GODNATT, KÄRA VÄNNER!

img_4570 (MMS)

Dagen har rullat på, gått fort också, även fast det är min längsta skoldag. Sprang idag på idrotten och mitt knä blev konstigt igen, orkar inte med alla problem med det längre. Efter skolan åkte jag iallafall hem tillsammans med Tobbe, som gjorde mig sällskap på min sista lektion. Efter ett tag kom Martin och vi tre har nog gjort allt och ingenting. Pratat, skrattat och bara varit, två helt underbara killar. Vi åt tårta också, jag mamma ida & Tobbe, massvis med gott. La mig mig precis i sängen, och ska snart sova. Börjar klockan nio imorgon, liten sovmorgon iallafall. Dags att sätta på musiken och invänta den underbara skönhetssömnen. Vi hörs imorgon!


GODMORGON, FRÅN EN TRÖTT TJEJ.

img_0539 (MMS)

Sitter just nu och äter lite frukost, ska snart möta upp Jikar och Serina, sen beger vi oss till skolan. Lång dag idag, med springpass och tacos till lunch. Nej, måste röra mig nu. Vi hörs lite senare!


NYA TAG, NY VILJA, NY JAG.

"Jag ska inte vara svag. Jag ska inte det. Jag ska vara rak i ryggen och visa vem jag är egentligen är. Jag är trött på att vara den lilla tjejen som aldrig vågar öppna sin käft, och det ska det ändras på. Jag ska inte vika mig, ska titta rakt fram och le, le stort. Inte för allt dåligt som hänt, eller händer. Utan för att det alltid finns en positiv mening med det, livet är inte så hemskt som man tror. Bakom det hemska som händer finns det alltid något bra, det gäller bara att hitta det. 
Folk brukar se mig som en positiv tjej som alltid är glad, då ska jag fan stå upp till det. "

DET ÄR NU UPP TILL BEVIS.

Efter att ha ätit god mat, tagit en lång dusch och pluggat så är jag tröttare än vad jag var innan. Ska lägga mig i sängen nu och lyssna på musik. Godnatt och sov så gott, vi hörs imorgon sötnosar!

~ jag saknar dig så fruktansvärt mycket, mitt älskade lilla hjärta..
tre dagar kvar nu,  jag längtar så mycket!


ÄLSKADE ZIPERALL ♥

img_6331 (MMS)

Skolan var helt okej, dagen gick ändå ganska så snabbt. Efter skolan åkte jag och mina underbara tjejer upp på stan, modelljakten som gällde och det var folk överallt. Efter någon timme tittandes där så åkte jag Serina och Jikar hem. Jag la mig på soffan och somnade på en gång, vaknade för bara ett litet tag sen. Sitter nu och pratar med världens bästa mamma, samtidigt som jag väntar på att maten ska bli klar. Har bara 2% batteri kvar så måste hämta laddaren nu, vi hörs senare!


"MITT LIV, MINA REGLER"

img_1955 (MMS)

Precis gjort mig klar för ännu en skoldag. - och en dag med tjejerna, efter skolan dåra. Ska möta upp Serina om en kvart ungefär, då cyklar vi tillsammans till skolan. Ser ut att vara riktigt kallt ute idag, funderar på att ta med mig vantar, haha. Ska fixa det sista nu och sedan röra mig, ha en bra dag sötnosar! Vi hörs sen.


'

~ Inte alls på humör idag, både arg ledsen & sårad. Darrar utav något som jag inte kan beskriva. Ska höja volymen på musiken nu och lämna min verklighet, fly ett tag, och rensa tankarna.. Mycket som händer nu, och jag är inte så jäkla stark som alla tror. Jag vill bort, verkligen bort, på riktigt.

SVENSKA LEKTION MED SERINA!

img_2767 (MMS)

Sitter i skolan, har svenska lektion just nu och det är lite segt. Slutar denna lektion om en timme, då har vi idrott & det är våran sista lektion. Hoppas verkligen att vi har idrott inne eftersom att vädret suger :( Men ska fokusera på skolan nu, hörs sen!


GOOOOODNATT

img_3079 (MMS)

Bild från i fredags då jag var i Lindesberg. Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova, måste ladda upp med energi inför morgondagen. Då det är ny vecka och nya möjligheter. Skola är det också, och jag är taggad. Tycker faktiskt om skolan just nu. Denna kväll har jag spenderat med min mamma och syster, hur mysigt som helst. Det behövs det också, dom tre flickorna granberg. Tillsammans är vi starkast! Nej nu ska lillen iallafall sova, vi hörs imorgon. Godnatt och sov så gott sötnosar, puss & kram.


LÄMNAR MITT PARADIS, FÖR DENNA GÅNG

img_8622 (MMS)

Hade en jätte mysig kväll igår. Alla åt pizza tills dom nästan spydde och efter det så badade vi. Jag Mathilda Lukas Martin och Olle, det var hur kallt som helst. Men är ändå lite stolt över att jag badade faktiskt, hehehe. När vi badat klart så hamnade vi i min lilla husvagn, där vi åt brända mandlar och pratade. Efteråt så spelade vi fotboll, drack dricka & åt massa chips. Vi tog en liten promenad och sedan så hamnade vi nere vid vattnet. Till slut var det bara jag och Martin kvar, vi satt och pratade om allt mellan himmel & jord, jag satt i hans knä och så hörde man musiken uppifrån puben. Det var jätte mysigt faktiskt, min lilla prins. Efter några timmar nere vid vattnet så förflytta vi oss, plus Olle till CC där jag somnade. Just nu så sitter jag i bilen påväg hem, vill hem nu och duscha, känner mig jätte ofräsch. Efter det ska mamma och jag åka iväg och äta någonstans, ska bli skönt att umgås lite själv med mamma. Höjer volymen på musiken nu och ska försöka sova en stund, för trött är jag också. Vi hörs senare!


"VART TAR VI VÄGEN?!"

img_3834 (MMS)

Haft en jätte mysig dag i Nora, vädret var på topp och vi gick runt där i flera timmar. Fick med mig brända mandlar hem iallafall, det viktigaste när man är på marknad, haha. Efter Nora tog vi en sväng till Lindesberg och handlade saker tills ikväll, då det är pizza&film kväll på campingen, lika mysigt det också. Just nu sitter jag och kollar när Martin och Olle spelar bowling i Lindesberg, ganska roligt att se dom när dom bråkar mer än spelar. Haha, små barn! Efter bowlingen så ska vi hämta pizza och sedan blir det tillbaka till campingen, vi hörs då. PUSS!


NORA MARKEN

img_2858 (MMS)

Sitter nu i bilen påväg till Nora tillsammans med Martin och Olle. Det är ju Nora marken så vi ska  dit och kolla runt lite, mysigt. Vi hörs sen!


"IBLAND SÅ FÖRSTÅR JAG MIG INTE PÅ DIG"

Precis tillbaka kommen efter att ha varit både i Lindesberg och Örebro. Åkt in till Örebro och åt glass på donkan, sen träffade vi bästa tobbe och hans små vänner. Nu ska jag Martin och Olle kolla film, sedan ska jag gå och sova. Är hur trött som helst. Imorgon ska vi ut på nya äventyr, men nu ska jag stänga ner detta och fokusera lite på filmen. Vi hörs imorgon helt enkelt, godnatt kära vännen & sov så gott.

MUSIKEN ÄR MIN RÄDDNING

img_0937 (MMS)

Snyggingen själv alltså, haha. Sitter i bilen påväg till gusselby nu, har bara stannat och tankat precis. Ska stoppa in hörlurarna nu och förflytta mig till min egna lilla värld. Hörs sen!


NO LEKTION

img_2832 (MMS)

Sitter i skolan nu och har rolig NO lektion, eller?.. Kollar just nu på någon konstig film som handlar om jorden eller nåt, haha. Serina och jag sitter längst bak tar massa roliga bilder, efter det här har vi träslöjd. Byggare Bob, here we come!


MOT SKOOOOOLAN

img_7520 (MMS)

Kör på denna lilla outfit idag, till ett par ringar & mina vita converse. Ska äta något litet nu och sedan börja röra mig mot skolan. Dåligt väder ute idag också, typ som regn. Ska skynda mig nu, vi hörs senare.


'

~ vi hörs imorgon istället, godnatt.


I SKOLAN

img_4963 (MMS)

Tjena mors! Sitter just nu i skolan och väntar på att musiken ska börja, efter den har vi maaaaaat, love it. Feven (tjejen till höger) ville att jag skulle blogga och säga att hon är bäst, så visst, Feven.. Du är bäst! Vi hörs senare, puss.


THIS IS MY LIFE!

Hann till skolan imorse iallafall, haha. Dagen gick fort, hade många bra och roliga lektioner det. Det gick liksom lätt. Nästa vecka är det prov, nu håller i vi detta leende som jag har för skolan & kämpar. Fick sluta ungefär en timme tidigare och gick då hem och tog mig en powernap. Efter ett litet tag kom mitt hjärta hit och jag spenderade någon timme med honom. När han hade åkt tog jag mig en pratstund med min lilla mor som precis kommit hem med min nya lilla älskling, vilket jag då menar min nya plattång. Haha, älskar den, hur bra som helst! Sen åt vi lite mat och nu sitter jag under en fet filt i min lilla soffa och kollar på true talant. Ganska mäktigt pogram faktiskt! Beställde nyss hem en ny jacka också, den kommer inom två veckor. Nu ska fortsätta kolla klart på true talant med min lilla syster och
sedan hoppa in i duschen.

ÄNNU EN SKOLDAG

Kom inte upp i morse, och nu är jag jätte stressad. Ska sätta upp håret i en bulle nu och sedan välja kläder lite fort, sedan får cykla fort som tusan till skolan. Jag börjar om fyrtiofem minuter, så jag borde hinna. Men ändå, hatar att vara stressad. Men varför sitter jag här då? Måste röra mig. Det är en lång dag idag, upp med leendet och ladda batterierna. Vi hörs senare.

~ vart tog det underbara sommarvädret vägen?!

MITT LILLA HJÄRTA ♥

"tell the world that I have found the right one. the real boy, who loves me for who I am"


TRÖTT TJEJ

Dagen har gått oerhört fort. Började vid halvnio, har haft lektioner hela dagen och fick sluta tidigare ifrån bilden, som idag var min sista lektion. Vi har börjat med allt på riktigt, fått böcker och material. Imorgon får vi till och med våran första läxa, helt sjukt. Efter skolan gick jag hem och bytte om lite snabbt, men hur varmt som helst. Tog cykeln upp på stan och mötte upp mamma, vi gick en stund på stan och fixade lite saker innan vi fortsatte till foto 7:an för att göra ett litet besök, jag ska som sagt praoa där om två veckor. Ser framimot det jätte mycket, och ska verkligen bli roligt! Vi köpte med oss mat hem och när vi ätit skulle jag bara lägga mig på sängen för att vila en stund, men slutade med att jag somnade och sov djupt i två timmar. Nu kom jag precis ut ifrån duschen, sitter i min mysiga ziperall i mitt mörka rum och lyssnar på lite musik. Ska snart förberedda det sista inför morgondagen och sedan sova. Ska försöka sova tidigt idag, så att jag kommer upp imorgon. Imorgon är det en lång dag, slutar inte förens fem i fyra. Ska stänga ner allting nu och fixa det sista, så att det blir gjort någon gång. Godnatt med er söta människor, sov så gott!


~ bild ifrån åttan, jag Serina och Julia. Mina små gullungar!


FÖRSTA RIKTIGA SKOLDAGEN!

Ska fixa till håret och sedan knyta skorna, efter det beger jag mig till skolan med musiken på högsta volym i hörlurarna. Min cykel har punktering eller det är något konstigt med den iallafall, så idag tar jag mig en liten promenad. Skönt det också! Ska skynda mig lite nu, vill inte komma försent andra skoldagen ehehe. Vi hörs senare!

~ tung låt.

DAGS ATT SOVA

Kom precis ut ifrån duschen och ska snart krypa ner i sängen, ska bara fixa lite små saker först. Blev ingen film för min del, istället satte jag OTH och har kollat på det hela kvällen. Nu gäspade jag ännu en gång, dags att stänga ner här. Men innan, ska jag bara lyssna klart på en låt till, bara en..


DÅLIG UPPDATERING, IGEN..

Min helg har bara rullat på, fredagen när jag kommit upp till gusselby så åt jag mat i puben tillsammans med Jonte, vi åt med tandpetare, haha. Kvällen spenderade vi i Elins husvagn tittandes på Stockholm - Båstad, faktiskt en bra serie! Vi förflyttade oss upp till ungdomslokalen på natten där vi lyssnade lugn musik och bara tog det lunch. På lördagen var jag hundvakt på dagen, kollade massa OTH avsnitt, mitt hjärta kom, jag tog en dusch, åt mysig middag nere vid vattnet, åkte in till Linde tillsammans med Martin och Olle, och på kvällen kollade vi på någon konstig film i Martins husvagn. Jag pratade även med min lilla vän Jikar, som jag är otroligt stolt över. Jag gick och la mig vid två tiden. På söndagen tog jag en rejäl sovmorgon, sov ända till ett, halvtvå. Gick upp och packade ihop mina grejjer innan jag åt lunch med pappa & Ludde. Vi städade efteråt och sedan köpte vi glass, Elin och jag har nu avklarat alla städningar för iår, vilket innebär att mitt sista sommarjobb är nu slut! Sen hoppade jag in i bilen och begav mig hemåt. Helgen blev verkligen bäst, en sådan där avkopplingshelg som är perfekt innan skolan börjar. Drog iväg och handlade med mamma & Kjell när jag kom hem, sen duschade jag och hamnade framför tv en stund, innan jag somnade då..

Idag var det första skoldagen! Det känns ändå på något sätt skönt att vara tillbaka igen, har saknat min älskade lilla klass. Vi har fått ett schema som är helt okej, som vi också redan sätter igång med redan imorgon. Jag är supertaggad inför denna termin och ska verkligen göra mitt bästa. Efter skolan åkte jag upp på stan med fina Julia. Vi gick runt och leta praoplats åt henne och sedan köpte hon ett par jeans. Vid tre mötte vi upp Tobbe och vi åkte hem till mig. Jag somnade i Tobbes knä, Julia och Tobbe tog över min mobil och när jag vaknade hade dom bombat min lilla facebook. Dom åkte hem för en stund sen och jag har precis ätit lite mat med min familj. Jag ska hoppa in i duschen strax och sedan hoppa ner i min lilla ziperall. Sen ska jag sätta på en film och bara mysa.
Jag älskar såna kvällar, filmkvällar med sig själv och ingen annan.

SISTA HELGEN UTAV SOMMARLOVET

Tog sovmorgon denna dag också, eller rättare sagt så fungerade inte mitt alarm. Har spenderat min lilla dag med att prata med en del personer, känns tungt. Sen har jag degat i soffan, kollandes på OTH. Ska snart gå upp och göra mig i ordning, sen ska jag packa. Pappa hämtar mig vid femtiden, och då beger vi oss till gusselby. Ska bli skönt att spendera helgen där, bara kunna vara, tänka fritt och ta hand om sig själv. Kanske till och med kan ta en springrunda, skulle vara skönt. Dock blir det jobb också, två städningar står på schemat. Men det är dom sista för iår, och jag har då gjort klart mitt tredje och sista sommarjobb. Ska sätta på musik nu och sedan sätta fart, vi hörs senare!

~ tre månader kvar, sen ses vi igen, mitt himmelrike!


'

Under dom senaste dagarna har jag tänkt mycket, min hjärna har nog gått på högvarv. En fråga som har kommit upp i mitt huvud väldigt mycket, vart är vännerna när man väl behöver dom? Det finns jätte många som säger, jag finns alltid, jag stöttar dig till tusen, osv. Det kanske dom gör, men varför visar dom inte det då? När man väl behöver en vän, någon att prata med, någon att luta sig imot, eller helt enkelt bara en kram? Då finns ingen där, inte ens en liten kotte. Men sen, när man mår toppen och är hur glad som helst. Då kommer dom fram igen, och det där ordet sägs ännu en gång, jag finns alltid vid din sida. Jag har tröttnat på detta, och jag vet att det inte är bara jag som gjort det. Utan en hel del. Om du inte menar vad du säger så håll käften istället, rent ut sagt. For what are words if you really don't mean them when you say them? Därför måste jag säga ett stort tack, till Jikar Serina och Martin som stod vid min sida när jag behövde någon som mest. Jag är oerhört glad att jag har er!
"vänner finns till när man är på topp men var är dom när man nått botten".
~
godnatt

DE SENASTE

Igår vaknade jag upp vid tiotiden, hade en dålig kläddag och rev ut ungefär hela min garderob på golvet, haha. Jennie kom hit vid tolvtiden och vi cyklade upp på stan och tog en lunch på Saigon, hur mysigt som helst. När vi ätit klart och pratat en hel del så kom hennes kille och vi spenderade lite tid med honom. Jag lämnade det urgulliga paret vid tvåtiden och mötte upp Jikar och Serina, för att ta bussen ut till marieberg. Vi hade en toppendag, mina flickor får mig verkligen att skratta. Högt. Fritt. Äkta. Blev några inköp och jag är mycket nöjd. Min syster kom även dit så vi gick runt med henne, slutade med att vi hamnade på donkan innan vi vandrade vidare till Ikea. Vi gick till skopunkten och sen kom mitt hjärta ditt. Vi gick runt på Ikea en stund, en lång stund rättare sagt innan vi åkte vidare till Chili. Vi kollade snabbt och fortsatte sedan hemåt. Vi dumpade av Serina och Jikar, och vi andra fortsatte hem till mig. Jag plockade undan lite på mitt rum och sedan så spenderade vi lite tid med min familj. På kvällen/natten så kollade jag och Martin på film, just go with it. Helt okej film, dock lite konstig och förvirrande. Han stannade hos mig över natten och det känns så bra att somna i hans famn. Jag har sagt det tidigare, men jag säger det igen. Jag har världens bästa pojkvän!

Martin åkte hem vid tiotiden idag, och jag somnade om så fort han åkte och sov ända till halvtre. Gick upp vid tre kanske och städade rummet, sedan mötte jag upp Jikar och Serina för att vandra vidare till solariumet. Efteråt gick jag hem och duschade snabbt, gjorde mig i ordning och vandra vidare till Trängen där min kväll har spenderats. Jag har jobbat, stått i kiosken och träffade massvis utav bra människor! Kom hem för en och en halv timme sen kanske och har sen dess suttit i köket och pratade en massa med min familj, dock glatt denna gång. Nu tänkte jag tvätta bort mitt smink och sedan hoppa ner i sängen och sova, det behövs. Morgondagens planer är oklara, men jag tror jag ska träffa mina brudar. På kvällen beger jag mig till gusselby och spenderar min helg där, jag ska jobba, denna helg också. Nej ska röra på fläsket nu, vi hörs, när vi hörs. Vilket säkert blir imorgon!


ÄVEN FAST SVÅRA STUNDER INTRÄFFAR, SÅ FÅR DU ALDRIG GLÖMMA BORT VAD SOM FÅR DIG LYCKLIG

Dagen idag har varit väldigt bra, trots allt negativt som inträffat dom senaste dagarna. Vad som stod på mitt schema idag, det kan jag ta och berätta för er imorgon. Nu ska jag soooooova, med mitt hjärta bredvid mig.

EN MÅNAD

Att få ligga i din famn och känna sig trygg.
Att få gulliga sms varenda kväll.
Att du visar mig hur kärleken ska vara.
Att du ger mig positiv feedback när allting känns skit.
Att du inte skäms över mig.
Att du står ut med mig, och accepterar mig för den jag är.
Att du fångade mitt hjärta och tar väl hand om det.
Att du bildar det där leednet på mina läppar och torkar mina tårar när det behövs.
Att du får mig känna mig värefull.
Att veta att, du är min, och jag är din.
Det är äkta kärlek för mig.
Jag älskar dig,
min prins!


TACK, för den här underbara månaden tillsammans med dig.
Du har lyst upp vägen för mig, så att jag har fått lättare att gå.
Jag trivs så bra med dig, och du får mig le innan jag själv har hunnit fatta det.
Jag ser dig, mig och oss i min framtid.
Låt detta bara vara en, utan många månader som vi ska spendera tillsammans.


TAR ETT "DAGS" BREAK

ingen blogglust alls idag, vi hörs imorgon istället..
~
ännu en ängel har lämnat våran jord.
världens bästa farfar, vila i frid ♥

En gammal bild på mig och min älskade farfar.


KÄRLEK

img_6824 (MMS)

Jag har nog världens finaste vänner! När livet är på botten är dom här alltid där och rädda mig. Jag är otroligt lycklig för att jag har er, änglar! ♥


JAG GER ALLT JAG HAR, OCH HOPPAS PÅ NÅGOT BRA

Hela kvällen så har jag suttit och lyssnat på en massa gamla låtar, och tankarna kommer igång lika fort. Texterna sätter sig i hjärtat. Har också pratat med en massa gamla vänner, såna personer som man verkligen saknar. Tiden förändras verkligen, och det går fort, skrämmande fort. Jag har förändrats, blivit till den bättre eller sämre? Det har jag ingen susing om. På något sätt vill jag ha tillbaka tiden förr, men ändå vill jag leva i nuet. Jag har världens bästa människor runt mig. På något sätt känns det som att jag har hittat mig själv igen, efter den dåliga tiden, och vart jag hör hemma. Min underbara familj har alltid ställt upp och dom är verkligen bäst, men stora bokstäver. Jag har också världens bästa kille, som alltid lyssnar och ger mig goda råd. Han som håller om mig när det behövs och skickar dom där gulliga smsen till mig varenda kväll, han som får mig känna mig speciell.

Jag har gått vidare från förr känns det som, jag har ett helt nytt umgänge som jag trivs så bra med. Jag är en ny person, som alltid har det där leendet på mina läppar. Alla ser mig som en glad och posetiv person, och då ska jag stå upp för det. Jag är stark, men ändå så liten i mig själv. Men jag ska titta upp, gå rakt i ryggen, inte ta ett enda snesteg, ha det där stora och äkta leendet på mina läppar, skita i dom som går bakom mig och pratar skit och titta framåt imot ljusa tider. För det som en gång varit, kommer inte tillbaka.


UTANFÖR MITT FÖNSTER, FALLER REGNET SAKTA NER

Precis hemkommen ifrån jobbet, blev en kall och jobbig kväll, men ändå grymt roligt. Träffade massvis med människor, och forward tog hem vinsten, med 4-1 och leder nu serien. Bytte alldeles nyss om till min mysiga blåa mjukisdress för att bli lite varm, vill verkligen inte bli sjuk just nu. Ska fortsätta vara lite social imot mina gullungar på facebook & msn ett tag nu, så längesen jag pratade med dom. & det var verkligen längesen jag var inne på msn!

~ på något sätt, så längtar jag till vintern.. tänk att få ha på sig dunjackan dagarna in & ut!

JOBBET KAAAAAALLAR!

Ska bara sätta på mig strumpor sedan är jag klar. Jag drog iväg till solariumet förut, somnade som vanligt, haha. Ska ta en lite frukt nu och sedan börja gå imot Trängen, ingenaning när jag kommer hem, det visar sig. Ha en bra kväll gullungar. Bjuder på lite konstiga och fula cambilder som jag tog alldeles nyss, haha..



BEHÖVER ERAN HJÄLP..


BRUNETT, ELLER BLONDIN?
Är sjukt sugen på att bli brunett igen, men vill fortfarande vara blondin, haha.
Har ångest och behöver därför eran hjälp, är tacksam för erat svar!


EN VECKA KVAR

Godmorgon sötnosar! Jag sitter just nu i mitt lilla kök och äter frukost, (eller ska man säga lunch?..) samtidigt som musiken spelas på högsta volym. Dagens planer är oklara ännu, men är grymt sugen på att gå över gatan och sola solarium. Perfekt för solarium en dag som denna. Ikväll ska jag iallafall jobba, på trängen. A-laget spelar och jag ska hjälpa till i kiosken. Jag trivs så himla bra där borta, verkligen. Älskar alla människor & älskar att hjälpa till med allting.

Idag är det också bara en vecka kvar tills skolan börjar också, en liten vecka kvar utav sommarlovet. Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen riktigt, men jag har hunnit med att göra massvis utav saker och det är huvudsaken. Nu ska vi ta vara på varenda minut utav denna vecka och göra till det bästa, jag är super taggad.

Ska fortsätta äta lite nu och sedan sätta fart, vi hörs lite senare.


ETT ÄLSKVÄRT SMYCKE, THOMAS SABO

Fick en kommentar häromdagen där en tjej undrade om jag inte kunde lägga upp en bild på mitt Thomas Sabo armband, och självklart kan jag göra det. Jag har två armband som jag jämt bär runt min handled, en lite grovare kedja och en lite tunnare.



På detta armband, med den tunnare kedjan, har jag tre stycken belocker. Ett M, som står för min pojkvän Martin. En nyckel, med ett hjärta i. Sen har jag ett S, som då står för mitt namn, Sandra.





På armbandet med den lite grovare kedjan har jag fler belocker. Jag har ett J, som står för min bästavän Jonas. Jag har ett E, som står för min livskamrat Elin. Jag har även ett kors och sista belocken som jag tycker oerhört mycket om, symboliserar tro hopp och kärlek.






INGEN DAG, ÄR DEN ANDRA LIK.

I fredags efter att vi ätit och kollat en massa OTH avsnitt så kom Thuresson och hämtade oss, vi åkte med honom upp till gusselby. Hela fredagen spenderade vi i Elins husvagn tittandes på OTH, på kvällen flyttade vi upp till ungdomslokalen och fortsatte titta där, dit mitt hjärta även kom.

Det blev en tidig morgon på lördagen, gick upp vid sjutiden. Klockan åtta satt vi i bilen påväg till Ervalla, för idag stod fisketävling på schemat. Dock gick det inte alls så bra för mig och Elin. Jag tappade metspöt i vattnet, fiskelinan trasslade sig och vi fick inte en enda fisk. Vi gav upp och umgicks med Mathilda och Oskar istället, mycket trevligare! När vi kom tillbaka till gusselby på eftermiddagen så köpte vi glass innan vi fortsatte att nörda OTH, det bara är så att om man har kollat på ett avsnitt så kan man inte sluta. Jag älskar den serien! Vi tog en dusch på kvällen, åt mat nere vid bryggan och på kvällen kollade vi även då på OTH. När Elin somnade vid tolv så pratade jag med en betydelsefull person i telefon och sedan var jag med mitt hjärta. Somnade sedan vid halv tre någongång.

Idag har jag egentligen bara gått upp, packat ihop och sedan åkt hem till Elin. Där min lilla familj hämtade mig. Vi tog ett besök hos mormor och morfar på kyrkogården innan vi åkte upp till stan för att köpa mat. Just nu sitter jag inne på min systers rum tillsammans med henne och kollar på någon konstig film som går på tv, samtidigt som jag håller på att ladda ner en massa filmer. Ska snart börja städa mitt rum, det ser förjävligt ut. Ska även försöka sova tidigt idag, behöver verkligen sömn. Morgondagens planer på dagen är oklara, på kvällen ska jag iallafall jobba. Märkte nu att min mobil är borta (?!).. Så ska leta efter den nu, vi hörs senare.

 

'

~ ibland önskar jag att det fanns en paus knapp, som kunde stoppa verkligheten ett tag..

SOOOLEN SKINER!

Gick upp för bara en liten stund sen. Satte upp håret i en knut, satte på mig lite smink och sedan bara en byyxdress, en sådan här dag är en dag som man inte alls orkar lägga energi på utseende. Skulle ha åkt upp på stan med mammsen och käkat lunch, men istället så kommer hon hem med lunch, så vi äter hemma istället. Lika mysigt det också.

Mitt ifrån ingenstans ringer det på dörren och jag blir lika rädd varenda gång det gör det, speciellt när jag själv. Utanför stod Elin skruttfia, så ska spendera min lilla dag med henne idag (ovanligt?). Nu ska vi sätta på en avsnitt med OTH, och sedan ska jag vänta på att min mamma kommer hem!

WORDS.

Medans Elin duschade så hann jag kolla på ett helt one tree hill avsnitt, som är på 45minuter långt, haha snabb tjej alltså. När hon äntligen var klar så gjorde vi oss i ordning för att vi skulle hinna med bussen som gick tjugo över två, men självklart så missade vi den ändå. Satte oss vid busshållplatsen, mitt på vägen nästan och alla som åkte förbi skrattade åt oss. Jag har verkligen en underbar vän!

Vi väntade på nästa buss, som kom vid halv fyra och hoppade på den. Jag följde henne en bit hem till hennes syster innan jag fortsatte hem till mig. Jag hoppade in i duschen och gjorde sedan mig i ordning lite, körde dock på att vara naturlig idag, haha. Mamma, min syster och jag åkte ner till sjukhuset en sväng för att hälsa på min älskade farfar. Vi blev inte där en jätte lång stund, fast jag vet att det uppskattas lika mycket ifrån hans sida ändå. & självklart ifrån min med. Min älskade lilla farfar.. Vi åkte sen och handlade, och när vi kom hem åt vi en jätte mysig middag tillsammans hela familjen. Det var jätte längesen vi gjorde bara vi fyra! På kvällen fick jag besök utav mitt hjärta, och jag har spenderat hela min kväll med honom. Jag måste ha världens bästa pojkvän! Han åkte hem vid halv tolv och sen dess har jag suttit nerbäddad i min säng och kollat på one tree hill. Jag har fastnat och blivit kär i den serien. Nu ska jag alldeles strax gå och sova, tänkte ställa klockan imorgon och ta mig upp på stan för en lunch med min mor. På eftermiddagen beger jag mig nog iallafall ut till Gusselby (om inte planerna ändrar sig) och spenderar min helg där. Man får passa på att njuta utav det fantastiska stället så länge som det går, blir faktiskt ledsen när man tänker på att det inte är många helger kvar nu. Nej, nu ska jag släcka och lägga huvudet på kudden. Min säng känns så himla stor utan min lilla Elin som alltid ligger bredvid mig, och jag vet att det kommer att bli svårt att somna utan henne vid min sida.

~ bjuder på en otroligt vacker bild på mig och min ängel från förut idag..


RYSER NÄR JAG HÖR DITT NAMN, DET BARA ÄR SÅ

"det finns en tro, ett hopp och en kärlek.
längtan, drömmar och saknad av en närhet.
känslor blir blandade med avensjukan lätt,
ett obesvarat samtal på telefonen skapar stress.
det finns inget bättre än att softa med sin brud,
bara hålla om varandra och skippa allt oljud.
för en gångs skull har jag hittat kärleken,
men jag låter aldrig bruden komma imellan vänskapen.
har förändrats från en pojke till en kärleksfull man,
sätter mig och skriver ditt namn på en strand.
håller i din hand, för jag vägrar att släppa den.
kramar om dig i min famn och kollar ut mot solen.
läpparna möts, och kärleken blir varmare,
vägrar gå någonstans, vill bara stanna här.
har allt jag vill ha, men nu krävs det en vilja,
att hålla en kärlek med min älskade och fina"


KÄNNS SOM ATT JAG FORTFARANDE SOVER

Godmorgon världen. Känns inte som att jag är vaken än, tror jag är halvdöd. Läs mer HÄR om min lilla natt på Elins blogg där hon tydligen berättar allt noggrant. Vi ska nog gå ner och äta frukost nu och sedan börja göra oss i ordning. Våran buss in till Örebro går tjugo över två. Jag vet inte alls vad jag ska göra idag, men det visar sig. Nej nu vill jag ha mat. Vi hörs senare.

DE SENASTE OCH FRAMTIDEN

Vad har jag gjort dom senaste dagarna? Jag har firat min födelsedag, som var den bästa dagen på hur länge som helst. Dagen var kunglig från början till slut. Jag har spenderat massor utav tid med mina fina vänner och med min extremt vackra familj. Jag har gjort mitt tredje sommarjobb för i år och denna gång stod Forwardcupen på schemat, det gick hur bra som helst och det är något jag vill göra om. Jag har inhandlat mig väldigt mycket nya saker och ska snart göra en room-makeover på mitt rum hemma i stan. Mitt i detta har vi (jag och min lilla Elin) även tagit oss en tur till gusselby, där solen stod högt på himmeln och vi låg ute på en luftmadrass i flera timmar och solade. Jag har träffat mitt hjärta, och just nu saknar jag honom jätte mycket. Jag har också ordnat en praoplats tills skolan börjar och det känns hur bra som helst. Jag har hur mycket saker som helst inbokat och jag längtar väldigt mycket.  Men jag vet iallafall en sak, eller två. Det första är att jag njuter utav mitt sommarlov för fullt, älskar mitt liv totalt. För det andra vill jag inte att det ska ta slut, jag älskar tanken på att ha sommarlov och vill att det förblir så, fatta vad underbart det skulle vara.


JAG NJUTER OCH ÖNSKAR ATT SOMMARLOVET ALDRIG TAR SLUT

När man verkligen vill blogga, då fungerar det inte, inte någonting. Bloggserven hackar upp sig och det tar 400år för en enda liten bokstav att komma på på skrämen. Åh jag blir så arg ~

Just nu sitter jag hemma, fast inte i stan utan på bondeland. Jag har haft en underbar dag och kväll. Blev väckt i morse tre gånger utav att hemtelefonen ringde, så himla typsikt när man är ensam hemma också -.- Vid elva gick jag iallafall upp och gjorde mig i ordning, sen så kom Reet och hämtade mig. Vi tog oss upp på stan och tog en lunch tillsammans, hann prata massvis och jag fick prata ut, kändes hur bra som helst. Vi vandrade sedan vidare upp på stan och jag fick ett till armband i Tomas Sabo och en till belock. Älskar verkligen det armbandet. Vid tre tiden åkte jag hem, och fick besök utav lilla Elin. Vi blev upphämtade utav hennes mamma, åkte vidare till coop för att handla inför kvällen & sedan åkte vi hem hit, till bondeland där jag och Elin satte igång och städade haha. När vi klara så tog vi en sväng med fyrhjulingen. Efteråt hoppade vi på cyklarna och åkte hem till Thuresson och tog en fika, sen mötte vi upp Johanna och Nellie. Vi cyklade hem hit igen i regnet och lagade mat, tacos stod på schemat, supergott blev det. När vi ätit fick vi besök utav Jonas och Sven, och har spenderat våran kväll med dom. Vi kollade på Mirrors 2 och jag tyckte personligen att filmen inte vad sådär jätte bra, lite långtråkig faktiskt. Dom åkte hem vid tolv och sen dess har jag och min lilla Elin suttit och lyssnat på musik. Jag har iallafall haft en underbar dag, med superbragia personer! Men detta inlägg känns superlångt nu och mina ögon ramlar snart ihop, så dags att tvätta bort sminket nu och lägga huvudet på kudden för att få i sig lite sömn och ny energi.
För imorgon är det en ny dag, vilket också innebär nya möjligheter!

ELIN OCH SANDRA DISKUTERAR SIN VÄNSKAP

SANDRA: öppna drickan och häll upp den i ett glas
ELIN: fyfan vad jobbig du är.
SANDRA: stäng fönstret också
ELIN: alltså ÅHHHH! du har aldrig varit såhär jobbig, jag hatar dig!! men älskar dig lite faktiskt. tänk om det hade varit i början av våran vänskap då hade du sagt: snälla Elin, kan du vara snäll och öppna dricka och sedan hälla upp dricka i mitt glas? Nu säger du: elin, öppna dricka och fyll på mitt glas och ge mig det, SNAABBT
SANDRA:
hahahah jag sa inte ens ELIN.

Det är sinnessjukt hur mycket det förändras, hur mycket våran vänskap har förändrats och hur mycket VI förändras. Elin är mer än min bästavän, mer än min andra halva, för dom stadierna har vi redan gått förbi. På söndag firar vi tre år, och utan henne i mitt liv skulle ingenting gå!

Nu ska vi hoppa ner i sängen med en stor filt och varsin Ben And Jerry's och kolla på film. Ikväll får ni en fet uppdatering om vad jag har gjort och hållt hus dom senaste dagarna.


LITEN BÖRJAR BLI "STOR". NU SKIPPAR VI CYKELHJÄLMEN OCH SATSAR PÅ ENERGIDRICKA ISTÄLLET. JAG ÄR FÖRFAN FEMTON ÅR!



ÄVEN FAST DU KAN VARA JOBBIG, IRRITERANDE OCH ALLMÄNT KNÄPP SÅ KOMMER JAG ALLTID VARA LIKA STOLT ÖVER DIG. JAG ÄLSKAR DIG, VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER!


ETT OVÄNTAT BLOGGBREAK

Jag tog ett litet bloggbreak, från ingenstans och nu är jag tillbaka lite smått. Stängde av mobil, dator och använde mig inte utav någonting. Hur skönt som helst, bara koppla av och ta det lugnt, ha tid till tankarna & nära och kära. Har fortfarande mobilen avstängd, vilket innebär att jag inte svarar på sms.
 
Jag hade en toppendag i stockholm, det spenderades några tusenlappar & jag fick med mig hur mycket fint som helst hem. Tack världens bästa mamma! ♥ På lördagen fick jag skjuts upp till gusselby, där jag spenderade gårdagen och denna dag. Har varit med underbart folk, åkt massa båt, kollat på en läskig film och bara kopplat av. Haft jätte fina samtal med jättefina vänner. Kom hem vid fem tiden idag, då åkte jag ner till sjukhuset tillsammans med pappa för att hälsa på farfar. Spenderade några timmar hos honom, och åker dit på onsdag igen. Jag måste ha världens bästa farfar helt enkelt! Min bästavän följde med mig hem ifrån gusselby idag och nu stannar hon hos mig i en hel vecka, hur underbart som helst. Vi behöver verkligen tid med varandra, var så himla längesen. Just nu sitter vi i sängen med en massa filtar, tända ljus och lyssnar på musik. Vi ska snart släcka för imorgon är det en lång dag, från början till slut. Först ska vi hjälpa mamma att handla lite, sen ska vi fixa på mitt rum, sen har vi även soltid, sen ska kommer min släkt hit imorgon eftermidag för att fira mig. På kvällen får vi även besök utav massa andra, min superduperbraiga vänner som ska sova här. Jag klagar inte ett dugg, vi har massor att se framimot. Klockan tickar, dags för oss att släcka nu och sova en stund. Uppdateringen imorgon kommer nog inte vara den bästa, men jag ska göra mitt bästa.
Ta hand om er, så hörs vi snart.

~ bjuder på några bilder ifrån gusselby, mitt paradis


RSS 2.0