DU KOMMER HEM IDAG, SÅ SOM JAG HAR LÄNGTAT. MIN ALLRA BÄSTAVÄN!


JAG ÄR UPPE KLOCKAN TIO, SINNESJUKT..

Dagen igår var klockren, hade schemabryt vilket innebar att vi jobbade med vårat energiprojekt (klimatsmart) exakt hela dagen. När vi kom tillbaka efter lunch så kom Louise till min skola och var med oss tills vi slutade. Hon hängde med mig hem och vi satt på min balkong i solen och drack cola. Jag packade och sen vid halv fyra vandrade vi iväg till solariumet där jag la mig en halvtimme, underbart och verkligen en avkoppling. När jag kom hem igen så var det snabba puckar, så som man säger det. Jag packade klart, sa hejdå till min familj hos mamma och pappa kom. Vi mellanlandade hemma hos honom och hämtade upp ludde och all packning. Sen begav vi oss till Gusselby. Vi åt tacobufè och sen så åkte jag in till Linde med Martin Jonte och Emma för att köpa godis. När vi kom tillbaka så minns jag inte vad vi gjorde, vi spenderade iallafall hela kvällen och natten i CC. Med Simon, Noah och Olle. Jag minns inte när jag kom hem, utan det är en annan historia kan vi säga. Pappa väckte mig vid nio och jag gick upp tio, sinnesjukt att jag faktiskt är uppe. Ska sätta på mig joggingskorna nu och gå rundan. Känner av mitt knä så ska nog inte springa idag. Sen väntar duschen, och efter det ska jag vara med dom underbara människorna här ute.


VÄDRET ♥


MYSIG DAG!

Fick sovmorgon till tio, eller jag mötte upp Julia Ebba och Martin vid tjugo i. Vi cyklade först bort till myrorna där vi gjorde vårat första studiebesök. Det gick hur bra som helst och vi fortsatte vidare till slottet för att äta frukost. Grymt härligt väder, så vi stannade där ett tag. Vid halvtolv var det dags för nästa studiebesök, denna gång på röda korset. Det gick minst lika bra och vi har fått ihop riktigt bra med fakta och bilder. Bilderna kommer att visas här i bloggen, fast dock senare. Vi drog vidare till min mammas jobb och åt lite kakor innan vi fortsatte ännu en gång, denna gång till saigon för att få lite käk i magen. När vi var klara där så cyklade vi mätta och belåtna tillbaka till skolan. Vi hann med en mattelektion och ett klassråd innan dagen var slut. Jag somnade i soffan när jag kom hem och vid fem gick jag iväg och solade med min kära syster. Vi gick på en lång promenad efteråt, pratade om allt och det var jätte skönt att bara röra på sig. Kom hem och har städat mitt rum nu, exakt hela kvällen. Nu står packning på schemat. För imorgon, är det fredag och det innebär att jag ska till gusselby, världens bästa ställe. Plus världens bästa människor befinner sig där. Det innebär alltså två flugor, i en smäll. JAG ÄR SÅ GLAD!

NU SÄGER JAG GODNATT


TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Bara att gå upp i morse och cykla iväg till skolan, dagen har varit hur skön som helst. Roligt att träffa alla underbara människor igen! När vi hade slutat skolan så drog jag Hanna Julia och Mikaela hem till mig och åt upp mitt hus haha. Sen vid femtiden cyklade vi vidare till tjejgruppen. Där vi hade temat kärlek. När vi hade ätit jätte gott fika och den var slut så cyklade jag hem, bytte om och åkte iväg till varbega där jag mötte Emma. Vi gick och sprang runt skogen där, och grymt bra känns det efteråt. Sen cyklade jag hem, samtidigt som jag pratade med Martin i telefon. Glad över mig själv att jag rört på mig så mycket idag, det är en sån otroligt skön känsla efteråt. Nu har jag precis ätit lite mat och ska snart hoppa in i duschen. Skippar nog BigBrother ikväll och kollar på det imorgon istället. För just nu vill jag bara lägga mig i sängen, krypa under mitt varma täcke och detja John Blund!

BJUDER PÅ NÅGRA BILDER IFRÅN MIN FÖRSTA VISTELSE (ÖVER NATTEN) I GUSSELBY!


EN GLAD TJEJ ALLTSÅ

BIGBROTHER.SE MÅSTE NOG VARA VÄRLDENS SEGASTE HEMSIDA!!
Suttit och väntat i två timmar nu på att pogrammet ska komma upp, men kommer det? NEJ!!!!!! Åh panik. Martin och jag har suttit och uppdaterat sidan i två timmar varannan minut, LIV? nej. DAMP? ja. Det är också helt dött på campingen, det märks verkligen att säsongen inte har dragit igång. Och om mindre än tolv timmar åker Elin till polen i en hel vecka. EN HEL VECKA!!!!!!!!!! Glad Sandra idag märker jag? OHJA. Ska dampa lite till på Martins dator nu, sen kommer den behöva fixas, alltså lagas. DUUUUUUKTIG SANDRA.
Godnatt, och tack för att ni läste mitt jätte glada & intressanta & positiva inlägg. PUSS!

JAG ÄLSKAR LIVET

Seidi kom till mig vid halv sex igår, och vid halv sju tog vi våra cyklar och åkte iväg och mötte Jenny och Elin. Vi cyklade vidare till baronbackarna där vi mötte Emma och Hannah. Vi gick vidare till Athena där vi köpte massa god mat, sen begav vi oss till en park och åt massa gott och spelade kubb. Emmy dök också upp! När myggorna hade ätit upp våra ben så åkte vi hem till Emma där vi kollade på film, "the holiday" vart det och den är lika bra varenda gång man ser den. Vid elva cyklade vi upp till kyrkan och deltog på midnattsmässan, den var grymt mysig. Levande ljus överallt! När den var slut så mötte mamma och Kjellis mig, vi cyklade hem och jag somnade nästan på en gång, iallfall så fort jag la huvudet på kudden. Idag tog jag en egen sovmorgon och vaknade vid elva någon gång. Har suttit och pluggat sen dess ute i solen med musik dunkades, högt. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag äta lite mat innan jag beger mig iväg till underbara gusselby. Där jag spenderar natten. Denna dag kommer bli mer än underbar!


JUST NU: UPPACKNING OCH UNDERBAR MUSIK

Vilket underbart lov det har varit hitills. Jag bara hemma och mellanlandar innan jag beger mig ut igen. Kan berätta om mitt underbara lov när jag har kommit hem inatt. Dags att sätta fart, ska snart äta en liten "påsklunch" tillsammans med familjen. GLAD PÅSK!


IM COMING HOME

Dagen har varit grym. Gick upp vid tio tiden och gjorde mig i ordning, sen åkte jag upp på stan med mamma och syster. Gick runt och kollade en stund, och herregud vad mycket fint det finns, jag MÅSTE bara ha. Fick med mig ett par skor och ett par byxor hem, underbart. När jag väl kommit hem så kom Henke hit, så grymt bra kille. Han drog vid halv sex och då gick jag iväg och sola. När jag kom hem så satt min bästavän på mitt rum, snacka om att jag vart överlycklig. Jag har saknat henne så otroligt mycket! Vi hängde med min syster och hennes kompisar ett tag, så grymt roligt och åh verkligen sommarkänsla. Slutade med att vi satt på balkongen och dunka musik innan dom begav sig till krogen. Elin och jag lagade mat, tacos. Innan vi hoppade upp på cyklarna och åkte hem till min far, där vi spenderade någon timme, eller två. Mycket prat, skratt och planerande inför sommaren blev det. Jag och Elin cyklade hem skrattandes och kom fram till att hon och jag verkligen hör ihop. Nu sitter vi här, på mitt lilla rum med tända ljus exakt överallt och har precis kollat på film. Älska mig. Tårarna bara rann, och det är verkligen den bästa film jag någonsin har sett. Nu ska vi äta lite chips och dricka cola, mysa lite och bara prata. Det behövs, både för henne och mig. Så tack för att ni läste min lilla berättelse så hörs vi imorgon istället. PUSS OCH KRAM!


BONDELAND

Solen skiner, livet leker och jag är mega förkyld.

K-V-I-N-N-A JAG SAKNAR DIG


15 ÅR


Kasta cykelhjälmen nu, och lev livet ditt fotbollsproffs.
Grattis bästa Martin, på din födelsedag ♥


MAN LEVER BARA EN GÅNG

KLOCKREN GÅRDAG/KVÄLL MED DOM BÄSTA. Jag tycker om er så sjukt tjejer.

Nu sitter jag på min framsida med datorn i knät, solen skiner och värmen bara stiger. Jag älskar livet! Var nyss ute på en promenad med min lilla hund, musiken dunkandes i hörlurarna och åh, det är en känsla som bara inte går att förklara. Jag älskar det, såååååååååå stort. Vid fyra tiden drar jag till Farmor med Jennie, stannar där i bondeland några dagar hos min älskade Farmor. Ska bli så skönt att komma dit. Nej, nu ska jag lyssna på musik & njuta utav livet. Vi hörs!


/ELIN

Ville bara säga att du är världensbästa vän! ♥
/e

DU ♥

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller.

FYFAN VAD BRA JAG MÅR

GRYM DAG, GRYM KVÄLL & EN JÄKLA GRYM VECKA!


"JAG SMÄLTER NÄR DU LER"

BACK ON TRACK. Är det så det heter, eller så man säger? Gullig hälsning iallafall. Nej vi kör om. Hej alla gulliga människor, jag är äntligen tillbaka. Efter mitt så kallade bloggbreak (?!) Var faktiskt skönt, eftersom att jag nästan aldrig sitter vid datorn längre. Den har ändå inte fungerat men eftersom att jag är expert så fixar jag allt. Sitter just nu här i min egna lilla värld och lyssnar på den underbara musiken som spelas i mina högtalare. Har precis kommit ut ifrån duschen och ska snart gå och sätta mig till rätta i soffan för att kolla på big brother. Sen ska jag sova. Haha, känns som att jag inte har så hilma mycket att säga, för känns så onödigt att sitta här och babbla om allt jag har gjort hit och dit, utan vi börjar om på nytt istället. Från och med nu!


"SOME DAY YOU WILL WAKE UP AND FIND THAT YOU MISSING ME"

Toppen dag ute på landet, med mycket god mat, mycket bra människor och en mycket glad och underbar Farmor. Kom hem för någon timme sen och har precis packat upp min väska, och ska snart städa mitt rum. Jag är hur trött som helst, verkligen. Kvällen kommer iallafall att spenderas tillsammans med familjen, en mys söndag kallas det och jag säger inte imot. Ska fixa det sista nu, och inte fastna här framför denna beroende framkallande sak.


JAG MÅSTE VARA VÄRLDENS SNABBASTE

Jag är så grymt stolt över mig själv!! Igår skulle jag ju lägga mig vid halv tolv tiden, men vad hände? Jag stannade upp till klockan fyra och Simon fick göra min natt på msn. Natthumor kallas det, hahaha. Jag somnade hur snabbt som helst och gick upp tjugo i tio idag, och har duschat, tvättat håret och gjort mig klar på en timme!!!!!! Det är sinnesjukt, jag är så otroligt stolt över mig själv. Ska nu packa in mina saker i bilen och sen beger vi oss till min underbara Farmor för att fira henne. Detta kommer bli mer än en bra dag!

LYCKAN DU BLIDAR I MINA ÖGON


Klockan är halv tolv och jag somnar snart framför datorn, dags att gå och tvätta bort sminket och för att sedan gå och lägga sig. Kommer somna på två sekunder. Imorgon ska jag upp tidigt för sen beger jag mig ut till Farmor med ungefär halva släkten för att fira henne, underbart!

UNDERBARA MÄNNISKOR

Kom in för ett tag sen, haft en grymt bra kväll. Ankido gjorde mig och Seidi sällskap. Kvällen har spenderats åt att cykla runt som idioter, sitta på mc och äta massa mat, ta massa kort och bara vara. För söta människor helt enkelt. Orkar inte skriva så mycket, så slänger in en liten bildbomd istället.


ATT CYKLA MÅSTE VARA EN UTAV DET BÄSTA SAKERNA SOM FINNS

Jag hoppar snart upp på min cykel och beger mig till varberga där jag träffar Seidi. GRYMT!


JAG TYCKER OM DIG SÅ OTROLIGT MYCKET, MIN BÄSTAVÄN.


Så som bilderna visar så har jag spenderat min dag tillsammans med Elin. Pappa väckte mig vid NIO, men så duktig som jag är så lyckades jag att somnade om och gick upp vid elva tiden istället. Vid halv tolv kom pappa och lillasyster och hämta mig för att vi sedan skulle åka iväg på en snabb lunch. När vi kommit hem så hjälpte jag lillasyster att göra henne snygg för att hon skulle iväg på barnkalas, gud jag kommer verkligen ihåg när man själv hade läppglans och gjorde sig extra fin.. Jag saknar verkligen tiden då man var liten, det är sjukt. Sen kom Elin och vi satt på mitt rum i flera timmar och bara pratade. Hur underbart som helst. Vi hade sen ingenting att göra och fick typ en panikryck, började skicka massa bilder till varandra och skulle ha likadana bakrundsbiler och alltihopa, så knäppa som vi är. Efter det så brast vi ut i tråkhet, men vi fick en mega ide. Vi tog min cykel och drog iväg till willys och hennes systers jobb, köpte massa gott och sen begav vi oss ut på cykeläventyr. Skrattandes hela tiden, och tjejen får mig verkligen att le och skratta ut. Vi åkte hem efter några timmars cyklandes och sen åt vi en mysig middag tillsammans med min familj. Sa nyss hejdå till henne och träffar henne nästa helg istället, då jag gästar bondeland.


JAG SÄGER NU; GODNATT!


JAG BARA ÄLSKAR ENSAMMA KVÄLLAR, DÅ ALLTING BARA ÄR TYST

Jennie drog nyss hem, har spenderat hela min dag och kväll med henne. Vi drog ut förut och cyklade, drog förbi Emma, Seidi och Angelica ett tag och hälsade på dom. Allihopa tyckte att jag var världens knäppaste, man känner sig älskad till tusen. Efter det cyklade jag och Jennie hem fort som tusan genom våldtäcktsskogen och har sen vi kom hem suttit och ätit hur mycket godsaker som helst, bara pratat och skrattat som vanligt. Jag tycker om dig så! Hon hjälpte mig även med min lilla blogg, så nu ser den lite bättre ut, jag ska fixa några små detaljer sen bara. Men tack för hjälpen! Ska fortsätta kolla på någon film som går på tv:n nu, jag är helt inne i den haha.


test

as<jdfhdcbd<uyg akFLGbcksbcksbckjbiusjcccccccccjjjjjjjjjjjjjj jnjhnhjn  b  gg ggg yygyyh yh hy hyhyhyhyhy hyhyhy hy hyhyhyhyhyhyhy  yhhy  hyhy hy  vfrrf5bfr f rfr f rfr fr fr frfr 5fr 5fr5  r5frf5 5rfr5f r5f  rf5f5r  r5f 5rf r5f f5r rf5fr5  f6tg7y ygy 8 y8y8  gftft6 fr rfd d r5de d er5f  6ft 6tgf 7gt7gt

PAJAS DAG

Skoldagen var upp och ner faktiskt. En bra dag men ändå så hilma dålig, så säger ingenting istället. Efter skolan drog jag hem och packade, hann även träffa mamma en stund. För sen så kom pappa och lillasyster och hämtade mig. Vi åkte hem till pappa och åt en jätte mysig middag innan jag drog ut med Jennie. Kom precis hem, vi har varit och sola och jag somnade som vanligt, att sola måste vara livets liv. Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag träffa pajasen igen för då ska vi ut och cykla på hennes nya cykel, återuppleva en massa minnen och bara leva livet, sånt som vi är bra på rättare sagt. Så ska skynda mig nu, ville bara tala om att jag lever.

VADÅ FÖRÄNDRING?!?!?!?


RSS 2.0