & bara sıtta och snacka..
duvet som vı brukar om allt mellan hımmerl och jord.
jag saknar dıg sa grymt mycket..
utan dıg ar jag ınte hel
jag alskar dıg !

home, finally home

Nu har jag precis duschat, ätit och ska snart gå och sova. Är helt död.. Kom hem klockan åtta ungefär, skönt att vara tillbaka i lilla örebro. Idag har jag sov jag till klockan tolv, sen när jag precis hade gått upp så kommer elin och undrar om jag ville med in till linde och köpa glass med båten, hur mysigt lät inte det lixom? Klart jag hängde på, så jag elin martin robin albin martin och sara var ute i flera timmar. Vi var som sagt inne i linde och köpte glass, sen så åkte vi runt och dunkade härlig musik. Så grymt mysigt! Sen så åkte vi tillbaka till campingen och då somnade jag nästan.. Efter det var det ungefär dags att åka hem. Men helgen har varit hur guld som helst, bara tankarna det har varit fel på. Så jag vill bara säga tack till allt bra folk som har varit där i helgen! ♥ Får se när jag dyker upp där nästa gång bara.. Imorgon så ska jag iallafall ta sovmorgon och sedan vet jag inte alls vad som händer riktigt. Jag ska iallafall ut och springa, nödvändigt.. Men nu börjar klockan bli ganska mycket, så jag ska gå och sova innan jag fastnar här vid datorn, vi hörs imorgon när jag har vaknat. Godnatt!

Hem till örebro today

Glömde blogga igår, men det var typ fullt upp hela dagen. Det började med att jag och elin åkte båt, det är så otroligt mysigt. Sen så var det vattenlekarna som vi kollade på. Efter det kommer jag inte ihåg, det var dans så vi var där, vi kollade film, vi gick rundan, satt och snackade, ja vi gjorde helt enkelt väldigt mycket. Som vanligt.. Det är helt underbart att vara här! Nu har jag nästan precis vaknat och ska packa ihop mina saker lite sådär, dom ligger överallt och ingenstans. Vi drar ju hem till örebro idag igen, någon gång under dagen. Tråkigt, men kanske kommer upp i helgen igen, ingen bestämt. Men nu ska jag inte sitta här och skriva en massa onödiga saker, ska istället börja packa ihop så jag kan gå ner till elin. Vi hörs när jag har kommit hem, och då ska jag även ladda upp några bilder. Ciao

Midsommardagen

Elin och jag bytte om lika fort igen. Vart jeanshorts och en tröja istället, mycket bättre! Måste bara säga att kvällen igår var guld. Var med många så jag behöver inte säga namn. Men klockan fyra började vi iallafall kolla på film, sen så fortsatte vi bara. Jag kom hem vid sex och var helt död. Som vanligt här ute allså.. Sen så väckte pappa mig någon gång nu på morgonen, men jag somnade lika fort om och vaknade vid ett. Nu sitter jag i stor tjocktröja och håret uppsatt mitt på huvudet. Ska snart gå och duscha och efter det vara med elin. Vädret är jätte konstigt idag, ibland spöregnar det och ibland är det strålande sol. Och nu kom solen fram igen, måste dra ut nu innan det börjar regna igen. Vi hörs senare!






Bilder från gårdagen och några från dagen innan det.
Det gick inte att vända på bilderna, så ni får stå ut.


Jordgubbar!

Det är så sjukt gott, finns nog inget bättre. Nu har elin och jag precis fixat oss så vi är "midsommarfina". Det innebär hög midjekjol och en vit långärmad tröja. Vi har som sagt precis ätit jordgubbar och ska nu hitta på något roligt att göra. Tror det blir att leta efter dom andra här ute och vara med dom. Sen så ska vi tydligen snart äta igen, huh kommer dö. Men nu ska jag gå, det är för varmt att sitta inne. Vi hörs senare.


Midsommarafton!

Kollade film ungefär hela natten och somnade som en stock när jag kommit tillbaka till husvagnen. Nu har jag precis vaknat upp och är lika morgonfin som vanligt.. Idag är det midsommar! Det innebär här ute iallafall, god mat, trevligt sällskap, massvis med jordgubbar och vara med världens bästa elin. Hur mysigt som helst. Bilder kommer imorgon eller ikväll, det kan jag lova. Men nu ska jag gå över och kolla om elin är vaken, sen så ska vi snart äta. Gott med midsommar till lunch? Jaja, nu ska jag sluta skriva en massa onödiga saker. Vi hörs senare. Ciao


Du ljuger för både henne och mig, så vad ska jag tro?
Ha ett bra liv nu, för jag kommer inte klara av att vara din vän.
Jag vet säkert nu, att jag kommer klara det här!


Bad day

Vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska göra nu. Det som har hänt, har hänt. Jag blir tårögd. Fattar inte att all skit ska komma på samma gång, vad händer efter det här? Rest in peace, du kommer alltid finnas i våra tankar och i våra hjärtan. Du är en ängel som vakar över oss där ovanför. Vänta på oss vid grinden, vi kommer snart!

Just nu sitter jag själv i husvagnen, behöver tid att tänka. Är ju i gusselby och det är alltid lika härligt, men dock tankarna dödar en. Ikväll blir det väl film som vanligt, elin och jag vill se "a walk to remember" så vi får se hur allt blir.. Nu ska jag röra mig neråt till dom andra, eller jag hann inte för att jag ser att elin kommer hit. Så ska vara social mot henne nu så hörs vi antagligen imorgon eller ikväll. Ha det bra, vi hörs!


Två timmar kvar..

Kom nyss hem efter att ha sagt hejdå till emma. Gud, tre veckor utan henne!?!? Hon hade tänkt att jag skulle dö.. Vill faktiskt åka upp till henne under den tiden hon är där, skulle vara helt underbart. Men får se hur allt blir. Nu har elin och jag packat klart, ska bara fixa oss och om ungefär en timme är vi påväg till gusselby, ska bli så extremt skönt. Nu ska jag ladda in låtar i mobilen och sedan ska jag ladda datorn.. Denna helg ska bli guld, jag ska skita i alla problem och bara leva livet, tillsammans med min vän elin! Nej nu måste jag röra mig, pappa kommer om en timme och hämtar oss ungefär, måste skynda mig!!! Vi hörs senare. Ciao


Tankarna är hemska..

Vaknade utav att pappa öppnar dörren och frågar om vi är vakna.. Klart som fan vaknar man! Elin och jag gick då ut och gick med min hund i en halvtimme.. Grymt skönt! Efter det åt vi frukost och sedan packade vi. Drar ju till gusselby idag, så extremt härligt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan städa mitt rum eftersom att det aldrig blev gjort igår.. Jag hör av mig innan jag drar men självklart ska datorn med!


Slutet har nu kommit


Jag kämpade, men nådde aldrig mitt mål..
Men allt jag vill är att du är lycklig, och det vet jag att du nu är!
För du förtjänar bättre än den bästa 
Tårarna bara rinner, jag saknar dig förstår du det?
Allt som jämt finns i mina tankar, det är du..
Allt som finns runt omkring mig, det är du..
Men jag ska låta dig vara nu, vill inte förstöra något för er..
Lova mig bara att vara lycklig som sagt och ta hand om din nya, det är allt jag begär

Tro hopp kärlek.

Jag städade aldrig mitt rum. Istället drog jag och elin ut till marieberg med ludde, jag fick med mig ett blått somrigt nagellack, ett nytt puder och en midjekjol hem. Är mycket nöjd och det var bra pris på alla sakerna. När vi hade kommit hem tog vi cyklarna över till mamma och åt glass där och bara satt och prata. Så grymt mysigt, hon fyllde även på min mobil med pengar som midsommarpresent, tack snälla! Och när vi hade kommit hem ännu en gång så drog vi till lekparken och la oss i den stora gungan och bara snackade, hur mysigt som helst. Nu har vi precis kollat på en till james bond film och ska gå och sova, för imorgon blir det en lång dag. Vara hundvakt, packa, städa och åka till gusselby.. Mycket ska fixas! Men nej, nu somnar jag snart..
Bilder kommer upp imorgon för nu ska jag gå och sova, godnatt!

Helvete..

Filip och adam drog nyss hem och jennie åkte för en halvtimme sen till flygplatsen. Åh vad jag kommer sakna henne, en hel vecka utan henne.. Jag tror jag dör! Nu ska jag och elin städa mitt rum, eller jag ska och elin ska väl kolla på. Vi hörs ikväll!

Jag trodde aldrig att avensjuka skulle kännas såhär..
Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma..
Jag trodde aldrig att det här ens skulle hända..
Vad hände med allt du sa till mig igår som du sa kom från hjärtat?
Jo det försvann, som vi har gjort och allt annat vi delat..

Strålande sol och dunkande musik

Nyss vaknat ungefär och sitter och väntar på att elin ska vakna. Just nu ligger hon i sängen och snarkar, som vanligt den sömntutan! Idag så drar jennie till turkiet och jag kommer saknar henne nåt extremt, åh.. Men nu ska jag gå och väcka elin, för sen ska vi äta frukost och fixa oss och sedan dra ut. Grymt fint väder idag med, jag älskart! Vi hörs senare, annars ikväll. Ha en bra dag!

Bilder från igår






träningsvärk på hög nivå

Dagen var varit absolut guld. Elin och jag fixade oss och drog först till mamma och hämtade lite kläder, efter det tog vi en sväng förbi emma och pratade lite. Efter det drog vi hem och träffade jennie. Efter det drog vi till willys och handlade för mycket, och då menar jag för mycket.. Sen åkte vi till flummet iallafall, satt och pratade, dunkade hög musik, åt extremt mycket godis, hade marängtävling och badade! Känner mig faktiskt lite stolt för det var kallt som tusan i vattnet också. Efter det drog vi hem och då har elin och jag bara degat och kollat på massa james bond filmer, bara för att vi älskar dom filmerna. Typ våran grej lixom lite sådär.. Nej men nu är jag övertrött och ska gå och sova, har träningsvärk i hela benen också, rikitgt roligt allså. Imorgon blir det att gå upp ganska tidigt och vara med jennie en stund, för sen drar hon till turkiet i en vecka den skitungen! Ska även hinna träffa emma en stund eftersom att hon åker tidigt på torsdagsmorgonen, åh.. Imorgon kommer bilder från kvällen också, och nu ska jag inte sitta och skriva ett onödigt långt inlägg.. Vi hörs imorgon, godnatt!

10:29

Kvällen igår var awesome!
Och i morse klockan åtta kom elin till mig och ska vara här tills på torsdag då vi drar till gusselby! Så extremt härligt, sen kanske hanna hänger med också.. Då blir allt bara bättre! Idag så vet jag inte vad jag och elin ska göra, men ikväll drar vi nog med jennie och några fler och grillar i hästhagen! Så extremt mysigt.. Nu ska jag väcka elin som ligger och snarkar i soffan i vardagsrummet, så jag hör av mig senare!

Nu vet jag klart och tydligt att det är över, jag kan sluta kämpa nu
Du var mitt hopp och det försvann lika fort som det kom
Fattar du inte att jag saknar dig? Saknar den gamla personen av dig, den nya känner jag inte..


tjejen är frän

denna tjej lämnar mig på onsdag och drar till umeå i tre veckor..
jag saknar henne redan vafan, åh jag kommer börja gråta!
mongobarn, jag älskar dig ♥
"du är min andra halva, och min bästavän"

14:16

inte varit aktiv som vanligt.. men nu kom emma precis och vi ska dra till mc och tjocka oss (a) efter det vet jag inte alls vad som händer, hör av er om ni vill träffas!

23;25

är trött ledsen sårad och besviken!
så nu ska jag dra till sängen och sova, få nya krafter och försöka vakna upp på rätt sida imorgon för då är det örebrocupen som gäller..  just nu är jag taggad inför detta sommarlov, även om jag inte är så glad.. men mycket händer och jag kommer inte att vara i örebro mycket alls! känns faktiskt bra på något konstigt sätt! men nu ska jag sova, jag hör av mig imorgon och då kommer det en ny design också..


..

kommer inte vara aktiv på några dagar, händer så hilma mycket nu
men tack till alla som finns där och ger mig ett enormt stöd, jag älskar er!
hör av mig när jag mår bättre


du!


with you i can handle everything

sitter hemma hos bästavän,hon kom hem från frankrike igår & jag har saknat henne för mycke.. ♥
nyss har vi precis bakat & ätit glass, hungerbarn som vi då är.. och nu sitter vi och planerar skolavslutningen & sommarlovet! allt kommer att bli så grymt jäkla bra! :D tillsammans med emma går inget fel, jag älskar dig vännen.. nu ska vi gå ut och hoppa studsmatta & bara leva livet som vi brukar göra, jag kanske hör av mig ikväll.. annars imorgon, puss på rumpan (a)


självklart min & emmas låt! (H)

read if you want

vet inte vad jag ska säga, skriva eller göra längre..
allt jag vill är att du förstår & kommer tillbaka!
du har sagt till mig att vi aldrig skulle lämna varandra, att vi alltid skulle gå hand i hand och kämpa genom allt! aldrig skläppa taget och vi båda svor på gud att det aldrig skulle brytas.. med vad händer? jo vi går skilda vägar och som det ser ut just nu så kommer vi aldrig tillbaka! som du själv sa till mig häromdagen när jag försökte ta kontakt med dig, vi var aldrig vänner.. vi var alltid mer än vänner! åh jag vet inte vad jag ska säga, du kanske inte ens läser detta? men jag vill bara ha dig tillbaka! vart jag än går, gör eller allt jag tänker på, det är dig, vad jag än gör så finns du alltid där.. du är en person som jag inte direkt kan glömma! just nu finns ingen mening att kämpa för nåt längre, för du var den personen som alltid gav mig ett sånt enormt stöd och fick mig alltid tänka positivt.. och när något är knas vill jag bara slå i ditt nummer på mobilen och ringa, men det går inte! för att jag är rädd för att du ska klicka och säga att jag ska dra åt helvete eller nåt.. den känslan skulle jag aldrig klara av att ta! men nu läser nog inte ens detta.. och det här är bara ord, och nästan inget utav det jag egentligen känner och vill att du ska veta! men jag ska låta dig vara, jag finns inte i din värld längre! och nu rinner tårarna för fullt, ville bara skriva av mig lite.. men glöm inte att jag föralltid kommer vara din lilla sandra i mina drömmar!

låten säger mer än allt



"I never thought that I would meet someone who was so hard to forget."

love u girls

jag har varit sämst på att uppdatera men jag har en ursäkt!
jag har varit på cup i helgen med världens bästa lag, finns inte ord för hur mkt jag älskar er! det ända som var fel var att emma rebecka & liza inte var där & att det inte gick så bra för oss på matcherna, annars var allt verkligen klockrent! just nu har jag precis duschat, när jag kom hem somnade jag i soffan och har sovit tills nu ungefär, så extremt härligt att sova (a) nu kommer pappa snart och hämtar mig och efter det så ska jag sova igen.. ville bara säga att jag lever och att jag älskar mitt lag nåt extremt mycket!


denna låt och en stor fet högtalare med högt ljud.. då visste man att eker var på gång!




match mot QBIK i finnerödja på bilderna!


laura jerre & jag på bilden, tjejer ni är oslagsbara!

you make me happy

oj här var det längesen man skrev något.. det beror dels på att det fina vädret har tvingat mig att vara ute & att jag har tillbringat all min lediga tid med emma! :) den tjejen drog idag till frankrike och jag saknar henne redan, hon kommer hem på söndag och då måste jag träffa henne! åh, att allting jämt ska ligga så långt bort :( tillbaka till bloggadet, nu ska jag sätta igång igen och denna gång lovar jag att försöka uppdatera så mycket som möjligt!
idag var det skola som vanligt, förutom sista lektionen som diana & hälfen av min sogrupp gick på rättegång, diana skämde ut sig riktigt!! efter det så gick jag på stan med storasyster och köpe lite kläder & det sista inför cupen, drar ju till tivedscupen i helgen med världens bästa lag :D nog pratat om det.. inte många dagar kvar tills sommarlovet nu och jag kan inte göra annat än att längta! men nu ska jag inte sitta här och skriva en massa onödiga saker, utan ska istället börja packa lite smått.. jag hör av mig imorgon och hoppas ni har haft det bra under den tiden jag har varit borta (a)
måste också bara tillägga att martin är bäst!


RSS 2.0