you are no longer in my world

jobbade hela dagen igår på stan med syster & på kvällen åkte jag hem till moa, sjukt mysigt!
idag så åkte jag och emma & kollade på forwards match i det kalla vädret, vet inte vad det blev, men tror dom förlorade iallafall.. sedan åkte vi hem och åt, hungerbarnen! nu har vi precis kollat film & bara pratat, tjejen är obeskrivlig! nu ska vi nog baka och senare kommer pappa och hämtar mig, och då måste jag plugga, svenskaprov på fredag och det gillar vi inte! imorgon har jag kortmåndag och då ska jag träffa emma igen, härligt (y)
men ska vara social mot henne nu, så hör av mig ikväll :)
hugs

vi älskar låten (a)

carpe diem

sov ungefär en timme inatt, och nu är jag helt död..
men måste bara säga att jag har världens bästa klass & lärare! vet inte riktigt vad jag ska säga vad vi gjorde, men typ allt & ingenting skulle jag tippa på.. idag så åt iallafall jag julia & serina våran buffe frukost, haha.. efter det hade vi språkval & sedan träffade vi johan pehrson.. efter det cyklade jag och serina hem och jag la mig och sov på en gång, vaknade ungefär för en timme sen och är fortfarande lika trött.. nu ska jag sätta på en film och bara dega i soffan, så härligt! :D efter det ska jag nog ta mig en dusch och tvätta håret (a) hör av mig senare ikväll, och då är jag även sugen på att göra en ny header..


hahahah, hittade en grymt söt bild på mig & min älskade syster
det finns ingen bättre än henne & jag älskar henne mest ♥

never regret anything that made you smile

cha cha bloggen, rufus boii & granis bananis här!
ville bara säga att sandra är bäst :D
ha det bra alla söta barn..
/ rufuuuuus


for once, seems everything is going awesome

sitter i skolan, klockan är snart tre & jag är inte alls trött.. det ända dåliga som händer här är att det har varit sämsta vädret & att våra skräckfilmer som vi skulle kolla på inte gick att få svensk text på! men allt löser sig :) just nu sitter jag i aulan med lite gött folk, lyssnar musik & gör inte så mycket mer än det.. imorgon får engelskagruppen, allså min grupp besök av johan pehrson, härligt.. haha han kommer bli nya kissie enligt mig & serina! :) men nu ska jag inte sitta här och vara osocial mot dom andra, jag hör av mig imorgon när jag har kommit hem & när jag har vaknat, puss och sov så gott :)


världens bästa låt!

real love is hard to find, and so easy to lose..

inte uppdaterat sen i måndags, men har gjort andra saker så har inte hunnit.. mest har jag faktiskt träffat emma & vi har chillat i solen(a) sedan har jag spelat extremt mycket fotboll!
och grattis i efterskott till min mamma som fyllde år i måndags, jag älskar dig ♥

just nu sitter jag hemma hos min mamma med älsklingen, vi ska snart äta! hungerbarn som alltid.. sedan ska jag fixa lite för klockan sju kommer serina hit och vi ska åka och handla lite gott för vi ska ha övernattning i skolan med världens bästa klass! jag älskar't :) men ska inte sitta här och skriva en massa onödiga saker, ska istället vara social mot baby! kanske blir något inlägg ikväll, men vi får se! puss och ha en bra dag


inget med bilden att göra..
men mitt liv fungerar jävligt bra utan dig


my life and my rules

var med emma idag och senare drog vi och var match värdar åt alaget..
nu är jag riktigt stressad & har en enorm huvudvärk så måste dra!
jag hör av mig imorgon, puss :)

match imorgon mot skyllberg, klockan sju i mellringe! be there (a)

summertime










helgen har varit helt klockren
finner inga ord!
nu väntar sommarlovet & många fler glada skratt

i thought you were genuine

det var ingen springtävling inatt för jonte var för trött & jag var för rädd för att dra ut i skogen klockan tolv och springa, haha.. istället kollade vi på skräckfilmer och två komedi filmer också, skräckfilmerna var sämst och inget att rekommendera! jag melinda & martin var dom sista som var kvar så vi drog mellan halv fyra och fyra.. sedan tog jag en sovmorgon idag och vaknade vid halv tolv, sjukt skönt men är fortfarande riktigt trött! när jag hade gått upp och packat & sånt så åkte vi hem, då bytte jag bara väska för att sedan fortsätta till mamma för att fira henne! hon fyller år imorgon :) så det blev tårta och andra godsaker, samt träffa släkten.. mysigt förutom att jag somnade i soffan! just nu sitter jag här och gör ingenting, ska snart gå och duscha och sedan gå och lägga mig, är så trött man kan bli nu.. men innan jag gör det så ska jag lägga upp lite bilder från helgen i ett nytt inlägg!
hoppas ni har haft en bra helg, för det har garanterat jag haft! (a)


jag är säker & jag har bestämt mig,
du är borta och kommer aldrig tillbaka

i'm better than u

jag älskar det här vädret, det är fan sommar ute..
och därför passade jag, jonte, marcus, melinda & fanny på att åka båt, så sjukt härligt! jag körde jontes båt hela tiden, bara för att jag är bäst.. bilder kommer i ett senare inlägg (a) efter det drog vi och chilla i cc ung, haha.. nu har jag precis ätit och vi ska snart börja på vårat film maraton! härligt (y) sen ska vi alla här ute nog alla sova i cc ung inatt så det blir nog inget mer inlägg idag! juste, måste bara säga att jag & jonte ska ha en springtävling klockan tolv inatt, den som springer en runda på ungefär fyra kilometer först, vinner tjugo kronor.. och självklart kommer jag vinna, kan ju lixom inte förlora mot en 97? men ska röra mig nu, vi hörs imorgon :)


en bra som vi lyssnade på när vi glassa runt i båten! (a)


every time i close my eyes

linde igår var ganska mysigt, köpte massa godis & hämtade upp söta melinda.. efter det så drog vi tillbaka till campingen och åt tacos typ, sedan satt jag, martin, marcus, melinda, jonte&fanny och kollade film från åtta till typ tre, jälva skräckfilm vi kollade på.. aldrig varit så rädd,haha..  islutet var det bara jag och melinda kvar, vi skull sova i cc ung, men istället skrämde martin oss så vi var tvunga att springa tillbaka till husvagnen och sova där,haha! somnade typ vid fyra och blir väckt av pappa vid halv tio.. inte det bästa direkt, men jag har nu blivit pigg.. kom nästan precis tillbaka från duschen, att duscha är nog det bästa som finns! nu ska jag ut och sola en stund, vädret är verkligen på topp! så ska inte sitta här inne i en varm husvagn och skriva en massa onödiga saker..
så nu drar jag, vi hörs senare! (a)


tänk om en viss person läste det här, och bara fattade hur jag kände
fattar bara inte vad du tänkte med, aldrig varit så sårad
åh jag hatar att jag älskar dig..


i go my own way

godmorgon, vart inget inlägg igår.. var istället med martin&jonte och kollade på film halva natten typ, fyfan vad dom skrämde mig säger jag bara! jag vaknade idag iallafall vid tio, och nu är jag färdig fixad och så, ska in till linde med familjen typ, haha! träffar mamma där också en stund eftersom att hon jobbar.. härligt, jag älskar att vara här, bara kunna tänka klart & glömma alla problem, bara vara sig själv helt enkelt.. det enda som fattas nu är elin! men nu ska vi typ åka så ska fixa det sista, hör av mig när jag kommit hem :)


lives goes on

det har äntligen slutat regna och man kan vara lite ute! nu ska jag hänga med pappa ner till grillen och prata lite med honom, sedan är det tydligen hockey i puben.. häärligt (a) hör av mig senare..


everything happens for a reason

i Did It Because I Can, I Can Because I Want To, and all I wanted to do was prove it to you!


don't remeber nothing which makes you sad

inte varit aktiv på ett bra tag, men det har kommit mycket saker i vägen och jag har bara inte orkat&har haft helt enkelt inte haft tid! men nu ska jag komma igång igen, denna gången lovar jag att uppdatera mig minst en gång per dag.. just nu sitter jag i regniga gusselby med en stor filt i våra soffor i förtältet.. härligt faktiskt! bara kunna tänka klart och bara kunna koppla av, lämna alla problemen hemma i örebro.. idag vet jag inte riktigt vad som sker, bara ta det lungt, är ganska trött och måste plugga lite med! men ska inte sitta och skriva en massa onödiga saker här, utan ska istället gå och göra lite bubbelvatten,hahaha! jag hör av mig senare, och nu är vi lediga ett bra tag ifrån skolan.. jag älskar't


just want to know what happened

- du tror jag lekte med dig, att jag spela kall
men jag gömmer mina känslor för att hindra gråtanfall
vill inte visa dig, att innerst inne är jag svag
att jag vill ha dig tillbaka mer & mer för varje dag
vi båda gjorde fel och få stå våra kast
kommer aldrig mer få se dig ligga bredvid mig var natt
det svider i hjärtat av att tänka så
med att du och jag föralltid det kommer aldrig gå ~

jag och mina deppiga sånger, haha! drar till tv nu, inte kommmit dit än.. sedan lägger jag mig tidigt idag, hoppas ni får en bra lördagskväll så uppdaterar jag imorgon med massa bilder, puss :)

i did it because i can

förlåt för att jag inte har uppdaterat som vanligt, men har hänt att jag inte har så mycket att berätta och då är det inget roligt att läsa för er! gårdagen vill jag bara glömma, jag var en helt annan person och tårarna har nog aldrig runnit så mycket.. men nog om det, idag så åkte jag iväg till lundby för att kolla när mitt lag hade seriepremiär! så jäkla härligt, vi går in och vinner med 11 - 0.. dock spelade jag inte eftersom att jag är grymt förskyld och har inte tränat på hela veckan pågrund av öppethus&utvecklingssamtal och sånt där skit.. men nu ska jag komma igång igen och denna gång på allvar, haha! men på matchen stod jag i kiosken med serre & emelie, härligt :) efter det åkte jag en kort stund till micke och pratade lite smått, senare åkte jag hem när det precis började spöregna och köpte massa godis med syster och har sen dess kollat på film och bara myst med henne! för nån timme sen kom mamma hem också, riktigt mysigt! så nu ska jag inte sitta här och vara osocial mot dom utan ska istället dra och kolla på tv med dom, haha! det blir nu långa inlägg och jag ska försöka korta av dom och göra dom kortare, kanske inte skriva så mycket skit? så folk orkar läsa dom, haha! men nu ska jag sluta tjata, och röra på mig.. vi hörs senare (a)

if tomorrow never comes

engelskaprovet igår gick åt helvete rent ut sagt! men skoldagen rullade på som vanligt igår och sedan skyndade jag mig iväg på en sak med mamma! efter det snabbt till frisören för attt jag skulle färga min utväxt, men det syns inte att hon har gjort ett skit, min utväxt är fortfarande kvar och jag är riktigt sur! efter det drog jag hem till mamma en stund och senare tillbaka tillskolan för att ha öppethus, härligt får kompledigt för detta någon dag innan skolan slutar :) efter öppethus så hängde jag med hem till mamma&syster och sov här inatt, så grymt mysigt faktiskt..
idag började jag skolan klockan nio och har bara haft en enda lektion, svenska! sedan har vi haft idott, lekt någon konstig lek? lunch, håltimme och sedan mikaeljoggen som jag gick med sara, roberto och någon kille i robertos klass :) haha härligt aså.. slutade vid två och då följde jag med sara i ekershallen för att hon skulle handla nåt åt sin mamma, gud aldrig skrattat så mycket som jag gjorde! efter det så skjutsade hon med mig och jag har varit hemma en timme nu ungefär.. klockan sex har jag utvecklingssamtal, är faktiskt lite nervös över vad min lärare ska säga, haha (a) men ska inte sitta här och skriva ett lång inlägg om egentligen ingenting, mobbad som jag är.
men ska dra nu som sagt, vi hörs ikväll efter utvecklingssamtalet med massa härligt&sena bilder :)

dunkas i mina hörlurar jämt&ständigt, jag älskar't
ronan keating - when you say nothing at all


when you say nothing at all

kom hem för någon timme sen, slutade skolan runt halvfyra och var så jävla förbannad rent ut sagt att jag var tvungen att dra hem till syster en stund för att prata lite.. och som sagt, efter två minuter med henne är man en glad liten sandra igen! :) helgen med henne kommer också att bli superbra, kan berätta senare ikväll vad som händer då.. imorgon är det en vanlig skoldag med ett engelskaprov på schemat, måste plugga idag.. kan inte ett skit, fy skäms sandra! sen så är det öppethus på kvällen, härligt! men ska inte stta här och skriva massa onödiga saker, ska istället börja plugga! hör av mig senare under kvällen och jag hoppas ni har haft en bra dag (a)



åh jag saknar det så, finns inte ord för dig emma!
du är så jäkla klockren & jag kan inte göra annat än att älska dig

please let me know that you need me


i did not understand why you hurt me

nu är det väll dags för mig igen att börja ta igen bloggandet!
gått alldeles för lång tid nu och jag börjar må lite bättre också.. jag menar med alla skador, haha! under den senaste tiden har jag inte gjort så mycket, typ tagit det lungt och så! skolan idag gick så hilma fort, och bara om en månad slutar vi skolan, så extremt härligt! finns nog inte ord för hur mycket jag längtar efter sommarlovet :) fick mina omdömen idag också, är faktiskt ganska nöjd! imorgon måste jag plugga, för på onsdags är det engelskaprov för min del & sedan så är det öppethus på kvällen, det tycker vi om (a) men nu ska jag inte skriva bok här, nejnej.. istället slänger jag upp en bild på dagens outfit och dagens låt! vi hörs imorgon när jag har kommit hem efter skolan! :)



chester see - god damn you're beautiful


wesc t-shirt - wesc
vit linne - gina tricot
svarta "ridbyxor" - gina tricot
enkel "vit" halsduk - gina tricot


everything was just black

inte blivit av att blogga på ett tag nu! men jag lovar er att jag ska börja igen då alla skador har läkt, haha.. för just nu så har jag redan ont i mina händer och allt skit, mitt huvud värker också redan efter två minuters datasittande :( kan berätta senare nån dag om vad som har hänt oh så, men just nu orkar jag bara inte! ni får ha det bra så hörs vi!

och valborg var bäst ändå, tack tjejer jag älskar er
tack också allt annat bra folk som man träffade där!

RSS 2.0