a life without music, can i not live

världens bästa låt, lyssnar jämt på den!
digga - broken


right now nobody can push me down

hörde aldrig av mig igårkväll, men var så trött att jag somnade i soffan! haha
idag så har det inte hänt speciellt mycket, var på kumla-maxi på eftermiddagen och handla, fick med mig en mascara & en concealer och självklart godis idag med.. tack världens bästa farmor! känner mig just nu lite onyttig, men det är påsk och då ska man äta godis, haha det får bli hårdbanting när skolan börjar igen :) imorgon drar vi hem till lilla kära örebro igen, ska faktiskt bli skönt! men nu ska jag springa ner och ta bästa platsen i soffan, för vi ska kolla på film..
jag hör av mig ikväll (a)

all is not here, but they're in my heart

något jag saknar

tiderna med zach! finner inga ord, allt var bara så sjukt bra!
tårarna rinner när jag kollar på bilder och saknaden kommer

någon jag saknar

julia, inte träffat henne på två år nu..
finns inte ord för hur mycket jag saknar henne!

något jag älskar

jikarhamad, världens bästa rent ut sagt..

finns inga ord som beskriver dig, du är klockren älskling

någon du alltid har roligt med

min bästavän..
du får mig alltid glad och får mig alltid må bra
utan dig är jag verkligen ingenting
mitt chipsmonster, jag älskar dig

någon du vill träffa

saknar som sagt tjejen för mycket, skulle göra precis allt för att få träffa dig
det är föör långt mellan oss!


den du alltid kan lita på - finns väldigt många..

saknar alla våra pratstunder och speciellt alla våra dagar

den du känt längst - även min bästavän!

kärleken dör aldrig
tillsammans är vi oslagsbara!
finner inga ord, du är bäst & and i love u


något du inte kan leva utan

bilden är gammal!

men fotbollen och framför allt tjejerna
dom två sakerna skulle jag inte klara mig utan


if i don't find the way, i take another road

jag och jennie lyckas komma imorse, halv sex.. känner mig faktiskt lite duktig :)
nu ska vi snart ut igen och bara leva livet, det är så sjukt bra här.. bara vara sig själv och ingen annan, vara hur barnslig man vill och som sagt, ja bara leva livet och inte en enda person kan stoppa dig! jag är så sjukt glad just nu, finns faktiskt inte ord! allt blir ju mycket bättre när bästavän är här med

just nu sitter jag och lyssnar på musik, som vanligt är den på högsta volym! sitter även och kollar lite kläder som jag snart ska beställa, sommaren är ju påväg! men nu måste jag skynda mig, vi ska in till "lilla stan härute" och köpa godis, ett måste.. hör av mig ikväll, ha en bra första dag på lovet :)


the end came faster than i thought

nu ska jag och bästavän gå och sova, vi ska upp vid halv sex imorgon..
hör av mig då, om jag mår bättre!
och jennie, tack för allt stöd idag! jag älskar dig mest ♥

jag trodde på ditt löfte, att du aldrig skulle sluta älska mig
nu berättar du ingenting och säger saker och gör en annan
jag vet inte vad jag ska tro längre, jag vet inte ens vem jag kan lita på
tankarna snurrar och bara för några timmar sen var allt bra,
nu känns det som att du och jag aldrig varit vi!
känns som tiden har kommit då jag måste gå vidare

everything blew away with the wind

nu har jag och min bästavän anlänt! kom fram för någon timma sen och nu sitter vi och lyssnar på musik och bara pratar med tända ljus, hur mysigt som helst.. vi har även kopplat upp ösk-sidan så att vi ska kunna följa matchen härifrån, i världens ände, haha! men ska röra mig, ner och käka lite! vi hörs

jag diggar låten extremt:
aviation - you are my everything

somebody to love

inte uppdaterat på ett tag nu, så tänkte berätta lite smått vad som har hänt!
lördagskvällen hos karro var riktigt mysig, satt bara och pratade och tog även en sväng till willys för att handla lite chips och godis! träffar även tjejen i helgen och jag längtar redan..
igår så åkte jag mamma och systet hem hem till mormor och firade henne, grattis i efterskott! sen på eftermiddagen åkte jag hem till pappa och då städade jag mitt rum! känner mig faktiskt duktig! sen gick jag faktsikt och la mig tidigt..
idag så ska jag och jennie ut till landet och vara bondeungar, vet inte riktigt när vi kommer hem men datorn är självklart med! så nu ska jag precis hoppa in i duschen innan farmor kommer och hämtar oss, jag hör av mig när jag har kommit fram! :)


sakerna jag köpte på stan i lördags:




rödvit randig tröja,
ginatricot 199kr
orange vit randig tjocktröja, bikbok 149kr
nesesär, hm 19kr
ring, ur och penn 69kr

bilderna är inte världens bästa, och kolla absolut inte min lilla&tjocka hand!


seize the day as if it were your last

vakna runt tio, fixa mig och drog upp på stan! kommer bild på vad jag hade med mig hem sen.. vid halv två mötte jag upp frida malin & ebba, sen fortsatte vi ner till behrn arena där vi mötte laget, vi skulle kolla emkval, sverige vs. turkiet! svergie vann med 3-0.. nu kom jag precis hem och ska byta om för sedan dra på filmkväll hos kaaaarro! riktigt mysigt faktiskt, längesen man träffade tjejen! men nu måste jag dra, jag hör av mig ikväll!

dagens outfit:

adidasbyxor, stadium
vit linne, cubus
lång ärmad tröja, hm
converse


because i remember love

dagens låt:
sara dawn finer - i remember love




och som sagt, ibland måste man bjuda på sig själv!

i can see it in your face

idag är det fredag och det är äntligen påsklov!!! :)
det firades med en chilldag med jikar i skolan & sedan träning på karlsund arena med världens bästa tjejer! imorgon så ska jag på stan och sedan är det landskamp för f19 på behrn arena med laget, riktigt najs! men nu ska jag kolla lite tv och umgås med mamma&syster, vi hörs!

bilder från jikar & min chill dag, loveu bästis!








du är så sjukt jäkla bra, finns inte ord!
jikar hamad, världens bästa..


memories never die

några få bilder från handbollstuneringen igår:





p1: pippigänget!
p2: julia&jag
p3: det vinnande laget, love
p4: jag..

dagen var så grymt bra!
älskar er 7b ♥


do you remeber me?

igår så gick jag på stan med jennie, det var mysigt.. bara gå runt & prata helt enkelt, tog även en sväng förbi min kära syster och sa hej! jag klippte mig även igår & frägade håret, jag tycker själv att det ser orange ut.. men jag får väll stå ut ett tag till! :) idag hade vi handbollstunering i skolan, och mitt lag vann såklart! nej, men alla kämpade bra & det var straffar och vi alla! en riktigt skön känsla faktiskt, haha! sen hade vi vanliga lektioner och dom gick fort, sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här och dunkar musik med högsta volymen som vanligt! men nu ska jag fixa mig lite för sen så ska jag åka ut till min farmor som fyller år idag, hon är världens bästa.. grattis, grattis! nej, men nu kom pappa med bilen, bäst att skynda sig.. jag hör av mig ikväll när jag har kommit hem, puss :)

dagens låt
justin bieber - baby
låten är gammal javet, men den är sjukt bra


there is always an end

det vart sent igår när jag kom hem och därför uppdatera jag inte
skolan idag gick fort, även fast det var en lång dag.. efter skolan kom pappa & hämta mig och jag åkte hem och böt om för att sedan stressa till träningen! träningen idag var otroligt bra och jag kom hem för nån timme sen.. nu har jag precis duschat & ätit lite, men är trött som fan! men nu ska jag fixa lite saker inför imorgon, ska på stan med jennie efter skolan! men som sagt, ska röra mig!
jag hör av mig imorgon!


gårdagens outfit:
 


i soon give up, you have come over me

hann inte blogga något efter träningen igår, för när jag kom hem så gick jag & jennie ut och gick med min älsklingshund! sen när vi kom in så gick hon hem och jag börja städa mitt rum lite smått.. känner mig duktig :)
idag så slutade jag skola klockan tolv, i love it..  åkte då upp på stan och mötte syster, jennie skulle ha kommit upp och vi skulle ha gått en stund, men det blev andra planer.. iallafall jag köpte ett par converse, vita! och sen när pappa kommer hem från jobbet ska vi åka ut till marieberg och köpa joggingskor till mig och jag ska köpa några klädesplagg om vi hinner! :) men nu ska jag fortsätta städa mitt rum där jag slutade igår istället för att sitta här och skriva massa onödigt! jag hör av mig ikväll om det inte blir för sent, ha en bra måndag!

my dreams never come true

vakna vid sju idag, bättre än igår iallfall.. nu har jag precis kommit in och ska gå ner och äta frukost! pappa kommer och hämtar mig&lillasyster vid lunch, sedan så blir det att åka och träna, me like :) men ska äta nu, sen duscha.. vi hörs

ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET HÄR VÄDRET NU
nyss var det nästan vår ute och nu snöar det för fullt!?
åååh jag vill flytta utomlands!


i'm tired of lies

jag är trött på att du ska lova saker och sedan inte hålla det.. du har lovat att höra av dig, har du gjort det? jag har inte hört ett ljud av dig på flera dagar.. du har sagt att du ska kämpa för att få mig tillbaka, jag har inte ens sett ett resulat? inte ens hört ett ljud från dig? men om du verkligen vill ha det såhär, fine! jag får klara mig själv.. för både du & jag vet att jag inte har haft den enklaste tiden nu på ett tag, och som du har sagt till mig att du ska finnas där och stötta, men nu vet jag ingenting? jag är riktigt besviken och är helt tom, har slut på ord.. tårarna tar nu över istället


you are the worlds greatest

har precis lagt lillasyster nu och hon ligger och sover sött.. jag ska snart gå och lägga mig jag med, ska upp tidigt imorgon! vid lunch kommer pappa och hämtar oss, då blir det att åka hem & sedan vidare till träningen.. ska faktiskt bli skönt att börja träna nu, har ju inte kunnat gjort det på ett tag nu eftersom att det har varit massa andra saker i vägen.. men nu ska jag hoppa in i duschen, sedan så ska jag kolla på film tror jag! vi hörs :)


en liten bild på min ängel ♥

no day is ever the same

dagen har gått riktigt fort och jag har hunnit med mycket.. har varit ute nästan hela dagen, det märks att det börjar bli vår ute och det gillar vi extremt! just nu sitter jag och lyssnar musik på högsta volym, musik är det bästa som finns :) men jag ska röra mig, jag hör av mig ikväll!


love is hard

kom precis in, vaknade vid halvsex idag..
nu sitter jag & lyssnar musik på högsta volym!
men ska gå ner och äta lite frukost nu, hör av mig senare




sweet dreams

nu ska jag lyssna musik tills jag somnar
behöver få bort massa dåliga tankar
godnatt, jag hör av mig imorgon

fortsätter med bloggen imorgon!


Sandra granberg bästa<3

Tjohej , jikar här.
Som ni alla vet så är Sandra Granberg världens bästa.
Hon ställer alltid upp och finns där när man verkligen behöver nån att snacka me.
Hon förtjänar bara de bästa,vi har båda haft bra och dåliga dagar men vi har alltid funnits där för varandra så
då har allt blivit så mkt bättre .
S andra Granberg du är helt enkelt den bästa,ja skulle kunna skriva så jävla mkt om dig men orden skulle seriöst inte räcka till .
Jag älskar dig och finns ALLTID , då menar jag ALLTID fast än vi är ovänner(vilket vi aldrig kmr bli) så kan du ALLTID räkna med mig.

Sandragranberg♥jikarhamad



now it's time for new

bloggen under ombyggnad..
så den ser konstig ut och allt kan inte funka
jag hoppas att den är klar imorgon, men jag lovar inget..

i look down and i think of the time

jag har precis kommit fram och har nyss ätit lite.. jennie ligger hemma och är magsjuk så jag är ensam här med skitungen, hela helgen.. hoppas du blir bättre gumman! skolan idag var totalt kaos, orkar inte berätta varför.. just nu så sitter jag och lyssnar på massa musik och försöker bli på bättre humör! allt var verkligen så sjukt bra i morse och nu hände det här? åh, knaaaaaaaaas.. men nu ropar lillasyster, så ska väll hjälpa henne med något nu? hör av mig senare ikväll eller imorgon! ha en bra fredagskväll för det ska jag försöka ha :) puss



slänger in en bild på köpet!


faith hope and love

förlåt för dålig uppdatering men igår och idag har det varit fullt upp.. skönt att det är fredag imorgon och jag drar ut till min kära farmor och är barnvakt, självklart så följer ju bästavän med också! har precis packat klart och känner mig lite smått stressad.. har mycket kvar att göra! jag kommer iallafall hem på söndag och jag tar med mig datorn, och denna gång ska mitt internet fungera, det lovar jag er! men nu ska jag röra mig innan klockan blir för mycket, hör av mig imorgon när jag kommit fram :) puss


allt är annorlunda, det vet både du & jag
jag saknar dig, men kommer jag kunna ta tillbaka dig?
tankarna snurrar runt i mitt huvud och jag får inget svar
jag vet inte vad jag ska tro eller göra längre

everything is different now

sitter i skolan med agnes martin & jocke, bästa
hör av mig när jag kommit hem, puss

love is hard

pluggat pluggat och pluggat.. så har min kväll sett ut, har ju som sagt soprov imorgon och det kommer gå åt helvete kan jag säga redan nu! träningen gick iallafall bra och det var skönt att komma igång igen efter att jag har varit sjuk.. nu ska jag ta mig något litet att äta och sen kolla på tv trorja.. hoppas ni andra har haft en bra dag! jag hör av mig imorgon, och i helgen ska jag fixa ny header.. jag lovar :) puss

keep on walking

drar & tränar nu, jag älskar't!
hör av mig när jag kommit hem & då blir det massa plugg

happiness is on top

söndagen rullade förbi och plugget flöt på.. jag gjorde nästan allt så nu ligger jag inte så mycket efter, känns faktiskt skönt! på kvällen så gick jag & jennie runt i två timmar och bara pratade.. vi pratade om allt mellan himmel och jord och det känns så sjukt bra! idag så slutade jag vid ett, då åkte jag hem och börja plugga en stund.. har soprov på onsdag, det tycker vi inte om! nu ska jag ta något litet att äta och sen byta om för jennie och jag ska ut och springa.. man får passa på när vädret är så fint :) jag hör av mig imorgon eller ikväll med lite bilder.. puss

you say that i were

fredagskvällen rullade förbi.. kollade på tv med mamma nästan hela kvällen! och idag är det lördag och jag har pluggat, ska fortsätta med det nu, ligger efter i så många ämnen nu.. väldigt jobbigt att ta efter kan jag säga! sen så kommer min bebis hit, ni får se bild på henne sen.. så grymt söt! men nu ska jag gå och fortsätta så att jag inte behöver sitta med allt den här skiten imorgon med, hoppas eran lördag har varit bättre! puss

du sa att jag var det bästa som hade hänt dig?
åh jag saknar sommaren & hösten 09..
du var min bästavän & jag berättade allt för dig..
men sen så sa du en sak & försvann, du kommer nog aldrig tillbaka


take a break from reality

sitter hos mamma och börjar må lite bättre.. så hoppas på skola på måndag och i helgen så blir det att stanna inne & ta det lungt! var även i skolan idag och hämtade lite plugg, ligger efter nu känner jag.. träffade saknat folk, vill tillbaka nu faktiskt! :) och nu lovar jag att komma igång med bloggandet igen, men jag har inte haft lust eller ord den här veckan för jag har bott i sängen rent ut sagt! musiken har varit min räddning.. men nu ska vara lite social mot min syster innan hon ska ut på party :D jag hör av mig imorgon, puss


"when i first saw you, i knew it was real..
i'm sorry about the pain i made you feel"

 


not all dreams come true

har varit sjuk sen i söndags då jag vaknade upp och mådde verkligen inte alls bra! nu dom här dagarna har jag bott i min kära säng och bara sovit.. eller ja, försökt iallafall! så förlåt för att jag inte ha uppdaterat på hela veckan, men har verkligen inte haft någon ork..
helgen var iallafall sjukt bra & väldig mysig, träffade mycket bra folk & hade många bra pratstunder med jennie..  nu ska jag försöka äta något, sedan så ska jag fortsätta sova.. hör av mig igen när jag har blivit frisk & orkar blogga! 

i am so happy right now

nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys! :)
den låten har jag gått runt och sjöngt på exakt hela dagen.. jag älskar verkligen helg, man kan sova ut och vara uppe hur länge man vill och inte höra hur någon jobbigt mobilväckarklocka ringer och man är tvungen att gå upp! skönt som tusan iallafall.. idag så var skolan helt okej, sa även hejdå till många glada personer som drar till åre nästa vecka, kommer sakna en del glada ansikten i korridoren! efter skolan tog jag bussen hem och sen dess har jag varit med min bästavän.. hon är så jäkla bra! vi åt pizza och sedan drog vi och kollade på när mitt lag tränade på kif arena.. det var kallt och vi drog hem en stund innan det var slut! vi åkte till hagagården och hälsa på farbror kurre & sedan åkte vi hem och kollade på film.. sjukt mysigt och inatt ska hon sova här.. imorgon så ska vi upp på stan och byta ett par byxor till mig, sedan ska jag köpa lite småsaker.. på kvällen ska vi på bio eller så ska vi bara ha filmkväll hemma? vi får se vad som händer! men nu ska jag sova, ögonen ramlar snart ihop! vi hörs imorgon, hoppas ni har haft världens bästa fredagskväll! :) puss



kolla inte mina lilla & tjocka hand!
köpte ju nytt fint rosa nagellack på stan i måndags..
det var såhär.. ganska fint & en härlig vår färg!


i have stopped faking and is happy for real

kom nyss hem från skolan.. dagen har faktiskt varit bra, förutom att jag har varit sjukt trött! nu ska jag plugga lite, sen så ska jag ut till zach en stund, jennie skulle ha hängt med, men hon hade utvecklingssamtal så hon kunde inte! men henne träffar jag imorgon och resten av hela helgen! förresten, dagarna går riktigt snabbt nu, vi har redan gått i skolan en vecka efter sportlovet? det känns verkligen inte som det.. men det är bra att tiden går snabbt, för om tre veckor är det påsklov och då kanske julia kommer hit ända från kungshamn, åh finns inte ord för hur mycket jag saknar henne! juste, jag ska även snart fixa ny header, har redan tröttnat på den som jag har, hihi.. men nu ska jag sätta fart med att plugga, vi hörs imorgon eller ikväll när jag har kommit hem, puss

every day is a new day

kom hem från skolan för nån timme sen, och dagen var väldigt trög.. hela dagen har nästan bestått av massa föreläsningar om allt möjligt, lite långtråkigt! har iallafall haltat omkring där hela dagen och nu idag så ska jag plugga.. ska läsa ut en bok på ungefär 300sidor tills på fredag, inte ens börjat.. riktigt lyckat (y) men ska gå nu, ska prata lite med bästa jennie i telefon! vi hörs, imorgon eller ikväll!

åh varför är kärlek så svårt? var allt bara en lek, eller var det på riktigt?
vill jag försöka igen eller vill jag inte..
åh, jag har ångest!

take care about every moment in your life

skolan idag var sjukt långsam eftersom att jag hade en extrem huvudvärk.. men dagen gick och sedan var jag tvungen att springa hem till mamma för att byta om och dra till träningen, där hade vi konditionsträning och jag gjorde något med mitt knä så nu är det knasigt igen.. inte skönt, får halta omkring! imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer, för jennie drar ju till sthlm imorgon :( men henne träffar jag garanterat på torsdag! :) nu ska jag kolla på tv med pappa, sen så ska jag sova tidigt! men vi hörs imorgon, puss

new stuff

som sagt, var ju på stan idag.. och detta fick jag med mig hem:
jeans - gina tricot
leggings - gina tricot
vita linnen - cubus
nagellack - cubus
vit långärmad tröja - h&m
hårspray - h&m
jeans shorts - gina tricot






jag är iallafall mycket nöjd!
men nu ska jag vara social mot jennie.. jag hör av mig imorgon! puss

nothing can go wrong right now

skolan idag.. gick inte lika segt som jag trodde att det skulle göra! slutade vid två och då drog jag och kolla när syster klippte sig, dit kom även jennie och vi tre fortsatte upp på stan där vi har tillbringat hela eftermiddagen! dagen var varit extrem mysig! förutom att jag hatar detta vinter väder, snö är det värsta som finns! men iallafall, jag kom precis hem och jag fick med mig mycket saker hem.. bilder kommer snart, ska bara lägga in dom på datorn :) nu ska vi gå ut och ta en långpromenad, riktigt skönt! vi hörs imorgon, ha en bra kväll!

im back!

så jävla skönt att vara hemma rent ut sagt! har verkligen längtat.. som sagt så funkade ju inte tre där borta så jah hade inget internet, det var typ därför jag följde med och när vi kom dig så funkade det inte! men nu är jag iallafall hemma och ska försöka att uppdatera mig varje dag, försöka iallafall :) när jag kom hem så träffade jag bästavän och vi kollade på film & åt popcorn, tjocka som vi är! nu hjälper jag syster med hennes header och sen så ska jag gå och sova! skola imorgon, och jag hatar't.. men hoppas in har haft en bra sportlov och om en månad är det påsklov, me like!

RSS 2.0